وضعیت دانلود برگشته به حالت خوب.با idm شبها 2 مگ سرعت دانلود برای سرویسهای 2 مگ.
وضعیت پینگ افتضاح:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Printable View
وضعیت دانلود برگشته به حالت خوب.با idm شبها 2 مگ سرعت دانلود برای سرویسهای 2 مگ.
وضعیت پینگ افتضاح:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
مثل ان طرف؟ یعنی واسه گوگل بود انجا هم؟ یا از قبل هفته پیش هم هم مشکل داشتی؟نقل قول:
مشکل از گوگل بوده یا نه رو نمیدونم اما تصور خودم اینه که شکل کاریشون رو عوض کردن چون تو همون دوران درگیری با گوگل اینها یه قطعی سراسری داشتن و بعدش سرویس 2 مگ رو کلا از تعرفه هاشون جمع کردن و الان فقط 1 مگ دارن....ما که از قدیم 2 مگ گرفته بودیم رو هم بر اساس این سیاست فکر میکنم شبانمون رو محدود کرده بودن رو 1 مگ چون اصلا بحث کاهش سرعت نبود موضوع محدود شدن بود(به محض ورود به شبانه فیکس تو 5 ساعت رو 1 مگ بود)اما بعد از داد و بیدادهای کاربرهای 2 مگ فکر میکنم وضع 2 مگ ها رو بهتر کردن.....ولی متاسفانه این سرویس از ماه دیگه موجود نیست.نقل قول:
اینها دارن چی کار میکنن؟(پروک.....سی رو ترکوندن؟)هر کاری میکنم کار نمیکنه.
سرويساي شبانه محدودتر شدن
اما ظاهرا كيفيتشون بهتره شده
حداقل ديشب كه 900 تا گرفت با 512
سرعت هم حدود هفتاد بود
با 1 مگ سرعت دانلود شبانه شما چنده دوستان ؟؟؟
برای من 120-130
منم یک مگ دارم همین سرعت رو میدهنقل قول:
دوستان من تهرانم، محدوده ونک، میخواستم نت بگیرم این ISP خوبه یا نه؟ شما راضی هستین؟ پیشنهادی دارین؟
والا من که راضی نیستم دلایلم رو هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ذکر کردم میتونید ببینید و تصمیم بگیرید همینطور چند صفحه آخر رو نگاه کنید متوجه عملکرد این شرکت میشید .نقل قول:
من هم کاملا موافقم
این شرکت از نظر پشتیبانی فنی ، قیمت ، سرعت و ... نمره بسیار بدی میگیره و در قیاس با شرکتهای دیگه عملکرد مطلوبی نداره
امروز درخواست جمع آوری خط رو دادم
فعلا دارم پرس و جو می کنم تا از یک شرکت بهتر سرویس بگیرم
تنها راه اصلاح این جور شرکتها عدم استفاده از سرویس و از دست دادن مشتریه تا ناچار به خدمات بهتر بشن
خواهشاا سرویس و شرکت بهتر پیدا کردید خبر کنید .من خسته شدم دیگه انقدر از یه شرکت به شرکت دیگه پریدم و همه یکی از یکی بدترنقل قول:
دوستان سرویس های نامحدودش چطوره ؟؟؟ وضعیت سرعت هاش :44:
سرویس های نامحدود با توجه به سطح کیفیت سرویس متفاوت هست و ظاهرا اگر سرویسی با بهترین کیفیت ( الماسی ) تهیه کنید تو تمام ساعات سرعت اسمی رو بهتون میده ...نقل قول:
که با یک حساب سر انگشتی متوجه میشید خرید حجم خیلی بهتره تا خرید همچین سرویس هایی با این قیمت های سرسام آور کافیه یک سرویس دهنده پیدا کنید که روی خرید حجم تخفیف خوبی بده که اکثرشون میدن .
عکس گویای همه چی هست,ابتدا دانلود شبانه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گوش شيطون کر واسه من ديشب دانلود شبانه
دوباره 4 مگ شده بود!
اقا اینا چرا اینطوری می کنن میگه واسه فسخ قرارداد باس پاشی بیای شرکت ! این جدیده ؟
بیخود میکنه.....چطور برای نصب احتیاجی به حضور ما نبود ولی برایه فسخ باید اونجا باشی؟!!!نقل قول:
داد وبیداد کن وبگو اگه من پام برسه اونجا دعوا راه میندازم.
