چرا داورها درهمه بازیها یکیه ؟ راه حل چیه
Printable View
چرا داورها درهمه بازیها یکیه ؟ راه حل چیه
از وقتی این Patch رو نصب کردم گرافیک بازی به مراتب بهتر شده
چگونه میتوان فایل های فور شیر4 را دریافت کرد مانند همین patch
سلام
حسین جان برنامه ای که گفتن نصب کردم
و دیگه موقع اجرا از من نمیپرسه که بازی در چه حدی هست؟
ولی سیو گیم ها دیگه اسم بازیکنان رو درست نمیکنه!!
دوستان سلام !
پچی مچی چیزی هست که بازیکنان ایران درست بشن؟
اگه داشتین و گذاشتین و دیدید من نیومدم بهم پیام خصوصی بزنید تا ما هم خوشحال شیم...
دمتون قیژژژژژژژژژژژژژ
کسي نظري داره .. !!! :41:
به فيفا بازا نگييييييييييييييييييييييي يدا .. :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به سلام داش فري
ان شا الله که منو به خاطر مياري؟!
وسطاي تابستون بود که گفتي pes خوفه و از اين حرفا من هم امسال بر خلاف 9 سال گذشته ( از زمان کنسول سگا) دست از فيفا کشيدم و pes20008 خرديم کلي بازي کردمو الآن ديگه top player رو با هر زحمتي هست بازي ميکنم ولي چندان از گيم پلي بازي خوشم نيومد ميشه چند تا ترفند يادم بدي تا کاملاً pro بشم؟
مرسي
باي
به اين ميگن باگ خفننقل قول:
چرا من تو اين همه مدت همچين چيزي نديدم؟!
داشتن باگ یکی از اعضای جدایی نابذیر بازی هایه کامبیوتری در بعضی بازی ها خیلی کم مثل Crysisودر بعضی هم زیاده مثل Assasin Creedکنسول ها بس این نمی تونه چیز بدی باشه.:5:
بازی ساز محترم هم از وجود چنین چیز هایی با خبر ولی قادر به رفعش نیست:8:
در Fifa 08هم چنین چیز هایی هست .سووال من اینه ایا شما Pes 08 رو بخاطر شبیه بودن به Footballواقعی بازی می کنی،یا گرافیکش؟
مرسی که به حرفام توجه کردی و اونها رو خوندی
Armin 08:10:
نقل قول:
چون منم فقط همين یه بار ديدم. البته به اين خفنگي ...:13:
دوسته عزيز كاري نداره كه همون 5 تا همه شون رو تغيير بده روشون دابل كليك كن و همه شون رو بذار 999999نقل قول:
درست شد؟:8:
وقتي گزينه ها خيلي زياده يه بازي ديگه بكن و دوباره سرچ كن بالاخره فقط يكي دوتا ميمونه :46:نقل قول:
من چند تا سوال دارم :
1. آیا میشه PES2008 رو LAN بازی کرد؟
2. کسی راهی بلده که تو مستر لیگ به جای اینکه مجبور باشیم برای Second Devision تیم های قراضه رو انتخاب کنیم ، تیم های سری B ایتالیا رو بیاریم که بعد از پایان هر فصل تیم های به درد نخور وارد سری A نشوند.
3. آیا کسی راهی بلده که بشه Online بازی کرد ( بدون دی وی دی ارجینال )
4. Manual درست حسابی بازی ( از قبیل تاکتیک ها و کلید های بازی ) رو کامل آموزش بده. آموزش خود بازی خیلی به درد بخور نیست.
بازی بدون هیچ تغییری اجرا می شه . این آپشن فایل کاملا دکوری هست. توی گیمینگ هم چیز بدرد بخوری نیست. یه آپشن فایل توپ؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
I change the location of call names of players included in the bulipatch 0.99 to use correctly in the rs_e.img (English)
1) Open 'rs_e.img' in AFS Explorer
2) >Action >Import Folder
این قسمت ابتدایی یک آپشن فایل گیمینگ اکسز هست ولی AFS Explorer من قسمت اپن فولدرش فعال نیست تازه فایل شماره یک که در بالا گفته شده وجود نداره.
اینا مشکلاتیه که برای آپشن فابل های این PES2008 هست ها... ساکر های قبلی فقط آپشن فایل رو لازم بود کپی کنیم. خودم شخصا چندین و چند آپشن فایل رو کپی کردم همگی بدون تغییری در بازی بودند پس کپی کردن کاملا بی فایده هست کسی اطلاعاتی داره؟
آره درست شد ممنون.نقل قول:
سلام
دستم 1 هفته دیگه باز میشه
نسخه گزارش فارسیش اومده؟
میگم با این برنامهQuick Memory Editor تغییر دیگه ای هم میشه در بازی داد برا زیاد کردن پول که عالی بود اگه میشه بقیه کاراش رو هم بگید وایا میشه برا بقیه بازی ها هم ازش استفاده کرد وچطوری ؟یه اموزش کامل یه جا نیست بریم دانلود کنیم ویاد بگیریم؟
اپشن فایلی هست که همه تیم های مخفی رو ازاد کرده باشه؟یا با اون بنامه بالا میشه کاری کرد که ازاد بشن؟
ظاهرا اینجا برای دکور بازی بیشتر اهمیت قائل هستن تا خود بازی
لطفا يه آپشن فايل تست شده هرچند قديمي بگزاريد كه اسامي تيم ها و برخي از بازيكننان درست بشه ممنون
هیچ آپشن فایلی بدون ادیت فایل های بازی در این بازی اثر نخواهد کرد کلی از اونها رو امتحان کردمنقل قول:
میگم ایا برنامه هست که بشه مثلا تغییرات دو یا چند اپشن فایل رو با هم یکی کرد وازش استفاده کرد؟
وکسی اپشن فایلی سراغ داره که تیم های منتخب اون ازاد شده باشه؟
نه عزیز وجود ندارهنقل قول:
بک عکس توپ از رونالدینهو وبکهام حالشو ببرید.
کد:http://www.10pix.com/show.php/169823_ronaldinhobeckham.jpg.html
انگار كله هاشونو چسبوندن به هم اگه يخوام نمره بدم 2 از 10 ميدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام من يه پچ تكميلي با حجم 77 Mb دانلود كردم( از همين تاپيك) يكي به من ميگه چطوري بايد اون رو روي Pes2008 نصب كنم البته هيچ فايل نصبي نداره كمك كنيد
سلام چه جوری هوا رو برفی کنم.دیگه اینو جواب بدید.
شما چه جوری اون دو تا کله رو تو هم دیدین ؟ اونا کاملا جدایند.کلکی ایراد نگیرید.
کی گفته تو مستر لیگ داور ها عوض نمیشن ؟؟؟؟؟؟
من خودم تو فصل چهارم ( سال 2010 ) هستم و داور بازی های رسمی از اون داور کچله تبدیل به داوری که عکس این زیر گذاشتم شده :
میشه بگین اون چهار دایره ای ( A ' B ' X ' Y ) که کنار اسم بازیکن دیده میشه به چه معنا هستند ؟
اقا اين بازي واقعا عاليه:46:
بعد از 150 تا بازي كه كردم هوش مصنوعي به طور كامل راه افتاد و الان ديگه هيچ مشكلي ندارم:21::5::8:
دارم با اين بازي نهايت لذت رو ميبرم:8:
ولي حيف كه سيستمم پايينه :27:
دلت خوشه ها دوست عزیز این همون داوره تنها مو داره ضمنا در همون بازی هایی که اون داور کچل لعنتی سوت می زنه هم کمک داور ها خودشن تنها مو دارن !!نقل قول:
عزيزم شما برو قسمت setting ببين گرافيك بازي شما يا روي medium يا روي high هستش كساني كه روي low بازي ميكنن نه تماشاچي دارن نه داورشون عوض ميشهنقل قول:
من الان دارم يه مستر ليگ بازي ميكنم ميزان سختي بازيم هم روي وسطي(اسمشو يادم نيست همون معمولي)هستش اما بعد از چند روز بازي ديگه بازي كردن با اين سطح برام آسون شده كسي نميدونه چه جوري ميتونم سطح بازي رو سخت تر كنم هر چي گشتم چيزي پيدا نكردم
ولش كن تو بازيتو بكن بابانقل قول:
اينو حرفه اي ها ميدونن:21:نقل قول:
تاكتيكه ديگه كه بصورت manual انجام ميشه مثلا ميتوني overlab كني وقتي ميخواي يكي از دفاع هاي وسطت بره جلو.بايد تو فرميشن تعيينش كني:20:
سلام به همه من یه باگ خیلی تابلو تو این بازی پیدا کردم که بد نیست بگم همه بدونند اگه یادتون باشه تو سری های قبل میتونستی هنگامه که یه custome team درست میکنی بهترین بازیکن ها رو بدون محدودیت وارد تیمت کنی ولی توی این نسخه فقط 1000 تا پول بهت واسه خرید میده که میتونی بازیکن وارد تیم کنی که در کل 2 تا بازیکن خوب میشه ولی یه راهی هست که پولت افزایش پیدا میکنه وقتیکه اسم تیم و پرچم تیم رو انتخاب کردی وارد قسمت خرید بازیکن میشی اون آخر لیست یه 4 تایی خالیه حالا با اون 1000 تا دو تاشو پر کن و روی یکی از این 2 تا برو و گزینه Replacement رو انتخاب کن حالا یه بازیکن دیگه رو جاش وارد کن تا اینجا اتفاق خاصی نمیوفته ولی وقتی این بازیکن رو پاک میکنی متوجا میشی داره پولت افزایش پیدا میکنه حالا توی همون جایی که تو لیست این بازیکن رو جای گزین بعد پاک کردین یه بازیکن هی اضافه کنید و دوباره پاک کنید من اینکارو کردم تا پولم به 10000 رسید و کلی بازیکن گرفتم:31:
باید صبر کنی برسی آخر فصل همون موقعی که میتونی بازی دوستانه بزاری اونوقت میتونی درجه ی بازی رو عوض کنی.ok؟نقل قول:
من تازه این بازی رو گرفتم :27: ولی کاش نمی گرفتم :2:
چون به نظر خودم افتضاح شده
سلام دوستان...
چطور مفسرهای بازی رو فعال کنم...
آخه مال من مفسر نداره...
روی High می باشد !!!!:31:نقل قول:
عزيزم از راهنماييت ممنون واقعا كمكم كردي جيگر:10::40:نقل قول: