نه. ICT هست که زیرمجموعه گروه برقه.نقل قول:
Printable View
نه. ICT هست که زیرمجموعه گروه برقه.نقل قول:
واسه کارشناسی ارشد رشته ی ICT وجود دارهنقل قول:
موفق باشید
دقیقا نمیدونم ولی احتمالا وجود داره.
اوايل بهمننقل قول:
تكميل ظرفيت رو برو!! نرم افزار كلا فكر نكنم 50 نفرم روزانه بگيره در اصل اين تكميل ظرفيت فقط غيرانتفاعي هست:|
کلا فکر کنم 2-3 سال دیگه همه جا بشه غیر انتفاعی !نقل قول:
بچه ها من تو این تکمیل ظرفیت اگه یه دانشگاه دیگه یه رشته دیگه قبول بشم ، باید از دانشگاه قبلی انصراف بدم یا اونم انتقالی حساب میشه ؟
اونوجوري كه تو متن مبهم سايت سازمان سنجش نوشته برابر با دانشجو انتقالي رفتار ميشه و نيازي به انصراف نيست ولي اگر در دانشگاه جديد قبول بشيد نميتونيد بين دانشگاه قبولي جديد و قبولي قديم يكي رو انتخاب كنيد حتما بايد به دانشگاه جديد براي ثبت نام مراجعه كنيدنقل قول:
و اينم بگم كه اگر اشتباه در تكميل ظرفيت در يك رشته ديگه قبول بشيد
نميتونيد اون رشته رو ثبت نام كنيد فقط ميتونيد در گرايش هاي رشته خودتون تغيير گرايش بديد
به هيچ وجه تغيير رشته در در تكميل ظرفيت مجاز نيست فقط تغيير گرايش مجاز هست حواستون باشه
منظور منم همون تغییر گرایش بودنقل قول:
بازم مثل انتقالی رفتار میشه ؟
بله طبق نوشته سازمان سنجش برابر با دانشجو انتقالی رفتار مشه به شرط قبولی در همان رشته و در گرایش متفاوتنقل قول:
حتی اگر تو دانشگاه محل تحصیل خودتون تغییر گرایش بدید برابر با انتقالی میشه
2- آندسته از داوطلباني كه در رديف پذيرفتگان هر يك از رشتههاي تحصيلي مندرج در اين اطلاعيه قرار ميگيرند، چنانچه قبلاً در رديف پذيرفتگان دورههاي مختلف رشتههاي تحصيلي آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1389 قرار گرفته باشند، نياز به انصراف از رشته قبولي قبلي ندارند و با آنان همانند دانشجويان انتقالي رفتار خواهد شد.
10 – داوطلبان در گرايشهايي كه نمره گرايش آنها صفر و يا كمتر از صفر ( نمره منفي) باشد اجازه انتخاب رشته هاي آن گرايش را ندارند.
دوستان کارت ورود به جلسه ازاد کی میاد :31:
سلام
بچه ها من توی موسسه غیر انتفاعی نقش جهان کارشناسی برق قدرت میخونم الان برای تکمیل ظرفیت اشتباها دانشگاه غیر انتفاعی شمال آمل رو هم بعد روزانه ها زدم چه جوری میتونم این انتخاب رو لغو کنم ؟
چون شنیدم اگه اونجا قبول بشم حتما باید از اصفهان به آمل انتقال بدم که نمیخوام اینجوری بشه
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
خواهشا اگه راهی هست سزیع جوابمو بدین
اگه منظورت ماله سال ديگه هست كه هنوز ثبت نامش شروع نشده!!! و اين امساليم كه چند روز پيش تموم شدنقل قول:
براي كنكور سراسري و ازاد سال 1390 كي بايد ثبت نام كرد ؟ يعني از كي شروع ميشن ؟
طبق نوشته سایت سازمان سنجش از 3/12/89 تا 9/12/89 ثبت نام کنکور کاردانی به کارشناسی سال 1390 هست
نقل قول:
آزاد که فکر میکنم تموم شده مهلتش و تو مهر و آبان بود انگار
ازاد سال 90 تموم شده مهلت ثبت نام ش ؟ كنكور 89 چندوقت پيش بود كه ! چطور اخه ؟
کسی میدونه نتایج تکمیل ظرفیت کارشناسی ناپیوسته کی اعلام میشه؟:20:
اعلام شد تموم شد .نقل قول:
سازمان سنجش آموزش كشور بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلباني كه در آزمون كارداني به كارشناسي ناپيوسته سال 1389 ثبتنام نموده و مجاز به انتخاب رشته شدهاند، ميرساند اطلاعيه اين سازمان درخصوص تكميل ظرفيت رشتههاي تحصيلي دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در آزمون فوق، در روز دوشنبه 15/9/89 در سايت اين سازمان به نشاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نشريه پيك سنجش (هفتهنامه خبري و اطلاعرساني سازمان سنجش آموزش كشور) براي اطلاع علاقمندان درج خواهد شد. كليه داوطلبان علاقهمند، براساس اطلاعيه مذكور و در صورت وجود ظرفيت در رشتههاي مربوط به رشته امتحاني آنان، لازم است از تاريخ 22/9/89 لغايت 29/9/89 با ورود به سايت اينترنتي سازمان ، پس از پرداخت مبلغ 000/18 (هيجده هزار) ريال از طريق سيستم پرداخت الكترونيكي نسبت به تكميل فرم انتخاب رشته اقدام نمايند.
این لینک رو هم ببین::
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
نقل قول:این دوستمون پرسیده نتایجش کی میاد ، نگفته کی زمان تکمیل ظرفیت بوده !نقل قول:
منظور منم همین بود.:46:نقل قول:
حالا کی میدونه نتایج کی میاد؟:40:
اوایل بهمن دوست عزیزنقل قول:
آزادم همین موقع میده !نقل قول:
احتمالا 2 تا میخوان با هم نتایج رو بدن .
سلام
من چندتا سوال داشتم و ازتون راهنمایی میخواستم :
من ورودی بهمن 85 آزاد رودهن بودم کاردانی و امسال بالاخره تموم کردم ( تیر ماه 89 )
و الان دارم به هر دری میزنم که کنکور قبول شم و نرم سربازی فعلا ! پارسه رفتم و کلاساشو شرکت کردم بلکا چیزایی که تو اون دانشگاه یادمون ندادنو یاد بدن و کنکورو قبول شم
سراسری امسال و مجاز شدم اما بعدش مردود :| !!!
و بعد رفتم پارسه ، آزاد و شرکت کردم اما هنوز جوابش نیومده ، میدونین جواب کنکور کاردانی به کارشناسی آزاد کی اعلام میشه ؟
و همینطور علمی کاربردی و شرکت کردم و جواب اونم هیچی به هیچی :|
و از همه مهمتر سراسری اعلام کرده بود برای تکمیل ظرفیت چه مجاز ها و چه غیر مجازها شرکت کنن که فک کننم برای بالا بردن ظرفیت دانشگاها باشه ! حالا خواستم بدونم جواب تکمیل ظرفیت کاردانی به کارشناسی سراسری کی اعلام میشه ؟؟
و اینکه من آذر ماه دوران معافیت از خدمتم تموم شده ( همون 6 ماهی که از طرف دانشگاه نامه میدن ) الانم من مشمول شدم و بنظرم دارم اظافه خدمت میخورم کسی میدونه چقدر میاد رو استاندارد خدمتم این تاخیر که اگه هیچ کدوم از اینا قبول نشم باید برم !؟
و سوال آخر بنظرتون ارزش داره پیام نور رو هم امتحان بدم ؟ ( مهلتش تا فردائه !!! )
نتايج نهايي آزمون كارشناسي ناپيوسته دانشگاه آزاد پنجشنبه اعلام ميشود
کد:http://www.daneshnews.com/news/view.aspx?mid=1&bid=30&nid=6597
سلام ، نتایج تکمیل ظرفیت سراسری اعلام شد
من الان ترم آخر کاردانی ام ، دارم امتحانارو میدم
تکمیل ظرفیت هم قبول شدم !
الان من باید چیکار کنم ؟
مدرک کاردانی نگرفتم هنوز ! این ترم آخرمه و دارم امتحاناتشو میدم !
برادر شرایط منم مثل تویه. ولی فکر کنم نمرات امتحانا تا 24 بهمن برسه. بعدش ما فقط یه نامه میخوایم.:13:نقل قول:
سلام اگه خبری از فروش دفترچه آزمون دولتی کاردانی به کارشناسی خبر بدید
ترم آخر کامپیوتر ام (کاردانی نا پیوسته) اگه اگه ثبت نام نکنم دیکه وقتی ندارم
سلام من الان دانشگاه آزاد قبول شدم .ترم اول مجازی قبول شده بودم مرخصی گرفتم الان بخوام انصراف بدم باید شهریه ثابت ترم دوم هم بدم یا نه. شهریه آزاد با مجازی چقدر فرق داره نرم افزار؟باید حضوری برم دانشگاه مجازی و انصراف بدم؟
ترم اول کارشناسی هستم ولی ازاد قبول شدم انصراف بدم برم اونجا که سربازی مشکل نداره؟!
بله ، شهره ثابت یا نصفشو میگیرن ، با آزاد هم فرق چندانی نداره یه خورده کمتره .و باید حضوری برین برای انصرافنقل قول:
خیرنقل قول:
سلام بچه ها
در مورد رشته مهندسي معماري ناپيوسته در دانشگاه آزاد
لطفا بفرمائيد :
1- شهريه ثابت چقدره؟
2- شهريه هر ترم به طور متوسط چقدري هزينه مي بره ؟
3- آيا در اين رشته هزينه ي ديگه هم داريم غير از شهريه كه قابل توجه باشه ( مثل هزينه تحقيقاتش ، پروژه هاش و... )
4- سرفصل دروس مقطع كارشناسي ناپيوسته ( آرايش ترمي و اينكه در هر ترم چه دروسي پاس ميشه همراه ضرائب واحدها)؟
5- آيا فارغ التحصيلات معماري در مقطع كارشناسي حق امضاء دارند يا ..؟
تو سال 88 نزدیک به 470 تومان ثابت بوده و فکر کنم هر واحد نظری 16500 و عملی 37 اینا بقیش رو یادم نیست ..نقل قول:
شاید بشه گفت نزدیک 1 تومان :|... جدا چرا کارشناسی ناپیوسته با پیوسته فرق داره شهریش؟
فرشيد جان جريان چيه من كارداني نرم افزار دانشگاه جامع رو داشتم حالا هم كارشناسي ناپيوسته معماري آزاد قبل شدم .. شما كه گفتيد امكانش نيست .. قوانين تغيير كرده يا ..؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط pakbakhteh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مطمئني كه با كارداني كامپيوتر نميشه كارشناسي ناپيوسته آزاد در رشته عمران شركت كرد؟؟؟
من شنيده بودم كه آزاد مشكلي نداره فقط سراسرس مشكل داره )
لطفا زودتر جواب بدين فقط تا فردا وقت ثبت نام دارم
با تشكر
خیر امکانش نیست
در دفترچه ی راهنمای ثبت نام هم نوشته شده
رشته کارشناسی باید مطابق یا رشته کاردانی باشه .
البته در پیام نور و علمی کاربردی شنیدم میشه...
مشكلي برام درست نشه موقع ثبت نام
سلام
من ترم آخر کاردانیم...میخوام کارشناسی شرکت کنم....رشته ام گرافیک...پیش هنر خوندم...حالا برای کارشناسی دانشگاه....سراسری-آزاد-جامع ...کدومش رشته من و داره خودم یه سری اطلاعات دارم ناقصه...میخوام یکی کامل ترشو بگه.
نقل قول:
برو ببین ثبت نامت میکنن یا نه
سلام به همگی
منم کنکورو قبول شدم !!
آزاد ، نرم افزار - آشتیان (اولویت سوم)
تکمیل ظرفیت سراسری ، سخت افزار - بهمنیار کرمان
میخواسستم قبل از انتخاب تصمیم بگیرم کدومو برم ، خودم کاردانیو نرم افزار گرفتم .
حالا میخواستم بدونم کدوم آسونتره و تخصصی های سخت افزار و نرم افزار کدومها هستن برای کارشناسی ؟
و اصن برای کارشناسی چند واحد باید پاس بشه ...
کسی هم اگه مشابه من هست خوشحال میشم با هم تبادل اطلاعاتی کنیم...
نقل قول:
سلام دوست عزیز
من خودم کارشناسی ناپیوسته معماری میخونم، تو بچه های ورودی ما دو نفر مثل شما بودند یعنی کاردانی نرم افزار داشتند و کارشناسی معماری نشسته بودند.
من از دانشگاه قبلی انصراف دادم و دارم می رم دانشگاه شیراز، وگرنه جزییات کامل این مسئله رو واست ازشون میپرسیدم.
با سلام
راهنمای ثبت نام کارشناسی ناپیوسته آزاد 89 امروز آمده رو سایت که برای دوستانی که راجع به شهریه سوال داشتند این عکس رو جدا کردم و گذاشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:سلامنقل قول:
تبریک میگم:11:
منم ترم آخر کاردانی کامپیوتر (نرم افزار) هستم
اونجوری که من شنیدم ، برای سخت افزار باید درس هایی مثل مدار منطقی و .. این چیزا رو وارد باشی
در کل میگن اگه علاقه ای به سخت افزار نداشته باشی برات سخته تحصیل تو این گرایش.
موفق باشید