منظور شما کدوم لینکهنقل قول:
لينكي كه گذاشتي چطوريه ميشه واضح تر بنويسين
Printable View
منظور شما کدوم لینکهنقل قول:
لينكي كه گذاشتي چطوريه ميشه واضح تر بنويسين
[font="comic sans ms"]با سلام
اقا خسته نباشی!خدا قوت!مطالب خیلی عالی بود.[/font]
سلام دوستان عزیز من بر نامه می خوام که مثل نوکیا با قفل شدن صفحه کلید گوشی هم قفل بشه(یعنی برای فعال سازی گوشی در خواست رمز عبور کنه) ممنون
برای این دوتا گوشی :
k850 , w960
بچه ها من يه مشكلي كه دارم اينه وقتي برنامه ستول رو باز مي كنم و مي خوام پچ نصب كنم زماني كه گزينه identify رو مي زنم و برنامه از من مي خاد كه كليد c رو بگيرم و usb رو وصل كنم زماني كه اين كار رو مي كنم اون دكمه هاي سبز رنگ پايين برنامه چند بار تا آخر ميره و بر مي گرده و برنامه ستول مشخصات گوشي من رو نشون نمي ده و اين پيغام رو مي ده if you like lite edition. Please visit… و در پايين هم اين عبارت hold ‘c’ and incert usb cable ثابت بافي مي مونه .من از ستول ورژن 1.10 و 1.11 هم استفاده كردم و مشكل حل نشد. گوشي من w580i و فريمور r8be001 هست . لطفا بگيد مشكل از چيه؟
يه نمونه عكس از اين مشكل گذاشتم
بلاخره هک کردمش. بعد از یک هفته شبا بیدار موندن و گشتن تو فروم و صبحا خوندن اونها!!
الان یه فونت قشنگ با اسکین واکمن نصب کردم. هی به گوشیم نیگا میکنم.
امروز برم سراغ چیزای دیگه اش.
w880 : cid53 : db2020 من با jd farmanager هک کردم و به نظرم خیلی بهتر و حرفه ای تر اومد. ساده هم بود. قوی هم هست.
البته گوشیم bfs نداشت و فایل ها رو تو همون ofs ریختم. هنوزم یاد نگرفتم با فار بک آپ بگیرم.
گفتم اینطوری یه خسته نباشید به تموم بروبچ با حال این فروم و فروم های همسایه گفته باشم.
دمتون گرم.:31:
دوست عزیز شما با jdflasher+any_cid هک کردی یا فقط db2020 رو تو jdflasher انتخاب کردی؟ اگه اولی بوده که باید bfs میومده و میتونستی backup هم بگیری (ولی خیلی طول میکشه!).. اگه با دومیه که برو دنبالش یا بگو بگم که یا دبگیری...نقل قول:
دوستان من زماني كه مي خوام رو گوشيم پچ نصب كنم زماني كه گزينه write script رو مي زنم براي من گزينه هايي كه موقع نصب به صورت بله و خير ظاهر ميشه اصلا نمي ياد ولي بعد از چند ثانيه برنامه به من يه پيغام ميده به صورت عكس زير مي ده
و من صبر مي كنم بعد از 15 الي 20 ثانيه اين پيغام رو ميده
لطفا به من بگيد مشكل از چيه؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
تو پوشه اصلی ستول 1.8 این مسیر رو برو و اون برنامه Usb_flash_driver رو نصب کن و کارایی که میخوای رو انجام بده :11:
پوشه ی اصلی برنامه ی setool2lite نسخه ی 1.08 >>>> پوشه ی Drivers >>>> پوشه ی Usb_flash_driver
موفق باشید!:40:
سلام من فريمور و فايلfs و كاستومايز مي خواستم گوشي w700i r1db001
دوست عزیز درخواست فریمور اینجا نیســــت باید شما اینجا درخواست میدادین :46:نقل قول:
مهم :نظر سنجي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من فایل های مورد نیاز رو بهتون میزارم ولی از این به بعد اونجا درخواست بدید :11:
Main :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Fs :
اینم کاستومایز :
موفق باشید!:40:
دوستان گوشي دوستم s302 هست با چه روشي بهش پچ اضافه كنم
استاد devil یه سووال پچی هست که مدیا پلیر k50 رو به سری w تبدیل کنه؟
شرمنده درایو صدا چیه می شه توضیح بدین؟؟؟:11:
درایور صدا حاوی یک سری فایل هست که باعث افزایش صدا و افزایش کیفیت صدا میشه.
سلام بچه ها
دكمه شاتر دوربين گوشي خراب شده
واسه همين نياز به يك پچ دارم كه دكمه اي كه عكس ميگيره را عوض كنه به يكي از دكمه هاي ديگه
در كا800 دكمه وسط جوي استيك را كه ميزدي عكس ميگرفت ولي در كا750و دبيليو 800 اينطوري نيست
مدل گوشي W800(R1BC002)
می تونی الف تو گوشیت فعال کنی ولی باید تغییر فریمور بدی بعد از الف camera sc استفاده کنی که می شه کلید دوربین رو تغییر دادنقل قول:
از خير الف گذشتمنقل قول:
همش باعث ريستارت و هنگ ميشه
در كا800 پدرمو دراورده
بعد اين فريموري كه ميگي پچ هم خوبداره يا نه ؟
سلام بینهایت ممنون تشکر به این راحتیا نیس ولی ساده میگم ممنون
یه لطفی کن من همه پچها رو برای ورژنها برای همه مدلها میخوام
یه جایی رو بگو همه چی گیر بیارم ممنون
سلام بینهایت ممنون
تشکر ازت سخته چون کارت خیلی خوب بود
یه زحمتی بکش مرجع کامل پچها رو با همه ورژنها برای همه مدلها به من بگو
W800 SW-R1BD001
فکر کنم بیشترین پچو داره
در ضمن مگه شما از کدوم الفها استفاده می کنید که باعث ریستارت میشه.
