سرعتش عالي بود:18:نقل قول:
Printable View
سرعتش عالي بود:18:نقل قول:
واقعا سرعتش عالیهنقل قول:
من خودم 6120 دارم ( خودتون میدونین که سرعتش چه قد بالاست ) وقتی با این فیلم مقایسه کردم فرق زیادی ندیدم :18:
نوکیا با ورژن جدید بهانه سرعت رو گرفت و حالا این گوشی میتونه در رده گوشی های جدید رقابت کنه
punisher جان من تا اونجا كه ياد دارم ان73-43مگابايت بيشتر رم ندارهچه طور شما مي گي 64 تا داره(تو كلوپ ان78 گفتي)!!!
اينم اسكرين شات با برنامه jbaktaskman از گوشي n73 me پسر خالم....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر واقعآ گوشي شما 64 مگابايت رم داره خوب يك اسكرين شات برامون بزار...
با سلام دوست عزیز منظور بنده 64 مگابایت SDRAM بود ram n73 مثل 6120 هست و ساپورت کامل n-gage رو داره راستیn73 معمولی اپدیت شد؟ سرعت ای این حد رسید؟ سعی میکنم یک بار با رم 2 گیگ فیلم برداری کنم تا شاهد سرعت خیلی بالایی باشیم
عزيزم من منظورت رو از sdram نگرفتم.....من منظورم اون رم اجرايي بود نه phone memory.........واسه معمولي هنوز نيومده:10:نقل قول:
میگم دوست عزیز شما تاحالا رم 8 گیگ رو n73 گذاشتید؟ شاید ورژن جدید بتونه انجام بده مثلا رو جلد 5700 زده حد اکثر 2 گیگ ولی ورژن جدید که امد تا 4گیگ روامکان داد یک ازمایش کنید من منظرم راستی یک مقایسه سرعت بین n73me و 5700 فیلم برداری میکنم ببینید برابری میکنند حال کنید منتظر باشید
نقل قول:
عمرا
امکان نداره
رم دینامیکی ان73
42 مگا بایت بیشتر نیست
حتما قاط زده رم رو با فون مموری !
ضمنا اجرای یه بازی ان گیج 10 مگا بایت بیشتر رم نمی خواد
دوست عزیز خوبی؟ چه خبر؟ پست ها رو بخون من گفتم 64 مگابایت sdram میتونی د سیات های خارجی و gsm.ir یا gsmaria بری بیبینینقل قول:
سلام دوستان
من یه گوشی n73 دارم و چند روزه هر چی سعی میکنم access points باز بشه نمیشه یعنی اینکه گوشی هیچ عکس العملی نشون نمیده . دوستان اگه کمکی از دستشون بر می آد کوتاهی نکنن !
پانيشر جان من هنوز موندم اين sdram كه تو ميگي توي موبايل چه معني داره:13:نقل قول:
یه سوال . آپدیت کردن گوشی در عملگرد گوشی هم تاثیری داره اگه گوشی رو آپدیت نکنی فرق زیادی میکنه .
سلام ---من وقتی بعضی از نرم افزارها یا تم ها را می خواهم نصب کنم خطای not support می دهد درصورتی که گوشم را ساین کردم علت چیه!!!!
اگه اپدیت نکنی سرعت گوشی همون پایین میمونه در ضمن امکانات جدیدی که در ورژن های جدید هست رو از دست میدی همینطور هنگ در هر ورژن کم و کمتر میشه هرچندn73 هنگ ندارهنقل قول:
کل رم 64 هست ولی 43 مگابایت قابل استفاده هست البته اگه اعداد رو درست گفته باشم ولی قظیه همینهنقل قول:
سلام
من از وقتی گوشی رو به آخرین ورژن آپدیت کردم کیفیت عکسبرداری مخصوصا توی شب خیلی کاهش پیدا کرده
راه حلی براش وجود نداره؟
فیلم برداری کمتر شده ولی در عوض عکاسی بهتر سرعت عالی شده فیلم برداریش زیاد پایین نه امده ولی خوبه یک طوری پایین پایین میکنید انگار.... راستی دوست عزیز سرعت N73 شما مثل N73 من فیلم برداری رو اگه دیده باشید سرعتش بالا امده؟
واقعا انگار قصد و غرضی توی کار بوده که کیفیت عکس رو کم کردن
کیفیت فیلمش رو نمیدونم چون زیاد ازش استفاده نمیکنم
نه اونقدرا سرعتش خوب نشده شاید قبل از اینکه نرم افزارامو دوباره نصب کنم اونطوری بود
اما بعدش باز مثل قبل شده تقریبا
عکاسیش کمی بهتر شده کیفیت فیلم برداری پایین امده ببین یک بار مموری رو فرمت کن باید سرعت بهتر شده باشه الان ورژن جدید با 5700 داره برابری میکنه یا پست اقا محمد رو که اگه دیده باشید میگفت در فیلم برداری که زا ال سی دی گذاشیتید فرقی در سرعت با 6120 خودم ندیدم از این لینک زیر فیلم برداری از ال سی دی گوشی من هست با رم 4 گیگ ببین سرعت تو به این میرسه حجمش هم کمه 1.8MB
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3000046&postcount=2201
سلام دوست عزيز شما بايد تمها و نرم افزارهاي متناسب با سيستم عامل گوشيت رو استفاده كني.......نقل قول:
گوشي n73 سري 60 ويرايش 3 هست و ورژن سيستم عاملشم سيمبين9.1 هست و فايلهاي برنامه و بازي رو با فرمت جار هم ساپرت ميكنه.......پس بايد بري دنبال اينا باشي:10:
عزيزم اگر خوب دقت كرده باشي متوجه ميشي كه چيزي افت نكرده,چون دليلي نداره كه افت كنه در ضمن تازه سرعتش خيلي بهتر شده و از هنگ هم كه اصلآ خبري نيست:27:نقل قول:
اقا ازمایش کنید ببینید ورژن جدید n73 رم 8گیگ هم فکر کنم ساپورت میکنه یک ازمایشی کنید
من داوطلبم آزمایش کنم فقط رمشو بفرستین! :دی !نقل قول:
عجیبه نمیدونم چرا واسه من کیفیت عکس کم شدهنقل قول:
تو فروم های خارجی هم که نگاه می کردم بعضی ها همینو می گفتن
اون فیلم رو هم دیدم درست حسابی معلوم نبود که چی کار می کنی
برنامه هایی که باز می کنی چیا هستن و ...
