اتفاقا زيادم مثبت نبود چون من دلم براي هوفنهايم سوخت!
اتفاقا زيادم مثبت نبود چون من دلم براي هوفنهايم سوخت!
يووه "ديگو" را نميخواهد
باشگاه يوونتوس اعلام كرد، علاقهاي براي به خدمت گرفتن ديگو ندارد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پرافتخارترين باشگاه ايتاليا خيال سران وردربرمن را راحت كرد. توريني ها در پي خريد بازيساز برزيلي برمن نيستند.
آليسيو سكو، مدير ورزشي يووه در گفت و گو با "توتو اسپورت" با اعلام اين مطلب افزود: " ديگو نمي تواند در سيستم 2-4-4 ما بازي كند. از اين گذشته يووه در پي خريد بزرگي نيست. در تابستان آينده تنها تغييرات كوچكي در كادر ما به وجود خواهد آمد. ما از زير ساخت خوبي برخورداريم و قصد داريم در نقاطي خاص تيم مان را ترميم كنيم. بر همين اساس بايد بازيكناني به تيم ما بيايند كه در بازي هاي خاص بتوانند برايمان تاثيرگذار باشند. ديگو بي ترديد بازيكني نيست كه بتواند همواره تاثيرگذار باشد."
."هفته بیستم بوندسلیگا با تساوی خانگی دورتموند و صعود یک پله ای هامبورگ به پایان رسید.
آخرین روز هفته بیستم بوندسلیگا با دو دیدار پیگیری شد که هامبورگ در خانه با دو گل بیلفلد را شکست داد. در این دیدار " تروخفسکی " در دقیقه 32 و " گوئررو " در دقیقه 60 برای تیم میزبان گلزنی کردند. ضمن اینکه در دقیقه 55 " ویچنیارک " بازیکن بیلفلد یک ضربه پنالتی را از دست داد. با این نتیجه هامبورگ به رده سوم صعود کرد و بایرن مونیخ به رده چهارم سقوط کرد.
در دیگر دیدار، دورتموند در خانه 1-1 مقابل کوتبوس متوقف شد. " فری " از روی نقطه پنالتی برای دورتموند و " کاگداس " برای کوتبوس گلزنی کردند.
خبرگزاري فارس: مدير تيم باشگاه بايرن مونيخ آلمان گفت: فرانك ريبري نزد ما باقي مي ماند تا جنگ رسانه اي برخي ها نقش بر آب شود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، اولي هوينس اظهار داشت: در مورد ريبري مي گويم كه او به هيچ تيمي نخواهد رفت. آنچه در مورد انتقال او شنيده مي شود، جنگ رسانه اي بيش نيست.
وي ادامه داد: اين اخبار كه در رسانه ها در مورد انتقال وي شنيده مي شود، تنها بازي تبليغاتي و جنگ رسانه اي است كه راه انداخته شده است و گرنه اين بازيكن به فكر ترك مونيخ نيست.
هوينس عنوان كرد: به عنوان مسئول نقل و انتقالات باشگاه بايرن، صددر صد مي گويم ريبري فصل بعد نيز همراه با ما خواهد بود و پيراهن بايرن را به تن خواهد كرد.
اين مقام عالي باشگاه بايرن در حالي چنين اظهاراتي را بيان كرد كه فرانك ريبري در مصاحبه هاي اخير خود دريافت پيشنهاد از سوي باشگاه هاي بزرگ اورپايي همچون رئال مادريد، بارسلونا، چلسي و منچسترسيتي را تاييد كرد.
اين بازيكن فرانسوي كه دو سال قبل به باشگاه بايرن مونيخ پيوست، تا سال 2011 با مونيخي ها قرار داد دارد. وي هم اينك مورد توجه تيم هاي همچون يوونتوس، رئال مادريد و بارسلونا قرار گرفته است.
سلام دوستان!
بازم باختیم و بهترین فرصت رو از دست دادیم!
خدا کنه فقط همینطوری پیش نره!
فرانتس بكن بائر: بایرن برای قهرمانی راه دشواری پیش رو دارد
فرانتس بكن بائر، رئیس باشگاه بایرن مونیخ آلمان گفت:این باشگاه با دو شكست از سه مسابقه اخیر خود در بوندس لیگا،از قهرمانی در این فصل باشگاه های آلمان دور شده است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر ، بكن بائر در پاسخ به سوال روزنامه بیلد آلمان درباره دو شكست پیاپی بایرن مقابل هامبورگ و هرتابرلین در هفته های اخیر گفت :این موضوع سبب شده است، بایرن در جایگاه چهارم بوندس لیگا قرار بگیرد و امكان از دست دادن سهمیه لیگ قهرمانان برایش به وجود آید .
وی همچنین گفت : در بازی مقابل هرتابرلین خوب كار نكردیم و دو بازیكن ما به نام های زی روبرتو و فرانك ریبری در حد و انداز های خود ظاهر نشدند .
لوكاتونى ستاره نام آشناى بايرن مونيخ كه در جريان ديدار اين هفته قهرمان آلمان در مصاف هرتابرلين از ناحيه آشيل دچار آسيب ديدگى شد احتمالا در ديدار هفته آينده مقابل كلن به ميدان نخواهد آمد.
يورگن كلينزمن مربى تيم در گفت وگو با سايت اختصاصى باشگاه گفت: «او در تمامى ديدارهاى هفته گذشته و اين هفته با اين مصدوميت به بازى ادامه داد. ما تمرينات او را كمى سبك تر كرده بوديم تا فشار كمترى به پايش وارد شود. به هر حال هر چند به هيچ وجه حاضر به از دست دادن تونى نيستيم اما متاسفانه با معاينات اخير شايد در بازى شنبه شب او را در تركيب نداشته باشيم.»
غيبت لوكاتونى در مصاف كلن، فرصت خوبى را در اختيار لوكاس پودولسكى بازيكن نيمكت نشين و ناراضى تيم قرار خواهد داد و مى تواند زمينه بازگشت او به تركيب بايرن را فراهم كند.
ایران ورزشی
بايرن مدعي قهرماني بوندسليگا نيست !!
بكن بائر: كسي نميخواهد ديوار قهرمان را تماشا كند
فرانس بكنبائر اعتراف كرد، بايرن مونيخ ديگر مدعي اصلي قهرماني در بوندسليگا به شمار نميآيد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هرتابرلين، هوفنهايم و هامبورگ از جمله تيمهايي هستند كه در فصل جاري ميتوانند قهرماني در بوندسليگاي آلمان را جشن بگيرند.
رقابت براي بايرن مونيخ در فصل جاري بسيار شديد است و از همين رو "قيصر فوتبال آلمان" ديگر بايرن را مدعي جدي قهرماني نميداند.
بايرن مونيخ پس از باخت عصر شنبه برابر هرتابرلين به مكان چهارم جدول رقابتهاي بوندسليگا سقوط كرد.
با آنكه سرنوشت قهرماني در فوتبال باشگاهي آلمان هنوز قطعي نشده، اما بكن بائر در ستون هفتگي خود در روزنامه بيلد آلمان نوشت: «همهي پنج يا شش تيم صدرنشين ميتوانند قهرماني را از آن خود كنند. بايرن ديگر شانس قهرماني نيست.»
او عملكرد بايرن مونيخ در بازي برابر هرتابرلين را بسيار ضعيف دانست و نوشت: «اين عملكرد نه در بوندسليگا و نه در ليگ قهرمانان اروپا برابر اسپورتينگ ليسبون به جايي نميرسد. فرانك ريبري و زيروبرتو هم روز سياهي را تجربه كردند.»
به اعتقاد بكن بائر، لوسين فاوره سرمربي هرتابرلين عملكرد فني استادانهاي داشت اما،شيوه بازي دفاعي برلينيها را متقاعد كننده ندانست.
او نوشت «كسي نميخواهد ديوار قهرمان را تماشا كند.»
اولي هوينس مدير بايرن هم درباره اين تيم گفت: «بزرگترين رقيب بايرن خودمان هستيم. هرتابرلين اگرچه بر سر قهرماني ميجنگيد اما، ما مدعي قهرماني هستيم.»
يورگن كلينزمن سرمربي بايرن مونيخ هم پيشبيني كرد بايرن به زودي صدرنشين بوندسليگا خواهد شد.
او گفت: «اكنون بايد چند روز را پيش از رسيدنمان به صدر جدول صبر كنيم. دير يا زود بايرن در صدر جدول خواهد ايستاد.»
گاتزتا دلو اسپورت خبر داد
«بكام» برابر وردربرمن حاضر
ميشود
ديويد بكام در فهرست ميلان براي مصاف با وردربرمن در جام يوفا قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درحالي كه به نظر ميرسد به زودي بكام با ميلان قرارداد دائمي امضا خواهد كرد، هافبك 33 ساله انگليسي بايد خود را براي مصاف با وردربرمن در رقابتهاي جام يوفا آماده كند.
روزنامه گاتزتا دلو اسپورت با اعلام اين خبر همچنين مدعي شد كه بكام در حال حاضر از درد ناحيه ران پا كه در جريان داربي ميلان حاصل شد، رنج ميبرد. اما، با اين حال به نظر ميرسد هافبك 33 ساله انگليسي براي بازي در جام يوفا آماده خواهد بود.
آلمانها و جام یوفادر حالیکه باشگاه بایرن مونیخ تنها امید آلمان در رقابتهای لیگ قهرمانان باشگاههای اروپاست، چهار تیم، این کشور را در رقابتهای جام یوفا نمایندگی میکنند. حساسترین پیکار مرحله یک شانزدهم نهایی جام یوفا، دیدار میان وردر برمن از آلمان و آ.ث. میلان از ایتالیا خواهد بود.برمن و میلان که در این فصل از رقابتهای ملی، چهرهی چندان موفقی از خود نشان نداده و امیدی هم به کسب عنوان قهرمانی ندارند، در تلاش آنند که نیروی خود را بر جام یوفا متمرکز کنند. دیئگو، ستاره برزیلی برمن که از فرم مطلوب خود دور است، علیرغم ناکامیهای اخیر خوشبین است که تیمش بتواند، آ.ث. میلان را مغلوب کند و به جمع حاضران در مرحله یک هشتم نهایی بپیوندد.این ستاره برزیلی از دوئل مستقیم با دیوید بکهام، هافبک "روزمزد" میلانیها واهمه ندارد و در آستانه این نبرد حساس اظهار داشته است: «ما گلهای خود را به ثمر خواهیم رساند، اما این کار هم ماموریتی بزرگ خواهد بود که مانع گلهای میلانیها شویم.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیئگو، ستاره برزیلی وردر برمن و تلاش برای شکار جام یوفا
در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه (۱۸ و ۱۹ فوریه) ۳۲ باشگاه اروپایی برای راهیابی به دور یک هشتم نهایی جام یوفا قدم به میدان میگذارند، از جمله چهار تیم از آلمان که رویاروی بزرگانی چون باشگاه پرآوازه آ.ث. میلان قرار میگیرند.
اشتوتگارت، از دیگر تیمهای آلمانی شرکت کننده در جام یوفاست که در چارچوب پیکارهای مرحله یک شانزدهم نهایی به مصاف حریفی قدر به نام زنیت سن پترزیبورگ، مدافع عنوان قهرمانی این جام میرود. اشتوتگارت با توجه به کسب امتیازهای مهم در پیکارهای اخیر، یکی از موفقترین تیمهای نیمفصل دوم بوندسلیگای آلمان محسوب میشود و از آنجایی که بازیکنان سن پترزبورگ به علت سرمای شدید زمستان در روسیه، کمی از تمرینات عملی و بازیهای جدی دور بودهاند، اشتوتگارت میتواند از این شرایط مطلوب نهایت استفاده را ببرد. از آن گذشته، باشگاه زنیت سن پترزبورگ، با فروختن آندری آرشاوین، ستاره بزرگ خود در خط حمله به آرسنال لندن، یکی از مهرههای کلیدیاش را از دست داده است.مارکوس بابل، سرمربی اشتوتگارت در آستانه این دیدار گفته است: «ما نباید به روسها امکان و فرصت بازی را بدهیم. اگر ما بتوانیم این امتحان را با موفقیت پشت سرگذاریم، همگی را غافلگیر خواهیم کرد.»تیم ولفزبورگ که اشکان دژاگه، هافبک ایرانیتبار تیم ملی جوانان آلمان را در خدمت خود دارد، در مرحله یک شانزدهم نهایی جام یوفا، مهمان تین پاریس سن ژرمن خواهد بود. فلیکس ماگات، سرمربی ولفزبورگ در تلاش است که با تکیه بر پیروزهای اخیر تیمش در رقابتهای بوندسلیگا، چهرهای موفق از خود در نبرد با فرانسویها به نمایشبگذارد. او در آستانه این دیدار گفته است: «پاریس سن ژرمن در حال حاضر در رده دوم جدول لیگ فرانسه قرار دارد و تیمی قوی است، اما ما هم از قدرت برخوردار هستیم.»چهارمین امید آلمانها در مسابقات جام یوفا باشگاه هامبورگ است که مهمان تیم نسبتا گمنام هلندی نیئمگن (Nijmegen) خواهد بود. تمامی بلیتهای این بازی که در استادیوم ۱۲ هزار نفری نیئمگن برگزار میشود، هفتههاست که پیشفروش شده و با توجه به کوچک بودن استادیوم و فضای بازی، بازیکنان هامبورگ، راه دشواری در پیش خواهند داشت.
هیچ شبکه ای بازیهای یوفا رو نشون نمیده ؟
بعضی وقتا شبکه3 خودمون بازی های حساس رو نشون میده
مثل پارسال که بازی بایرن و زنیت رو نشون داد
رادیو ورزش هم معمولا گزارش میکنه بازی ها ی مهم رو
ادوكات: تيموچوك به بايرن ملحق مي شود
سرمربي تيم فوتبال زنيت سن پترزبورگ گفت: با توجه به مذاكرات انجام شده آناتولي تيموچوك به تيم بايرن مونيخ آلمان ملحق مي شود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، ديك ادوكات در اين باره اظهار داشت: آنچه براي ما در زنيت محرز شده، خروج آناتولي تيموچوك در پايان فصل است. بايرن مونيخ كه از مدت ها قبل خواهان به خدمت گيري اين هافبك بود، نظر مساعد وي و باشگاه را جلب كرده است.
اين مربي افزود: تا پايان فصل فرصت داريم تا به فكر جانشيني براي او در خط مياني باشيم.
با توجه به اين اظهارات گفته مي شود بايرني ها براي عملي كردن انتقال تيموچوك از زنيت به مونيخ، رقمي بالغ بر 15 ميليون يورو رابه باشگاه روسي پرداخت خواهند كرد تا از ابتداي تابستان سال آتي بتوانند اين هافبك مياني را در اختيار گيرند.
بازي برمن و ميلان رو ميتونيد امشب از شبكه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] المان به راحتي نگاه كنيد.
نقل قول:
بازی برمن - میلان رو احتمالا شبکه ی آلمانی zdf که free to air هم هست نشون میده....به امید پیروزی یاران برمن و گلزنی کلودیو پیزارو:31:
راستی ساعتش هم 23:05 به وقت تهران هست.
خوبه پس امشب یه فوتبال داریم
بابا این خرید ها چیه دارن میکنن
نمیدونم والا
مثل یه بچه ای میمونن که باباشون پول بهشون داده و نمیدونن چیکار بکنن.:دی
اینام تا فهمیدن چهارمین باشگاه پولدار دنیا تو سال هستن جوگیر شدن.
نقل قول:نقل قول:
تا وقتی نابلدی چون هوینس و ناکام و بی خردی چون رومینیگه و از همه مهمتر گستاخ و آماتوری چون کلینزمن بر تیم ما حکم فرمایی می کنند نمیشه انتظار دیگری داشت...نمی خوام نا امیدتون کنم....هیچ وقت هم در طول 15 سال هواداری بایرن حتی در سخت ترین شرایط ناامید نبودم و ته دلم روشن بود...اما این راهی که ما می رویم به ترکستان هست....بی شک:13:
خیلی قشنگ بازی میکنن و روون . صد درصد تو بوندسلیگا اول میشن . تو جام باشگاهها نمیشه پیش بینی کرد .نقل قول:
شما خیلی زود نا امید میشین . کلینزمن خیلی کارش درسته . تیم ملی آلمانو بعد سالها متحول کرد . کم لطفی نکنید .
الانم zdf داره اشتوتگارت - زنیتو میده . دقیقه 25 . یک -یک . گل رو گومز زد . !!!!
نقل قول:
قشنگ و روون؟؟؟ مثل بازی با هرتا یا بازی با هامبورگ؟ در ضمن قهرمانی تو بوندس لیگا ارزانی خود کلینزمن باد...هرچند اونم شما خیلی مطمئن نباش...حتی قیصر هم در خبر ها دیدید که شک کرده...اگر همین روند رو ادامه بدیم شما نه تنها لیگ قهرمانان رو نمی تونی پیش بینی کنی بلکه همون بوندس رو هم شاید نتونیم پیش بینی کنیم......در ضمن اگر مثلا قهرمانی بوندس لیگا رو 100 در 100 فرض کرده و به اون هم برسیم آیا واقعا کار بزرگی کردیم...آیا این شما رو راضی می کنه؟....آیا به همین حد بسنده می کنید؟...من که دیگه اون سینی رو نمی خوام...21 بار بردیم کافیه...تنها آرزوی من اینه که اون عدد 4 روی لوگویی که روی پیراهن لیگ قهرمانان هست به 5 تبدیل بشه...همین و بس....دیگه سینی و اون گلدون طلایی منو راضی نمی کنه:13:
تیم ملی آلمانم کاملا مخالفم....به نظر من اگر نگیم همه ی کارها دست کم می تونیم بگیم 50 درصد کارها رو یواخیم کرد....یورگن فقط بهره اش رو برد و شناخته تر شد و به شهرت رسید و از این فرصت نهایت استفاده رو برد تا سالهای دور از آلمان و عقب ماندگی های فوتبالی ناشی از زندگی در آمریکا(دور بودن از فوتبال سطح اول جهان) رو جبران کنه....و البته انتقامی هم از سلطان کان بگیره و سلطان رو از تیم ملی خط بزنه....
برمن دیشب مقابل میلان عالی فوتبال بازی کرد.
فقط یه مشکل داره این تیم که فقط یه بازیکن داره اونم دیگو. کلودیو پیزارو که فقط اعصاب منو خراب میکرد. دقیقه 85 تا 90 2 تا موقعیت عالی رو خراب کرد. ولی راحت باید میبرد اونم با نتیجه 3_1 .
اره برمن خيلي عالي بود.
واقعا ميلان رو لوله كرده بود. حقشون بود بازي رو ببرن. اين ديگو هم خيلي خوب بازي ميكنه.
اين ميلان خيلي خر شانسه.
نقل قول:دوست عزيز يه بار رفتي تو سايت هواداران بايرن اونجا رو به اغتشاش كشوندي حالا باز اينجا هم اومدي با اين حرفهاي بي ربطت داري جو رو بهم ميزني. خواهشا كمي رعايت كن.نقل قول:
با وجود شكست از تيم ملي نروژ
سوانسيگر: از يواخيم لو حمايت ميكنيم
خبرگزاري فارس: رئيس فدراسيون فوتبال آلمان گفت: همچنان از يواخيم لو حمايت مي كنيم.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل اشپورت بيلد، تئو سوانسيگر اظهار داشت: فدارسيون فوتبال آلمان همچنان از يواخيم لو حمايت مي كند؛ هر چند از دو نتيجه اخير تيم ملي ناراضي هستيم.
وي افزود: فكر مي كنم يواخيم لو بايد همراه همكارانش، دست به آناليز دقيقتر حريفان بزند.
تيم ملي آلمان هفته قبل در ديدار دوستانه و خانگي مقابل نروژ با يك گل مغلوب شد.
هامبورگ، تنها تیم موفق آلمانی در جام یوفا
ایویکا اولیچ، مهاجم هامبورگ با زدن گل سوم، پیروزی تیمش را در جام یوفا مسجل ساخت
چهارشنبه شب (۱۸فوریه - ۳۰ بهمن) چهار تیم از آلمان در چارچوب رقابتهای جام یوفا به میدان رفتند که از میان آنها، تنها باشگاه هامبورگ موفق شد از سد حریف هلندی خود بگذرد و گامی بزرگ به سوی مرحله یکهشتم نهایی این جام بردارد.
باشگاه هامبورگ که تا کنون چهرهای موفق از خود در رقابتهای باشگاهی آلمان نشان داده، در سطح اروپایی نیز حرفی برای گفتن دارد. هامبورگیها در دیدار رفت مرحله یکشانزدهم نهایی جام یوفا توانستند چهارشنبه شب (۱۸ فوریه) میزبان هلندی خود، نیئمگن (Nijmegen) را ۳ بر صفر شکست دهند و بهترین شرایط را برای دیدار برگشت و صعود به دور یکهشتم نهایی بردارند.بازیکنان هامبورگ در استادیوم ۱۲ هزار نفری نیئمگن، در طول بازی بر حریف برتری داشتند و علیرغم داشتن فرصتهای متعدد، تنها سه بار دروازه حریف را باز کردند. به ویژه در اواخر ۴۵ دقیقه نخست بازی، هامبورگ چهرهی تهاجمی موفقی از خود نشان داد و با گلهای پیوتر تروخووسکی (دقیقه۴۱) و آلکس سیلوا (دقیقه ۴۵)، نیمه اول را ۲ بر صفر به سود خود به پایان برد. ایویکا اولیچ، مهاجم اهل کراوسی هامبورگ که در فصل آینده در خدمت بایرن مونیخ خواهد بود، با زدن گل سوم در دقیقه ۷۵، شکست هلندیها را مسجل ساخت. بازی برگشت میان این دو تیم، پنجشنبه آینده (۲۶ فوریه) برگزار خواهد شد.
دوئل وردر برمن و میلانجذابترین و حساسترین پیکار مرحله یکشانزدهم نهایی جام یوفا، بدون شک دیدار میان وردر برمن از آلمان و آ.ث. میلان بود؛ دیداری که میتوانست در لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا نیز اتفاق بیافتد. برمن در نبرد، حریفی همتراز برای میلانیها بود که بدون ستارگان خود، کاکا و دیوید بکهام، قدم به میدان میگذاشتند.
صحنهای از دیدار میلان در برابر برمن (پیراهن سفید)فیلیپو اینزاگی، مهاجم کهنهکار و خطرناک میلان در حضور ۳۶ هزار تماشاگر در استادیوم برمن، تیمش را در دقیقه ۳۶ بازی یک بر صفر جلو انداخت. این شصت و ششمین گلی است که اینزاگی ۳۵ساله در طول فعالیتهای حرفهای خود، در رقابتهای اروپایی به ثمر رسانده است.برمن که در این فصل از رقابتهای ملی، چهرهی چندان موفقی از خود نشان نداده، اینبار هافبک و کارگردان برزیلی خود، دیئگو را به همراه داشت و او بود که در دقایق پایانی بازی با زدن گل تساوی سبب شد که برمن بتواند، امید راهیابی به دور بعد را حفظ کند، اگر چه دیدار برگشت در میلان برگزار خواهد شد.توماس شاف، سرمربی برمن، پس از پایان دیدار گفت: «طبیعی است که من پیروزی را ترجیح میدادم. اما مهم این است که ما دیدیم، میتوانیم دروازه حریف را باز کنیم و اگر فعالتر در میدان حاضر شویم، این قدرت را داریم که حریف را با مشکل روبرو سازیم. ما این توانایی را در اواخر بازی به نمایش گذاشتیم و به همین خاطر هم مجموعا بازی خوبی ارائه کردیم.»
شکست اشتوتگارت و ولفزبورگبازندگان بزرگ پیکارهای چهارشنبه شب جام یوفا، دو تیم اشتوتگارت و ولفزبورگ بودند. اشتوتگارت در زمین تیم روسی، زنیت سن پترزبورگ، ۲ بر یک شکست خورد. اشتوتگارت علیرغم این ناکامی هنوز هم شانس صعود به دور بعد را دارد و در صورت پیروزی یک بر صفر بر حریف یا پیروزی با اختلاف دو گل، میتواند به جمع تیمهای حاضر در دور یکهشتم نهایی بپیوندد.در مقابل، ولفزبورگ با توجه به شکست ۲ بر صفر از میزبان فرانسوی خود، پاریس سن ژرمن، بخت چندانی برای راهیابی به دور بعد ندارد و باید در دیدار برگشت که هفته آینده برگزار میشود، دستکم سه گل وارد دروازه فرانسویها کند.
اين مالديني مورده خور هم شورشو در اورده. تنها هنرش تو زمين يكي قرار گرفتن تو افسايده يكي هم مرده خوري تو زمين.
پس قبول حقایق برات این قدر سخته...:46:نقل قول:
فعلا که شما داری حرف بی جا و بی ربط میزنی و در مقابل مطالبی که من نوشتم چیزی برای جواب نداری و مجبوری شایعه پراکنی کنی و فضا رو آلوده کنی....من نظر خودم رو گفتم...شما هم نظری داری بده که بشنویم...:8:...اگر نه که خوش اومدی...
جواب مطالب شما رو در سايت هواداران بايرن تمام دو ستان به طور كامل دادن. ديگه لازم نيست اينجامن بخوام كلي با شما بحث كنم.
در ضمن من فضا رو الوده نكردم واين شما هستي كه بااين پستهاي عجيب كاربرها رو تحريك ميكني.
اون سایت ارزونی خودت باد...سالها باش و به عیش و نوش در اون سایت باحال ادامه بده...کسی جلوت رو نگرفته...من که فقط به خاطر ارادتی و رفاقتی که با مدیر ارشد سایت داشتم اونجا می آمدم...و گرنه اونجا برا امثال شما و دوستانت بهتر هست...برید و حالشو ببرید و در دنیای کوچک خود غوطه ور شوید...نقل قول:
در مورد پست های عجیب هم باید بگم همیشه حقیقت تلخه و هدف منم موفقیت بایرن هست و نه چیز دیگه...ولی دیگه از تعارفات بیهوده و تعریف و تمجید الکی خسته شدم...سیاست ما در این سالها خیلی بد شده و داره به بیراهه کشیده میشه...خودتم اینو خوب می دونی البته اگر واقعا هوادار باشی:41:
من نه کسی رو تحریک کردم و نه تو اون سایت کسی رو تحقیر کردم...فقط آرزوی این رو دارم که عدد 4 به 5 تبدیل بشه و لاغیر...ولی هر چی من دلم رو صابون می زنم انگار نه انگار...هر روز بدتر از دیروز...
ستارگان جوان، در آسمان مونيخ خاموش مى شوند
او دوست داشت آينده اش در مونيخ رقم بخورد.«دوست دارم همين جا بمانم و در بايرن به يك ستاره تبديل شوم» اين همان آرزويى است كه بسيارى از بازيكنان جوان دنياى توپ گرد به دنبالش هستند. لاندن داناوان ستاره جوان فوتبال آمريكا نيز پس از امضاى قرارداد با مونيخى ها ماندن در بايرن و ستاره شدن را بزرگ ترين آرزوى خود خواند اما به نظر مى رسد او هم مانند بسيارى از جوانانى كه به بايرن آمده اند در رسيدن به هدفش ناكام خواهد ماند. با توجه به اظهارات اخير كارل هاينس رومينگه و فرانتس بكن باوئر مى توان حضور اين بازيكن جوان را در جمع تيم ناكامان مونيخ پيش بينى كرد. تيمى كه در آن ستارگانى همچون پودولسكى، اشلاودراف، آلتين تاپ و سوسا حضور داشته يا دارند. به نظر مى رسد داناوان نيز حضورى كاملاً ناموفق در مونيخ خواهد داشت و بعد از ناكامى در فوتبال آلمان دوباره پيراهن تيم گالكسى را بر تن خواهد كرد. داناوان دوست دارد در مونيخ بماند اما بايرنى ها تمايلى براى حفظ اين ملى پوش آمريكايى ندارند. يورگن كلينزمن سرمربى بايرن، داناوان را مهاجم سوم تيم خود مى داند و تا زمانى كه كلوزه و تونى شرايط بازى كردن داشته باشند، قصد ندارد از اين بازيكن استفاده كند. كارل هاينس رومنيگه و فرانتس بكن باوئر نيز اعتقاد چندانى به اين بازيكن ندارند. رومنيگه مدير باشگاه بايرن در گفت وگويى با روزنامه بيلد گفت: «داناوان تاكنون نتوانسته است انتظار كادرفنى را برآورده كند به نظر مى رسد. او در فوتبال آمريكا يك ستاره است اما توانايى بازى در اروپا را ندارد. البته شايد با گذشت زمان او بتواند خلاف اين ادعا را ثابت كند. به هر حال زمان نشان خواهد داد كه آيا او در بايرن مى ماند يا بعد از اتمام قراردادش به آمريكا برمى گردد!» بكن باوئر قيصر فوتبال ژرمن ها نيز معتقد است داناوان نمى تواند مهره تأثيرگذارى براى بايرن باشد. وى در اين مورد به خبرنگار بيلد گفت: «داناوان فوتباليست فوق العاده اى است اما سبك بازى او خاص است او براى بازى در آمريكاى شمالى يا آمريكاى جنوبى بسيار مناسب است اما بعيد مى دانم با اين روش بتواند در فوتبال اروپا كار خاصى را انجام دهد.»
