امروز آفلاین مشکل پیدا کرد فقط 6 پارتش دان شد
فردا هم بقیش دانلود میشه - نمیتونم صبر کنم خیلی وقته منتظر این بازیم
Printable View
امروز آفلاین مشکل پیدا کرد فقط 6 پارتش دان شد
فردا هم بقیش دانلود میشه - نمیتونم صبر کنم خیلی وقته منتظر این بازیم
اگه از همین فروشگاه پی سی سفارش بدم چند روزه به دستم میرسه؟
نه دیگه! :46:نقل قول:
کلیر و لئون کجا کریس و شوا کجا!!
حدودا سه یا چهار روزنقل قول:
تو بازار پیدا میشه فردا به نظرتون ؟!
سه شنبه منظورمه ...
نه فکر نکنم گیر بیاد!نقل قول:
من دیروز از یه مغازه دار پرسیدم گفت یا امروز میاره یا 4شنبه باز امروز میخوام برم ببینم داره یا نهنقل قول:
سلام دوستان من یه سوالی برام پیش اومد
مگه قرارنبود 15 سپتامبر بازی منتشر بشه پس چرا 2روز زودتر اومده:18:
داداش بذار فايلتو دمت گرمنقل قول:
توی محل نصب بازی کپی کنش همون جایی که باید کرک بازی کپی بشهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان نسخه ایی که من دانلود کردم مثل اینکه زبانش چینی هست می خواستم بدونم راهی هست برای تغییر زبان یا باید نسخه اینگلیسی را دوباره دانلود کنم؟
راستی گرافیک بازی خدا ست :8:
نقل قول:
دستت درد نكنه
من هنوز امتحانش نكردم يعني تمام منو ها و زيرنويسا با اينكار انگليسي ميشه؟؟؟؟
حجم بازی برای دانلود چقدره؟
من که دارم کلافه میشم !!!! نمی تونم صبر کنم تا بیاد توی بازار...
میخوام برم دانلود کنم
دوستان بازي كامل با فيلمهاي بازي 2dvd يا 3dvd?
آخه براي boysteam من ديدم 3 تا بود تازه 5000 تومن
یعنی امروز گیر نمیاد بازار تهران ؟
Shift چی اونم نیست ؟!
شما 10 ساعته تمومش نكن! من دوست دارم بهش ور برم! كيف بازي به همينهنقل قول:
ولی یکم ضده حاله که 10 ساعته تموم میشه !
boys team کلا برای پول بیشتر همه بازی های 2دی وی دی رو 3تا میکنه !! اما کلا بازیهاش اطمینان داره برای خرید
سلامنقل قول:
میگم دان از ساعت 4 شروع میشه دیگه نه؟
راستی اینی که دیروز 6 پارتش دان شد حجم کلیش 4.5 گیگه ولی تو رپید حدود 6.5 گیگ بود جریان چیه؟
بله تمام منوها و زیرنویس ها انگلیسی میشهنقل قول:
سلامنقل قول:
شما به چه صورت دانلود میکنید. ؟ اگه به صورت ماهواره اییه تا ما هم بزاریم بگیریم.
با تشکر...
نه نیازی به دانلود دوباره نیست شما از روش زیر کمک بگیرنقل قول:
دوستان این نکته رو اضافه کنم که اگر بازی رو به صورت زبان ژاپنی نصب کردید باید بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید و قبل نصب و چون بازی به صورت ایمیج است باید اول ایمیج را به کمک برنامه الکل باز کنید بعد تمام فایل های درون dvd رو تو هارتون کپی کنید و در آخر این فایلی که من آپلود کردمو تو محل setup بازی کپی کنید (محل جدیدی که فایل های بازی رو اونجا کپی کردید)
دوستان این نکته رو اضافه کنم که اگر بازی رو به صورت زبان ژاپنی نصب کردید باید بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید و قبل نصب و چون بازی به صورت ایمیج است باید اول ایمیج را به کمک برنامه الکل باز کنید بعد تمام فایل های درون dvd رو تو هارتون کپی کنید و در آخر این فایلی که من آپلود کردمو تو محل setup بازی کپی کنید (محل جدیدی که فایل های بازی رو اونجا کپی کردید)
سلامنقل قول:
حجم ایمج دانلودی شما چقدره؟
راستی به یه نکته دقت کردید که تازه فقط یک روز از ریلیز بازی گذشته تاپیک چقدر داغ شده چه برسه به اینکه بازی دست همه برسه.