فکر کنم از ما کم کردن به شما اضافه ...نقل قول:
راست میگه دوشب اینجوری شده بود....با 3.6 مگ داشت دانلود میکرد.نقل قول:
اتومات مبرو از نیو نت انتقال دادن فن اوا
قیمت از ۱۹۳۰۰ شد ۲۴۷۵۰ !!
سرعت شبانه از 2مگ شد 512 !
مسخره ها
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
دوباره برگشت به حالت اول..نقل قول:
نمیفهمم چرا سرویس 2 مگ رو برداشتن اخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
قیمتا هم که داغون کنندس بابا جان!!!!!!!!! :sq_10::sq_14:
ما رو باش با چه امیدی اومدیم فن آوا
دارم به پارس آنلاین فکر میکنم ... قبل از فن آوا هم میخواستم برم پارس ... چقدر من بد شانسم... لعنت به این فن آوا!!
شبها سر ساعت 2 برای نیم ساعت قطع میشه کلا .... تازگیا هم که قیمت هاش رو برده بالا و کیفیتش رو آورده پایین!!
خداحافظ فن آغا
این خانم ترکمان تو فن اوا قلقی چیزی نداره ؟ میگه باس پاشی بیای دفتر واسه فسخ قرارداد ! من شرق تهرانم کی حالشو داره تا خیابون کردستان بره فقط واسه فسخ اخه. میتونم برم مخابرات درخواست جمع اوری بدم ؟ من دو روز پیش اسیاتک ثبت نام کردم حالا زنگ می زنن میگن تخلیه شد یا نه.
اگه می خوای راحت بشی پاشو برو شرکت نیم ساعته دستی نامه فسخ بگیر بیا بده مخابرات بعدش 24 ساعت هم آسیاتک خط رو راه اندازی کنه .نقل قول:
خب كوچ ميكنيم اينترنت مخابرات. حداقل كمتر پول ميديم توقعمون رو هم مياريم پايين. نه اينكه اين همه پول بگيرن اخرشم اندازه مخابرات خدمات ندن.:sq_4:
اميدوارم حداقل بيان ببينن كه وقتي تو كيفيت خدماتشون ريزش ايجاد ميكنن ، كاربراشونم با همون شدت خواهد ريخت.
من که منتظرم تا اکونتم تموم بشه از شرشون خلاص شم
ولی یچیزی تا میتونید زنگ بزنید پشتیبانی ( 82185-2-3) یا صدای مشتری (82185-2-5) شکایت کنید و رو اعصابشون برید ... مطمئن باشید خیلی تاثیر داره
اگر هم تاثیر نداشته باشه حداقل ادم رو خالی میکنه!!! ( مثل خودم)
من که روزی دو یا سه بار رو حداقل میزنگم .... دیگه همشون رو میشناسم.... مخصوصا این ترکمان که خیلی بی شرفه!!!
والا من يکی که مشکل خاصی ندارم
از وقتی هم شبانه ام مثل اکانت روزانه ام
2 مگ شده مشکلی ندارم...3-4 ماه هم
از قراردادم مونده ولی واسه بعدش که ديگه
2 مگ نيست نمی دونم چيکار کنم متاسفانه
تو منطقه ما هم شرکت خوب ديگه اي نيس ظاهراً..
من چون شبانم ديگه مثل قبلش نيست پايان دوره ديگه تمديد نميكنم. بهشون 2 3 بار زنگ زدم گفتن درست ميشه اما نشده. موقع فسخ قرارداد ميفهمن چه خبره !نقل قول:
والا همه اين شرکتا سر و ته يه کرباسن..نقل قول:
فکر نکن جای ديگه بری خيلی بهتره..
مگه اينکه تعرفه يا شرايطش خيلی فرق کنه..
اگه نزديک به همه خودتو اسير ISP عوض کردن نکن..
با سلام می خواستم اگه ممکنه یک تست از پینگ google بزارید،سرویس مخابرات استان مازندران:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی فرق میکنه ، هر جایی بهتر از فن آوا هست ...نقل قول:
با این تعرفه و روش کار باید جمع کنه ، به جرات میگم کسی که خطش رو خالی نکنه نمیدونه چه خبره و isp های دیگه چطور هستند یا مجبوره از فن آوا سرویس بگیره .
با سلامنقل قول:
من کاظمی هستم، مدیر بازاریابی و فروش تهران شرکت فن آوا
بابت اینکه چرا سرویس 2 مگ حذف شده و چرا قیمت ها افزایش پیدا کرده، باید بگویم که طبق مصوبه سازمان تنظیم مقررات رادیویی کشور، شرکت ها ملزم به ارائه تعرفه های مصوب سازمان و رعایت سطح کیفیت خاصی به ازای هر سرویس هستند که بابت این موضوع، فن آوا به عنوان اولین شرکتی که موفق به اخذ تاییدیه سازمان تنظیم مقررات رادیویی شده، ملزم به تغییر قیمت و حذف برخی از سرویس ها بوده است. بنده ضمن عرض پوزش بابت این موضوع(افزایش قیمت و حذف برخی پکیج ها)، امیدوارم که با همراهی شما دوستان، بتوانیم کاستی های شرکت را رفع کنیم و با توجه به تغییرات مثبتی که طی چند ماه اخیر اتفاق افتاده، سرویس با کیفیت تری در اختیار شما دوستان قرار دهیم .
خواهش می کنم که مشکلات، نارضایتی یا موارد مثبتی که به نظرتان می رسد را با ایمیل من یا در همین انجمن مطرح نمایید.:20:
متشکرم
با سلامنقل قول:
خواهش می کنم به جای تخریب، انتقاد خودتون را مطرح کنید. با توجه به تعداد کاربران شرکت در تهران، قضاوت شما هم توهین به جمع زیادی از کاربران اینترنت است و هم کاملا از روی بی اطلاعی.
با احترام
کاظمی
با سلامنقل قول:
بابت قطعی در ساعت 2 نیمه شب و 7 صبح، علت آن اعمال شبانه رایگان برای مشترکین است که در دیگر شرکت ها هم این موضوع اجرا می شود. اما قطعی نیم ساعته شما باید بررسی شود. لطفا شماره تلفن ADSL خود را برای من ارسال کنید تا از طریق بخش فنی بررسی کنم و امیدوارم که مسئله حل شود. در مورد افزایش قیمت هم قبلا پاسخ داده شده است.
با احترام
کاظمی
با سلامنقل قول:
لطفا اعلام کنید که در کدام بخش کیفیت خدمات افت کرده تا بررسی و رفع شود.
متشکرم
با سلامنقل قول:
در وحله اول باید بابت توهین به سرکار خانم ترکمان عذرخواهی کنید.
در مورد تماس با پشتیبانی با صدای مشتری هم مطمئن باشید که تاثیر داشته و از سمت مدیریت پیگیری می شود.
با احترام
کاظمی
با سلامنقل قول:
نگران افت سرعتتون نباشید. کیفیت سرویس های یک مگ و 2 مگ فن آوا کاملا شبیه هم است.
با احترام
کاظمی
ممنون که عضو این انجمن شدید آقا یا خانم جلالی
در مورد وضعیت جدید
قبول کنید که هزینه ها سرسام آوره
خیلی گرون شده
الان من تا ماه پیش سرویس 512 داشتم 15 گیگ ماهی 46 تومن
الان سرویس 1 مگ با 6 گیگ + 5 گیگ هم اضافه گرفتم تا حالا 55 تومن برای من تموم میشه
قبلا با سرویس 512 شب 2.5 میگرفتم الان با 1 مگ 2 گیگ میگیرم
پشتیبانی هم میگه در شب نصف سرعت اسمی تضمینی هست
هم کیفیت افت کرده و هم قیمت بالا رفته - بر چه اساس شما میگی کیفیت بهتر شده ؟ کیفیت روز قبلا هم همین بود
من تعرفه های شاتل و پارس انلاین هم مقایسه کردم اونها نوشتند که طبق مصوبه هست و این تعاریف جدید رو در سایت ذکر کردند
ولی هم سرویسها ارزونتر هست و هم تنوع بیشتره !
یا مثلا همه واسه پرداخت سه ماهی 2-3 درصد تخفیف میدند ولی شما تخفیف برای پرداخت سه ماهه رو برداشتید! فکر نمیکنم تخفیف رو هم سازمان مقررات رادیویی مشخص کرده باشه
الان خود من سه تا خط رانژه دارم با این وضعیت به زودی تخلیه میکنم
کیفیت شب چطور ؟نقل قول:
سلام به شما و ممنون بابت عضویت در انجمن و پاسخ گویی به مشکلاتنقل قول:
این چیزی که شما گفتین اصلا وجود نداره من زمانی که 2 مگ سرویسم بود با 350 تا 400 کیلوبایت ریت دانلود میتونستم از اینترنت استفادم رو ببرم اما حالا واقعا هرلحظه اش مثل
سکته ی ناقص هست و معلوم نیست با این بالاو پایین شدن ریت دانلود و سرعت چه بلایی سر فایل بیاد و اینکه چطور شرکت های دیگه سرویس 2 مگ رو ارائه میدن اما شما....