ابرار ورزشی
مدافع مونيخى ها هنوز اميدوار است
فيليپ لام مدافع ملى پوش بايرن مونيخ هنوز تيمش را مدعى اصلى كسب عنوان قهرمانى در ليگ باشگاهى آلمان مى داند. لام شكست مقابل هرتابرلين را يك اتفاق خواند و گفت: «شكست مقابل هرتا اتفاقى بود كه ديگر در نيم فصل دوم تكرار نخواهد شد. ما با تمام توانمان براى رسيدن به صدر جدول تلاش خواهيم كرد. شرايط تيم ما بسيار خوب است و هيچ مشكلى در باشگاه وجود ندارد مطمئن باشيد ما اين فصل هم قهرمان خواهيم شد. لام تجربه بالاى بازيكنان بايرن را برگ برنده اين تيم مقابل ديگر مدعيان بوندس ليگا مى داند. وى در اين مورد اين طور مى گويد: «تيم هايى همچون هرتابرلين، هامبورگ و هافنهايم در اين فصل فراتر از انتظارات ظاهر شده اند. هر ۳ تيم فوق العاده ظاهر شده اندو انصافاً شاهد بازى هاى بسيار زيبايى از اين تيم ها بوده ايم اما به نظر من هيچ كدام از اين تيم ها حريف بايرن نخواهند شد. تجربه برگ برنده بايرن در رقابت با اين ۳ تيم است ما اگر بتوانيم خودمان باشيم خيلى زود صدر جدول را خواهيم گرفت.» لام در ادامه فرانك ريبرى را بهترين بازيكن جهان معرفى مى كند و مى گويد: «به نظرمن ريبرى بهترين است قبل از اينكه به بايرن بيايد از ديدن بازى هاى او لذت مى بردم. در آن زمان او را يكى از بهترين هاى جهان فوتبال مى دانستم اما از زمانى كه از نزديك بازى او را مى بينم و هر روز در كنارش تمرين مى كنم نظرم عوض شده است. به نظرم ريبرى يكى از بهترين ها نيست او بهترين است! اميدوارم اين ستاره جوان در بايرن بماند و در سال هاى آينده نيز با پيراهن بايرن در ميادين ظاهر شود. مطمئناً حضور چنين ستاره اى در بايرن مونيخ مى تواند حضور قدرتمند اين تيم را در ميادين بين المللى به همراه داشته باشد. علاوه بر اين حضور ستارگان سرشناسى همچون ريبرى، تونى، بارزاگلى، داناوان، ديه گو و... مى تواند درهاى بوندس ليگا را به سوى ديگر ستارگان باز نگه دارد. بوندس ليگا براى نزديك شدن به ليگ برتر و لاليگا به وجود چنين بازيكنان بزرگى نياز دارد.» لام در بين صحبت هاى خود به آغاز مرحله حذفى ليگ قهرمانان اروپا نيز اشاره اى دارد: «از هفته آينده كارمان سخت تر خواهد شد بايد واقعاً هوشيار باشيم. بايرن تنها نماينده آلمان در ليگ قهرمانان اروپاست. ما بايد سعى كنيم سهميه آلمان را نگه داريم. ديگر مدعيان بوندس ليگا مثل ما مجبور نيستند علاوه بر بوندس ليگا درگير ليگ قهرمانان هم باشند. مطمئناً كار بسيار سختى خواهيم داشت نه در بوندس ليگا و نه در ليگ قهرمانان جاى اشتباه كردن نداريم.» مدافع ملى پوش مونيخى ها در مورد انتقادات اخير هواداران از ميشائيل رنسينگ اين طور مى گويد: «انتقادات از رنسينگ بالا رفته است به نظر من انتقاد از اين دروازه بان جوان منصفانه نيست. او دروازه بان بسيار خوبى است. اگر ميشائيل نشانى از يك دروازه بان بزرگ نداشت، مطمئن باشيد مسئولان و كادرهدايت بايرن بعد از اوليور كان به او اعتماد نمى كردند و به جاى جذب هافبك و مهاجم يك دروازه بان سرشناس و باتجربه را به خدمت مى گرفتند. كادرفنى بايرن به توانايى هاى رنسينگ ايمان دارد حتى اوليور كان هم بارها حمايت را از اين دروازه بان جوان اعلام كرده است. ما هم او را يك دروازه بان خوب و آينده دار مى دانيم. قبل از انتقاد بايد كمى شرايط ويژه او را در نظر بگيريم. رنسينگ در اولين تجربه خود به عنوان دروازه بان اصلى بايرن بايد در ۳ جام مختلف مبارزه كند. حضور در ليگ قهرمانان به همراه بايرن مونيخ براى يك دروازه بان جوان بسيار دشوار است. علاوه بر اين او به جاى اسطوره بايرن در درون دروازه قرار گرفته است. همه او را با اوليور كان مقايسه مى كنند و انتظار دارند جانشين شايسته اى براى او باشد. چنين انتظارى در اولين سال حضور رنسينگ به هيچ عنوان منطقى نيست. ما بايد به او زمان بدهيم. مطمئن باشيد به مرور زمان رنسينگ هم مثل اوليور كان يكى از بهترين ها خواهد شد.» لام در پايان صحبت هاى خود به تعريف و تمجيد از سرمربى جوان بايرن مى پردازد: «به نظر من كلينزمن يكى از بهترين مربيان حال حاضر دنياى فوتبال است. او بى نظير است. عملكرد او در تيم ملى آلمان و بايرن مونيخ فوق العاده بود شايد كسانى كه مسائل فنى را در نظر نگيرند، مدعى شوند كه او با بايرن خوب نتيجه نگرفته است. به نظر من اين مسأله كاملاً طبيعى است ما چنين چيزى را در تيم ملى هم تجربه كرديم. كلينزمن در بايرن تحول بزرگى را به وجود آورده است. بايرن با اين مربى از فوتبال سنتى فاصله گرفته و روز به روز به فوتبال مدرن اروپا نزديك تر مى شود. بايرن با روش سنتى خود كه شبيه فوتبال سنتى آلمان بود هيچ شانسى در ليگ قهرمانان نداشت اما حالا با اين آرايش همه بايرن را يكى از مدعيان مى دانند. مطمئن باشيد در آينده اى نزديك اثرات مثبت حضور كلينزمن در بايرن بيشتر به چشم خواهد آمد. مطمئن باشيد روزهاى بسيار خوبى در انتظار بايرن و كلينزمن خواهد بود. اميدوارم بتوانم من هم به عنوان عضوى از باشگاه بزرگ بايرن شاهد ديدن روزهاى باشكوه بايرن در فوتبال اروپا باشم. براى رسيدن به اين مهم تمامى اعضاى بايرن بايد به بهترين شكل ممكن وظايفشان را انجام دهند. علاوه بر اين ما هميشه به حمايت هواداران خوبمان نياز داريم.
روزنامه ی ابرار ورزشی
به انتقادات توجهى نمى كنم
ميشائيل رنسينگ سنگربان جوان بايرن مونيخ در واكنش به انتقاد عده اى از هواداران مونيخى گفت: «نظر همه قابل احترام است من هميشه سعى كرده ام براى پيشرفت از نظرات ديگران استفاده كنم. از تمامى نظرات كارشناسان و حتى هواداران بايرن استفاده مى كنم اما به انتقادات بى اساس و بى دليل توجه نمى كنم.قصد دارم جواب تمام منتقدان را بدهم و نشان بدهم كه لياقت بر تن كردن پيراهن شماره يك بايرن را دارم. از همان ابتدا مى دانستم كه ايستادن در درون دروازه بايرن آن هم به عنوان جانشين اوليور كان بسيار سخت است اما خودم را براى مقابله با تمام سختى ها آماده كرده ام انتقاد نيز بخشى از همين سختى هاى كار در باشگاه بزرگى همچون بايرن مونيخ است. اميدوارم بتوانم در پايان شايستگى هايم را به اثبات برسانم و نشان بدهم كه مى توانم دروازه بان شايسته اى براى تيم محبوبم يعنى بايرن باشم. براى رسيدن به اين هدف خيلى تلاش كرده ام و سال ها نيمكت نشينى را تحمل كرده ام.
روزنامه ی ابرار ورزشی
همه ما طرفداران بايرن قبول داريم كه سياست هاي بايرن خالي از اشتباه نيست ولي خوب مسولان بايرن اعم از رو منيگه و هوينس و بكن باور سالها تجربه اندوزي كردن و اگه اونها نبودن الان بايرن شايد يك ستاره هم روي پيراهنش نبود.
كلينزمن هم مربي جوون و بسيار اينده داريست . هنوز هيچ كدوم از ما طرفدارهاي المان يادمون رفته كه 2006 با اون بازيكنهاي جوون چه بازيهاي قشنگ و ابرومندانه اي ارائه ميكردن و اگه كمي جواني و كن تجربگي تيم نبود شايد اون سال قهرمان ميشديم.
يواخيم لوو در حال حاضر در تيم ملي المان بسيار سرگردان نشون داده. نه ميتونه تركيب درست و حسابي بچينه و نه ميتونه تيم رو جمع و جورش كنه. در اناليز حريفان هم كاملا معلومه كه مشكل داره. اين رو كاملا در اين بازيهاي اخير و مخصوصا در يورو 2008 نشون داد. هنوز يادمون نرفته كه كلينزمن با يك سوم همين بازيكنها تيم رو به مقام سوم جهان رسوند. پس هي نگيد كه يواخيم لوو تيم كلينزي رو ارنج ميكرده واز اين حرفها.(چون همين يواخيم لوو الان تو ارنج تيمش مونده)
كلينزمن ابروي از دست رفته فوتبال المان رو كه از 98 تا 2004 گريبان فوتبال المان رو گرفته بود ، تونست دوباره به تيم برگردونه والمان رو دوباره به يك چهره مدعي تبديل كنه ولي يواخيم لوو داره با اين تيمش همه اين ابروي جمع كرده رو به باد ميده.
در مورد سايت هواداران هم بايد بگم كه اونجا براي امثال من و شما نيست بلكه براي همه ما طرفداران از سرتا سر ايران هست. به هر حال هر كسي يك نظر و ايده اي داره و بهتره كه همه ما به تفكرات همديگه احترام بذاريم و زود نخواهيم با دعوا و قهر و اين جور چيزها مشكل رو حل كنيم. من خودم اونجا زياد بحث و جدل كردم و لي هميشه اين بحثها دوستانه بوده و هيچ وقت هم كنار نكشيدم و هميشه حضور داشتم. پس بهتره كه اين اتحاد و همبستگي رو حفظ كنيم تا تيم محبوبمون رو دوباره در قله افتخارات اروپا ببنيم.
من قدردان زحمات یورگن در تیم ملی آلمان هم هستم...اگر چه یک اشتباه بزرگ در مورد سلطان کان کرد و دودش هم تو بازی نیمه نهایی رفت تو چشم خودش ولی در کل عالی کار کرد و به ما هویت بخشید...ولی در رده ی باشگاهی اصلا تجربه نداره...می ترسم تا ما بیایم و بخواهیم به آینده ها نگاه کنیم و تا بیایم تجربه کسب کنیم و تا بیایم افق های روشن آینده رو ترسیم کنیم تیم هایی چون منچستر و دیگر رقبا از ما پیشی بگیرند....و چه بسا اسپورتینگ هم برای ما دردسر ساز شود:41:من سایه ی تیره و سنگین منچستر با 3 قهرمانی رو به شدت روی خودمون حس می کنم.....نقل قول:
من که همیشه به نظر دیگران احترام گذاشتم و در کنارش نظرات خودم رو هم مطرح کردم....در کل من هر کاری که لازم باشه انجام بشه برای قهرمانی بایرن مونیخ در اروپا(فقط اروپا...بوندس و سینی و گلدان نمی خواهیم) انجام خواهم داد...نه شرقی نه غربی فقط بایرن مونیخ و صد البته فقط سلطان کان.
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
نايب رييس باشگاه بايرن مونيخ گفت، لاندون دانوان آمريكايي در "آليانس آره نا" آينده اي ندارد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از حضور اين بازيكن آمريكايي در تمرين بايرن مونيخ در تعطيلات ليگ حرفه اي فوتبال آمريكا از حضور طولاني تر او در آلمان صحبت مي شد. اما كارل هاينس رومنيگه در گفت و گويي تلويزيوني اعلام كرد، با حضور ميروسلاو كلوزه، لوكا توني و ايويكا اوليچ ديگردر مونيخ براي دانوان جايي باقي نمي ماند.
مرد شماره ي 2 بايرن مونيخ در اين باره به شبكه ي تلويزيوني dsf آلمان گفت: "ما او را تا 8 مارس قرض گرفتيم و با وجود رقم بالايي كه آمريكايي ها براي واگذاري دانوان در نظر دارند، او را به خدمت نخواهيم گرفت."
رومنيگه ادامه داد: " نبايد يك چيز را فراموش كرد، آن هم اين كه براي فصل آينده با وجود لوكا توني، ميروسلاو كلوزه و ايويكا اوليچ از سه مهاجم خوب برخوردارهستيم. همه ي ما از جمله يورگن [كلينزمن] معتقديم، مهاجم چهارم تيم بايد بازيكني جوان و با آتيه باشد."
توماس مولر نوزده ساله كه به تازگي قراردادي حرفه اي را با بايرن مونيخ به امضا رسانده است، مهاجمي تهاجمي با شم گلزني بالاست كه در تيم دوم بايرن بازي مي كند. او تا پايان ژوئن 2011 با بايرن قرارداد دارد.
دانوان 26 ساله در چهار بازي رسمي بايرن پس از تعطيلات نيم فصل بوندسليگا به عنوان بازيكن تعويضي راهي ميدان شده، ولي تا كنون در گلزني ناكام بوده است.