بالاخره چيكارش كنيم اين فايلونقل قول:
دفعه قبل گفتي بريزيم تو جايي كه بازي نصب شده
سلامنقل قول:
بله از ساعت 4 شروع میشه ولی متاسفانه فعلا 100% نیست که ادامش رو دانلود کنن و شاید لیست عوض بشه
این نسخه REPACK بازی که یخورده فشرده شده و .... در کل فرقی نداره
ویرایش : ادامه بازی داره دانلود میشه
كسايي كه بازي كردن لطفا بگن هدف گيري اسلحه با موسه يا مثل 4 با كيبورد؟
خوب دوستان عزیز من مشکلم حل شده البته اون فایلی که دوستان گفتن را هم ریختم ولی جواب نداد برای من...
ولی خوب درستش کردم اگر دوستانی دیگر نسخه ژاپنی را دانلود کردند یا به دستشون رسید اشکال نداره نصب بکنند حتی اگر زبانش ژاپنی باشه وقتی نصب بازی تموم شد این فایل که همون کرک خودمون میشه را اجرا کنند Resident Evil 5 launcher و بعد از قسمت بالای صفحه زبان English را انتخاب کنند و بعد برید حالشو ببرید :10:
امیدوارم دوستانی که ایران هم هستن زودتر بازی به دستشون برسه:11:
نسخه ای که من دانلود کردم 6.9 گیگه تازه 8 درصد از بازی رو هم رفتم:21: کنترل موس کیبرد حرف نداره مثل هلونقل قول:
ميشه بگي با چه سيستمي بازي ميكني؟ روان هست يا افت فريم داره؟نقل قول:
سلام.
من اگه الان از P30WORLD سفارش بدم کی می رسه دستم؟راستی تهران نیستم.
:27:
من که قبلا این سوال رو مطرح کردم بهم گفتن 3 یا 4 روز طول میکشه تا به دستم برسه...
در کل همین حدودا باید صبر کنی
کسی نخریده؟؟؟؟
بازی داره دانلود میشه به صورت آفلاین البته از پارت 7 به بعد . فقط من نمی دونم چرا حجم کلی بازی 4.5 گیگ زده؟
بازی رو امروز خریدمنقل قول:
همه چیز در حد خوب کار شده
آقا منم دارم اونو آفلاين مي گيرم فقط چندتاشو نگرفتم ... لينكاشو پيدا كردي ؟؟:10:نقل قول:
ای ول...مبارک...خوش به حالت:21:نقل قول:
یه سوال...دوستان پی سی باز این بازی با دسته هم اجرا میشه؟؟؟اگه میشه یه دسته توپ بخرم!!!!:10:
من که قبلا به شما گفتم این نسخه REPACK بازی که یخورده فشرده شده و .... در کل فرقی ندارهنقل قول:
به خاطر همین حجمش 4.5 هست
لینکاش هم تو دانلود بازی همینجا هست
فکر میکنم موس و کیبورد خیلی خیلی خیلی بهتر از دسته جواب بده!مخصوصا که بازی شوتر هم هست!نقل قول:
یه سوال...دوستان پی سی باز این بازی با دسته هم اجرا میشه؟؟؟اگه میشه یه دسته توپ بخرم!!
آقا من امروز رفتم بازیرو خریدم ولی بغضی از نوشته ها و زیر نویس بازی چینی هست نمیشه کاری کنیم انگلیسی بشه تازه با دسته اصلا حال نمیده تازه بازی از چهارش به مراتب سخت تره
بازی رو خریدم از boyteam
3 تا دی وی دی همین الان دی وی دی 2 رو گذاشتم دو dvdrom.
خیلی ذوق دارم :دی
جالبه در dvd رو 3 gig ریخته.
یعنی چی خوده p30 که با 2 تا dvd میفروشه/..نقل قول:
boys team همونطور که گفتم بیشتر بازیهایی که همه جا 2 دی وی دی هست رو 3 دی وی دی میده (برای صود بیشتر ) ولی واقعا یکی از بهترین شرکت هاست :ایکس میارزه اگه 1 دی وی دی بخوایم بیشتر روش پول بدیم