من هيچينقل قول:
حداقلترين پكها را نصب ميكردم
الان هم واسه بقيه نصب ميكنم
مثلا برا كا800 خودم الان هم الف پك نصب كرده ام
هما خيلي كم
يه دونه تاريخ شمسي
يه دونه كال لاگر
يه دونه Keylock sound
همين 3 تا
پچش هم تارتس هست
با اين حال بازم ريستارت داره
thanks
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اون الفها روی db2010 ها هم کار میکنه چه برسه به db2020 ها من از اون الفها استفاده میکنم بدون هیچ مشکلی.
خوش به حالتنقل قول:
من در كا800 نتونستم علت ريستارت ها را پيدا كنم
حتي به امير هم گفتم
نتونستيم كاري بكنيم
شما از آخرین لیب و داین استفاده می کنید
اگه لیبتو از آدرس زیر می گیری
پیشنهاد می کنم از اینجا بگیرنقل قول:
کد:http://perk11.info/svn/SE/Library/
نقل قول:
کد:http://www.se-developers.net
باشو ليب اون سايت را هم تست ميكنم
راستي كدوم ورژن بهتره ؟
من تارتس را نصب ميكنم
باشو ليب اون سايت را هم تست ميكنم
راستي كدوم ورژن بهتره ؟
من تارتس را نصب ميكنم
باشه ليب اون سايت را هم تست ميكنم
هز چند كه فكر نميكنم از اينا باشه
فكر ميكنم از خود پچ باشه
راستي كدوم ورژن بهتره ؟
من تارتس را نصب ميكنم
فکر نکنم به پچ ربطی داشته باشه. اگه بازم ریست کرد از این پچ ها استفاده کن.
من خودم از تارتیس استفاده می کنم.نقل قول:
کد:http://justdanpo.cheb.ru/index.php?link=L3N1cHBvcnQvZWxmcGFjaw==
با سلام گوشی من w810 امشب پچ Sound control battery.vkp زدم تو گوشی ولی هنگام پچ کردن اون کادر باز شد که some patch values differs continue
بعد من یس زدم ولی بعدش وقتی گوشی رو روشن کردم هنگام زدم اولین عدد برای پین گوشی روشن خاموش میشه بعد پاکش کردم ولی باز هم مشکل همون رستارت شدن دوباره نصب ودوبار پاکش کردم ولی باز همون
بعد فول فلش کردم ولی برای بعضی از پچ ها که قبلا استفاده میکردم ومطمین هستم درست هستش همون کادر بالا میاد
some patch values differs continue
حالا اگه یس بزنم دیگه گوشی بالا نمیاد وباید دوباره فلش کنم گوشیم چرا این جوری میکنه
دوســــت عزيز براي نصب پچ موقعي كه كادر yes & no اومـــد شما بايد No بزنيد تا پچ رو گوشي نصب شه و برا پاك كردن هم Yes ...نقل قول:
موفق باشيد!:40:
بابا براي w580 r8be001 هم بذاريدنقل قول:
عزیز برای گوشی شما پچ Privacy_v3 وجود داره که خیلی از این پچ ها کاملتره.
تاپیکش وجود داره
سلام دوستان
آيا پچ براي كا800 با cid53 وجود دارد كه بتوان برنامه راديو گوشي را ضبط كرد؟
فرم گوشي R8BF003080130 است
سلام دوستان
من حدود 3 سال پیش تصمیم به ریختن پچ روی موبایل خودم (w550) کردم که اون موقع نتونستم
حالا دوباره یه گوشی داغونی گیرم اومده و می خوام همه چیز روش تست کنم ولی هر کاری می کنم setool موبایلو نمیشناسه یعنی بعد از چند دقیقه که c رو گرفتم و کابلو وصل کردم هیچ تغییری نمی بینم
روی موبایل های k510 و t650 امتحان کردم که روی هر دو به نتیجه نرسیدم
اگه می شه کمک کنید تا مشکل ما حل بشه
شما درایور usb رو نصب کردین
دستت دردنکه ولی یک ساعت بعد از این پست یادم اومد که درایور نصب نکردم ولی پست رو ویرایش نکردم تا ببینم یکی پیدا می شه جواب بده یا نهنقل قول:
سلام
من گوشیم W810 هست نمی تونم پچ روش نصب کنم پیکار کنم ؟
CID 50
چند تا منوی خفن واسه k810 می خواستم
در ضمن یه سوال نمیشه منوی فلش ریخت تو k810
بعدش می خواستم بدونم با فار منیجر نمیشه پچ ریخت اخه گوشیه منcid 53
هست
چون من با فار منو ریختم لطفا جواب
یعنی یک نفر بلد نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]