اينو يادم رفت بگم كه هر كسي يه بازيكن رو دوست داره. مثلا شما ون بومل رو دوست داري و روي همين قضيه هم سرو صداي زيادي تو سايت هوادارا شد.نقل قول:
حرفم اينكه از اين چيزها زياد دلخور نشو و شما كار خودتو بكن و مثل هميشه فعاليت خودتو تو سايت هوادارا انجام بده. از اين مخالفتها زياده. مثلا من خودم لوكاتوني رو خيلي دوست دارم ولي خودتم ميدوني مخالفهاي زيادي بين هوادارا داره كه اصلا من توجهي نميكنم.
يا مثلا به خاطر اينكه كلينزي ون بومل رو رونيمكت گذاشته و يا مسولان بايرن قرار دادش رو تمديد نميكنن ، بخواي همه مجموعه بايرن اعم از سرمربي و رئيس باشگاه رو به باد انتقاد بگيري. از اين مسائل زياده. من خودم هارگريوز رو خيلي دوست داشتم ولي ديدي كه بي انصافها چقدر راحت فروختنش به منچستر!
به هر حال اميدوارم كه شاهد حضورمجددتون تو كانون هواداران بايرن هم باشيم.
لوتار ماتیوس یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال
لینک ویکیپدیا با ویرایش امیر بایرنی عزیز
یوفا: "اوتمار هيتزفلد" سرمربي سابق باشگاه بايرن مونيخ، اظهارات اخير "فرانس بکن باوئر" رييس اين باشگاه را در راستاي تحريک و ترغيب بازيکنان براي تلاش بيشتر توصيف کرد.
به گزارش یوفا: بکن باوئر در ستون يادداشت هفتگي خود در نشريه بيلد نوشته بود تيم بايرن ديگر مدعي قهرماني نيست.
قيصر فوتبال آلمان يک بار نوشته بود بعد از تعطيلات زمستاني، بايرن بالاخره به سمت قهرماني خيز برداشته و سپس مواضع خود را تغيير داده و گفت:«با وجود دو باخت مقابل هامبورگ و هرتابرلين، احساس مي کنم بايرن ديگر مدعي نيست.
سرمربي سابق بايرن و کنوني تيم ملي فوتبال سوييس براين باور است که بکن باوئر فقط در پي ايجاد انگيزه در بازيکنان و به تحرک واداشتن آنان است.
وي گفت: قيصر مي خواهد وظايف بازيکنان را به آنها يادآوري و فشار بيشتري به تيم وارد کند.
به اعتقاد هيتزفلد، بايرن در نيمه نخست فصل انسجام خوبي داشت اما الان کمي عقب نشسته است.
وي با ابراز اميدواري نسبت به حل مشکلات بايرن افزود: نمي توان فرصت هاي زيادي را از دست داد براي اين که تبديل به مشکلات روحي و رواني در تيم مي شود، بايرن بايد خيلي زود دوباره استارت بزند.
به گفته هيتزفلد، عملکرد بسيار خوب هرتا در فصل جاري اتفاقي نيست بلکه حاصل اعتماد به نفس بسيار بالاي آنها به ويژه در برابر حريفان قدرتمند است.
دیگو: رئال، یوونتوس و منچستر سیتی مرا می خواهند
دیگو " ستاره برزیلی وردربرمن اعلام کرد سه باشگاه رئال مادرید، یوونتوس و منچستر سیتی به دنبال او هستند و در پایان فصل تصمیم نهایی خود را خواهد گرفت.
" دیگو " به Sportmediaset گفت: « یوونتوس، رئال مادرید و منچستر سیتی به دنبال من هستند. در ماه می تصمیم گیری خواهم کرد. اکنون فقط به بازی های آینده وردربرمن فکر می کنم. در فرصت مناسب با این باشگاه ها صحبت خواهم کرد. »
او در آستانه دیدار با میلان در رقابت های جام یوفا افزود: « پدرم به این چیزها توجه می کند در حالی که تمرکز من روی بازی های وردربرمن است. اگر باشگاهی به من علاقه دارد باید ابتدا با باشگاه وردربرمن صحبت کند. در حال حاضر می دانم پیشنهاداتی نمی پذیرند و من فقط به بازی در وردربرمن توجه می کنم. »
بازیکن تیم ملی برزیل تصریح کرد: « من در اینجا بسیار خوشحالم و پدرم نیز می تواند این را ببیند. »
برنامه کامل دیدارهای هفته بیست و یکم بوندسلیگا
هفته بیست و یکم بوندسلیگا آلمان جمعه شب با دیدار تیم های هشتم و نهم جدول رده بندی آغاز می شود.
تیم های شالکه و دورتموند هفته بیست و یکم بوندسلیگا آلمان را آغاز می کنند. هفته بیستم بوندسلیگا تغییراتی در بالای جدول به همراه داشت. تیم هرتابرلین با شکست بایرن مونیخ صدرنشین شد و شاگردان " کلینزمن " به رده چهارم سقوط کردند.
در مهمترین دیدارهای این هفته از رقابت ها، ولفسبورگ میزبان هرتابرلین است و بایرن مونیخ از کلن پذیرایی می کند.
برنامه کامل دیدارهای هفته بیست و یکم بوندسلیگا به شرح زیر است:
جمعه 2 اسفند:
شالکه – دورتموند، ساعت 23:00(ورزشگاه ولتینس آرنا)
شنبه 3 اسفند:
بیلفلد – بوخوم، ساعت 18:00(ورزشگاه اسچوکو آرنا)
کوتبوس – وردربرمن، ساعت 18:00(ورزشگاه فرندسچاف)
بایرن مونیخ – کلن، ساعت 18:00(ورزشگاه آلیانز آرنا)
اشتوتگارت – هافنهایم، ساعت 18:00(ورزشگاه گوتلیب دایملر)
کارلسروهه – آینتراخت فرانکفورت، ساعت 18:00(ورزشگاه وایلد پارک)
مونشن گلادباخ – هانوفر، ساعت 18:00(ورزشگاه بوروسیا پارک)
ولفسبورگ – هرتابرلین، ساعت 18:00(ورزشگاه ولکسواگن)
یکشنبه 4 اسفند:
لورکوزن – هامبورگ، ساعت 19:30(ورزشگاه بای آرنا)