حوصله فرمت و نصب دوباره برنامه ها رو هم ندارم
فعلا همینطوری میسازیم
نمیدونم والا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
رم 8 گیگ که بهش بخوره چند هست حالا؟نقل قول:
سلام
یه هفته ایه که گوشیم موقع اجرا شدن برنامه ها با کوچکترین ضربه خاموش میشه. تو حالت standby مشکلی نداره. ولی وقتی یه برنامه اجرا میکنم با یه ضربه کوچیک خاموش میشه. مثلآ وقتی یه برنامه اجرا میکنم و گوشیمو میزارم رو میز یهو خاموش میشه !!!
البته بعضی وقتا هم مشکلی نداره.
امكان نداره ساپورت كنه....چون سرعت cpu و مقدار حافظه ram گوشي اونقدر ها نيست...نقل قول:
قيمتش حدود 40 تومان هست...
دوست عزیز اگه فیلم برداری رو با رم 4گیگ دیده باشید حتما خواهید دید چه سرعتی داشت با 5700 و 6120 برابری کرده حتما فیلم برداری رو ببین رو جلد 5700 ضده بود 2گیگ حد اکثر ولی 4 گیگ هم ساپورت میکرد گفتم امتحانش ضرری نداره البته 4گیگو هم زیاده میخوای این همه حافظه چیکار 40 تومان بدی 8گیگ رم بخری؟ حال نمیده فقط میخوای بدون ساپورت میکنه یا نه من خودم رم 4گیگ گذاشتمنقل قول:
چنگ ها گیره باطری شل شده یک کاغذ بزار ببین درست میشهنقل قول:
من كاري به فيلم برداري ندارم...سرعت cpu رو ميگم....مقدار حافظه هم به شخص بستگي داره... من الان 8 دارم پره...نقل قول:
ولي منم موافقم كه تست بشه...جالبه..
با سلام
گوشی من پس از هر بار روشن وخاموش کردن باید ساعت وتاریخ را تنظیم کرد.مرا راهنمائی کنید.
k850 میتونه 2تا مموری بخوره در صورتی که سی پی یو از n73 ضعیفتری داره ولی حق با شماست باید تست بشه :40::40::40:نقل قول:
دوستانی که فیلم برداری از ال سی دی n73 رو ندیدن یک بار دیگه لنکشو میزارم ببینید نظر بدید با رم 4گیگ هم هست
کد:http://oscar.persiangig.com/speed%20n73me%20version%20new.3gp
منم با يونس موافقم.....كسي بتونه تستش كنه خوبه......نقل قول:
بابا يونس دمت گرم چي ريختي كه 8گيگو پر كردي:18:
سلام . من آخرین آپدیت ان 73 را میخواستم لطفا برام بزارین . نحوه آپدیت کردن را هم اگه توضیح بدید ممنون میشم
دوست عزيز تمام آموزشها و برنامه هاي مورد نياز و فايلهاي مربوط به آپديت ان73در لينك زير است.........نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=231665
سلام--من بعضی نرم افزار هایی که در گوشی ام نصب کردم در قسمتapplications نیست اما درقسمتAPP.mgr است باید کجا دنبال انها را بگردم------ممنون (n73me)
سلام من حتی اخرین pc suite رو روی سیستمم نصب کردم اما بعد از وصل کردن usb و انتخاب گزینه pc suite بر روی موبایل نرم ازار گوشی رو شناسایی نمیکنه و ارور درایور میده
البته این رو بگم قبلا اینجوری نبود من سیستمم الوده به کلی ویروس شد و به کل تخریب شد من همه ویروس هارو از بین بردم و ویندوز رو repair کردم که بعدش اینطوری شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من قبلا وقتی میخواستم نرم افزار روی گوشی ام نصب کنم با استفاده از بلوتوث از کامپیوتر میریختم رو گوشی و بعد نصبش میکردم ولی الان بلوتوث کامپیوترم نصب نمیشه ............
چجوری میتونم یه برنامه رو از کامپیوتر بفرستم روی گوشی و نصبش کنم؟
سلام عزيز بهتره كه ويندوز رو دوباره از پايه نصب كني.........:46:نقل قول:
خوب با كابل ميتوني با اينفرارد هم مي توني اين كار رو بكني....:5:نقل قول: