سلامنقل قول:
نه عزیز . منظورم در اون مثال اسامی واقعی بود. طرف اسم واقعیش رو زمان صبت نام گذاشته . حالا مشکل پیدا کرده. نمیخواد بشناسنش.
از این پلاگین ها ما استفاده نخواهیم کرد.
Printable View
سلامنقل قول:
نه عزیز . منظورم در اون مثال اسامی واقعی بود. طرف اسم واقعیش رو زمان صبت نام گذاشته . حالا مشکل پیدا کرده. نمیخواد بشناسنش.
از این پلاگین ها ما استفاده نخواهیم کرد.
ممنون خیلی خوب یود
ok ممنون .
فقط یه سوال دیگه ، چطوری یه گروهی که ایجاد کردیمو پاک کنیم ؟
من حذف گروه رو میزنم اینو میگه :
نقل قول:
HoJJaT_007, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد )
ثبت احوالتون هم دروغه چرا تاپیک من رو قفل کردین من می خوام اسمم از داش ممد 3d به داش ممد تغییر کنه
من دوباره تاپیک زدم ببینم چیکار می کنید
اول اینکه با دقت پست بدید. با همون دقتی که انتظار دارید به درخواستتون رسیدگی بشه. و با لحنی صحبت کنید که میپذیرید باهاتون با اون لحن صحبت بشه.نقل قول:
مهم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاپیک شما به این دلیل قفل میشه که درخواستتون پذیرفته نشده.نقل قول:
درخواست تغییراتی مثل کوچک و بزرگ شدن حروف، کم و زیاد کردن فاصله بین حروف و یا تغییر نام های که مشکل خاصی در معنا یا محتوی ندارن خود داری کنید.
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
تا جایی که میدونم باید به ارشد ها اطلاع بدین برای حذفش.نقل قول:
سلام
میخواستم بگم یهو پشیمون نشید ثبت و احوال رو بردارید!
من میخوام عوض کنم اما نمیدونم چی بذارم؟!
چرا قسمت ثبت و احوال رو مثل ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید نمیذارید که هر کس فقط بتونه تاپیک خودشو ببینه؟
اینجوری که الان هست ممکنه یکی درخواست بده اون یکی سریع بره با اون نام کاربری یه دونه یوزنیم برا خودش بسازه...
اونوقت بعد از بررسی برای عموم به نمایش بذارید
اگرچه فکر نکنم کسی این کارو بکنه
سلامنقل قول:
الان مگه اینطوری نیست ؟
نه من الان درخواستارو میبینم!نقل قول:
نباید ببینم؟!
مثلا:
چرا، چطور و چگونه نام کاربری تغییر میکند؟
تغییر نام من به داش ممد
نام من رو تغییر بدین
تغییر نام کاربری
تغيير نام كاربري
Abel
درخواست راهنمایی در مورد تغییر نام کاربری
و ...
درستش میکنیم.
سلام
کاربر فعال انجمن ها یعنی چی؟
و چگونه انتخاب میشه؟
اصولا کاربر فعال که مشخصه کاربری که فعاله و از طرف مدیر بخش فعالیتش مورد بررسی قرار میگیره و این عنوان بهش اعطا میشه .نقل قول:
کاربری هم که تمرکز فعالیتش روی چند انجمن باشه و بیشتر از یکی دوتا انجمن درخواست فعال شدنش رو داشته باشن میشه کاربر فعال انجمن :20:
یادش بخیر
ما این تاپیکو زدیم هرکی میگفت چه کاریه آخه؟بدرد نمیخوره و این حرفا
گودال ماسه بازی دقیقا همون چیزی بود که میگفتم!
میخواستم به آخر اون تاپیک یه پست بزنم . اما بیخیال:27:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=326752
درست شدنقل قول:
درستش میکنیم.
نزنی یهو. تاپیک های گودال هر از گاه پاک میشن. اطلاعاتت میپره.نقل قول:
گودال ماسه بازی دقیقا همون چیزی بود که میگفتم!
گودال ماسه تقریبا همون چیزی بود که میگفتم : دینقل قول:
آره دیگه موج میادو ماسه هارو میشوره.فقط خداکنه حالا حالاها دریا آفتابی باشه!
:10:
سلام.جدیدا وقتی که پست میزنم , اشتراک تاپیک واسم نمیاد !!!:19:
چرا بعضی از سایت ها رو وقتی لینکی از اونها قرار می دیم توسط سایت p30 اسمشون تبدیل به نقطه چین می شه؟ ولی بعضیا نه!!!
مثل سایت های دی جی کالا و وطن دانلود....وقتی لینکی ازشون می ذاریم اسم سایت نقطه چین می شه!!!:20:
اون سایت ها بنا به تشخیص تیم مدیریت ممنوع تشخیص داده شده اندنقل قول:
معیار ممنوع بودن و یا نبودن سایت ها توسط مدیریت چی هست؟نقل قول:
یعنی سایت باید چه خصوصیتی داشته باشه که توسط مدیریت ممنوع نشه؟
سایت هایی که بطور فعال از پی سی ورد برای تبلیغ خودشون استفاده کردن مسدود شدن اینجا.نقل قول:
البته مفهوم این مطاب این نیست که این کار از طرف مدیران اون سایت ها طراحی شده. ممکن یک علاقه مند افراطی یا یوزر هایی از اون ساییت این کار رو بکنن. در هر صورت ما برای حفظ نظم و چارچوب انجمن این راه رو رفتیم تا بعد از هر پست ،بی ربط و با ربط ، یک لینک به اون سایت ارسال نشه.
مطمئنید که دلیل اینه؟ یعنی سایت بزرگی مثل وطن دانلود میاد برای افزایش بازدیدش لینک خودشو میذاره تو پست ها!! مگه غیر از اینه که اکثر این لینک ها یعنی بالای 95% پست ها توسط کاربران ارسال میشه. کاربرانی که فقط میخوان مثلا لینک یه نرم افزار که در پی سی ورد نیست رو بدن...نقل قول:
واقعیت چیز دیگه ایه. اینه که پی سی ورد انحصار طلبه و نمیخواد رقیب پیدا کنه و برای رسیدن به این هدف از هر راهی استفاده میکنه
یعنی خط تیره شدن لینک ها باعث نظم در انجمن میشه؟! یا خودش بی نظمیه؟ اینکه مثلا یه کاربر بیاد تو پست بنویسهنقل قول:
در هر صورت ما برای حفظ نظم و چارچوب انجمن این راه رو رفتیم تا بعد از هر پست ،بی ربط و با ربط ، یک لینک به اون سایت ارسال نشه.
قشنگ میشه؟کد:www.وطن دانلود.com
یه چیز دیگه... حالا خودمونیم دلیل فیلتـر کردن سایت هایی مثل djh.ir چی بوده؟ (البته الآن رفع فیلتـر شده)
بهتره که به کاربران احترام بذارید و از گفتن واقعیت نترسید
قبلا گفتم:نقل قول:
یعنی سایت بزرگی مثل وطن دانلود میاد برای افزایش بازدیدش لینک خودشو میذاره تو پست ها
نقل قول:
البته مفهوم این مطاب این نیست که این کار از طرف مدیران اون سایت ها طراحی شده. ممکن یک علاقه مند افراطی یا یوزر هایی از اون ساییت این کار رو بکنن.
نه. باعث کمتر شدن پست هایی میشه که صرفا برای تبلیغ ارسال میشن.نقل قول:
یعنی خط تیره شدن لینک ها باعث نظم در انجمن میشه؟!
درسته. به قول دوستمون هر کس ار ظن خودش شد یار من. من اینطور فکر میکنم و شما و یه عده دیگه ممکنه چیز دیگه ای .نقل قول:
واقعیت چیز دیگه ایه. اینه که پی سی ورد انحصار طلبه و نمیخواد رقیب پیدا کنه و برای رسیدن به این هدف از هر راهی استفاده میکنه
در هر صورت چون خودم موضوع فیلتر شدن بعضی آدرس ها رو مطرح کردم ( خصوصا اون ها که در پی ام ها تبلیغات میکردن) میدونم که موضوع خیلی بیشتر شبیه دید منه.
همچنان شما میتونید و مختارید و حق دارید باور دیگه ای داشته باشید.
موفق باشید.
درود و احسنت به طرز برخورد شمانقل قول:
ای کاش همه مثل شما باشند...
آقا من از طرف سایت خاصی نیستما!!!!
اما بعضی سایت ها رو زیادی قبول دارم.
به قول آقا بابک علاقه مند افراطی هستیم.
راستی یه سوال داشتم:
مجازات جرایم رو اگر بخوام بدونم از کجا باید گیر بیارم مثلا چی کار بکنم یه ماه بن می شم.چی کار بکنم واسه همیشه بن می شم:31:
مجرم اینجوری دیده بودید؟؟؟؟:31:
یه سوال . قبلا میدونستم الان یادم رفتم
اونهایی که اسمشون ایتالیکه یعنی چی؟؟؟
یادمه قبل یه چارتی بود همه اینو رو توش نوشته بود. الان دیگه گم و گور شده انگاری!!!
من آقا بابک رو یادمه اون قبلا سوپر مدیر بود. ولی خوب اصلا همچین چیزی یه جا درست ثبت نشده. که تازه وارد ها که میان این چیزها رو متوجه بشن!!
درسته!
صفحه اصلی توی یه لینکی مشخص شده همکاران و مدیران و ناظران هر بخش کیا هستن
منظرو من این نیست
مثلا الان من نمیدونم ناظر سمتش از همکار بیشتر یا نه!!!
یه جا نوشته بشه خیلی خوبه. سوء تفاهم هم پیش نمیاد یه وقتی!!
ایتالیک یعنی هنوز ایمیل فعالسازی رو تایید نکردهنقل قول:
این جور که بوش میاد ناظر سمتش مثل همکاره... همین دور و ورا!
و سر ناظر هم انگاری از سوپر مدیر بیشتره! ;)
منتظر ایمیل فعال سازینقل قول:
اونهایی که اسمشون ایتالیکه یعنی چی؟؟؟
این چیزا سکرته :دینقل قول:
مثلا الان من نمیدونم ناظر سمتش از همکار بیشتر یا نه!!!
یه جا نوشته بشه خیلی خوبه. سوء تفاهم هم پیش نمیاد یه وقتی!!
بیشتر و کمتر نداره همه دوست و برادرن :دی
ولی خب میشه اینطوری گفت - ادمین -> مدیر ارشد | سرپرست ناظرین-> مدیر -> همکار | ناظر -> کاربر فعال -> کاربر عادی -> کاربر منتظر فعال سازی -> کاربران توقیف شده !
try it :دینقل قول:
مجازات جرایم رو اگر بخوام بدونم از کجا باید گیر بیارم مثلا چی کار بکنم یه ماه بن می شم.چی کار بکنم واسه همیشه بن می شم
سلام.
یه سوال هم برای من وهم برای دوستان پیش اومده...چطور یه کاربر با120تا پست ومیانگین0.01پست در روز کاربر فعال شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:(تعد تشکرها هم نگم بهتره...:31:
البته یکی از دوستان گفت که یه نگاهی به لیست دوستان اون بزرگوار بندازیم متوجه میشیم!!!!!!!!!!!:13:
همینطوره؟؟؟
پستمون پاک نشه یه موقع!!!:31:
البته کاربر فعال شدن ربطی به تشکر نداره ( یه کم هم عجیبه که ربط نداره)نقل قول:
باید فعالیت مفید داشته باشید تشخیص این فعالیت مفید هم با مدیران هست و تعداد پست مشخصی براش تعیین نشده:46:
آخه در عرض 3سال فعالیت 120تا پست امکانش هست که چندتاش مفید باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حتی تعداد پستها به1صدم پست تو هرروز هم نمی رسید...صحبت چیز دیگست...:46:
سلام میشه لطف کنید و کاربر مورد نظر رو معرفی کنید؟
شاید جاهایی فعالیت داشته که پست شمارش نمیشه:46:نقل قول:
با سلام و خسته نباشید
من میخوام یک مک بوک پرو مدل 372 بخرم . لطفا بفرمایین قیمت واقعی اون چقدره ؟ در ضمن میتونم از نرم افزارهای مهندسی مثل اتو کد : مایکروسافت پروجکت و نرم افزارهای مشابه استفاده کنم .
در ضمن میخواستم بدونم مدل 373 بهتره یا 372 ؟
مچکرم
زود ،تند ،سریع لو بده: دینقل قول:
معرفی کنید؟
+این سرچ فروم خرابه؟ یا مهارت های ویژه ای میخواد؟: دی
ما هر چی سرچ میکنیم پیدا نمیکنه و یه سری صفحات بی ربط میاره! در صورتی که حتما وجود داره اون مطلب توی فروم
چه جوریاس ؟
براتون پ.خ کردم...نقل قول:
سلام میشه لطف کنید و کاربر مورد نظر رو معرفی کنید؟
به خاطر این گفتم که ممکنه حق خیلی از دوستانی که واقعا فعالن ضایع بشه...
با سلامنقل قول:
قوانين رو كامل بخونيد به مواردي كه منجر به بن دائم و موقت و ... ميشه هم كاملا اشاره شده است
قوانين انجمن هاي p30world
موفق باشيد.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=10482
کاربر مورد نظر sir0c0 گرامی هستن کاربر فعال انجمن خبر ورزشینقل قول:
سلام.
یه سوال هم برای من وهم برای دوستان پیش اومده...چطور یه کاربر با120تا پست ومیانگین0.01پست در روز کاربر فعال شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (تعد� � تشکرها هم نگم بهتره... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته یکی از دوستان گفت که یه نگاهی به لیست دوستان اون بزرگوار بندازیم متوجه میشیم!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطوره؟؟؟
پستمون پاک نشه یه موقع!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در انجمن خبر ورزشی شمارش پست غیر فعاله. (همچنین دکمه تشکر هم وجود نداره)
با یک نگاه به لیست دوستان ایشون تنها فرد موثر در اون لیست بنده هستم که نتیجتا ارتباط ایشون با من دلیل فعال شدن ایشون ( از طریق پارتی بنده) فرض شده. فراموش شده که ایشون در زمانی که من بازنشسته بودم فعال بودن و مدت کوتاهیه که من سمت اجرایی مجدد دارم در پی سی .نقل قول:
اخبار ورزشی محلی برای قرار گیری آخرین تحولات ورزش ایران و جهان [ شمارش پست ها : خاموش ]
در زمان ارشد بودنم مرور کرده بودم فعالیت کاربر هایی که خیلی بیشتر اتهام پارتی بازی رو به مدیرا میزدن. مشخصا متوجه شدم در اکثر موارد اینها افرادی هستن شدیدا مایل به حمایت از تیم دوستانشون. در واقع شک این دوستان به مدیریت انجمن بیشتر به دلیل قیاس با خودشون بروز میکرده. به قول یه ضرب المثل تغیر کرده توسط خودم "دانشمند همه را به کیش خود پندارد"
من نمیتونم کمکی برای عوض شدن این طرز فکر بکنم.
موفق باشید.
.نقل قول:
با یک نگاه به لیست دوستان ایشون تنها فرد موثر در اون لیست بنده هستم که نتیجتا ارتباط ایشون با من دلیل فعال شدن ایشون ( از طریق پارتی بنده) فرض شده. فراموش شده که ایشون در زمانی که من بازنشسته بودم فعال بودن و مدت کوتاهیه که من سمت اجرایی مجدد دارم در پی سی .
در زمان ارشد بودنم مرور کرده بودم فعالیت کاربر هایی که خیلی بیشتر اتهام پارتی بازی رو به مدیرا میزدن. مشخصا متوجه شدم در اکثر موارد اینها افرادی هستن شدیدا مایل به حمایت از تیم دوستانشون. در واقع شک این دوستان به مدیریت انجمن بیشتر به دلیل قیاس با خودشون بروز میکرده. به قول یه ضرب المثل تغیر کرده توسط خودم "دانشمند همه را به کیش خود پندارد"
من نمیتونم کمکی برای عوض شدن این طرز فکر بکنم.
موفق باشید
احتیاجی نبود اسم اون بزرگوار اینجا آورده بشه...شما میتونستین فقط با گفتن اینکه شمارش پست ها تو اون انجمن خاموشه همه چیو تموم کنین...
فقط برای روشن شدن قضیه برای خودم اون سوالو مطرح کردم...البته اشتباه هم از من بود که دقت نکردم تو اون انجمن شمارش پست ها خاموشه...
به هر حال ممنون ...
اتفاقا من چند بار این موضوع رو شنیده بودم اما نمیدونستم کیه. ( با اینکه بار ها هم با ایشون صحبت کردم اما چون معمولا پست ها رو نمیشمارم متوجه نشده بودم) و ممنونم از شما که متذکر شدید. جدا از اینکه ایشون کار بدی نکردن که علنی شدنش زشت باشه.
به هر حال مشخصا خیلی ها این سوال رو دارن و این پست ها باعث میشه تا حدودی قضیه برای بعضی ها حل بشه.
برای بعضی ها هم هیچ وقت حل نمیشه :31:.
فکر کنم الان دیگه پروفشنال شدم
پروفشنال با جاش خالی میمونه فرقی داره هیچ امکانی به من اضافه شده
سرچ!نقل قول:
سرچ فروم چرا هیچی پیدا نمیکنه؟:دی
چی کار باید کرد که دقیق باشه؟ یا حداقل یه کم نزدیک بشه به اون چیزی که سرچ میشه!