ضمنا یه چیز دیگه بدون اینکه تغییر بدم با فلش که بالا اوردم اسکن کردنی وسطش یهو زد که هاردت اماده اسکن نیست و باز حرفش این بود که حالت ide بالا بیارم ضمنا یک مرد سکتور deley پیدا کرده بود تا 20% که پرید بیرون دیگه.
Printable View
ضمنا یه چیز دیگه بدون اینکه تغییر بدم با فلش که بالا اوردم اسکن کردنی وسطش یهو زد که هاردت اماده اسکن نیست و باز حرفش این بود که حالت ide بالا بیارم ضمنا یک مرد سکتور deley پیدا کرده بود تا 20% که پرید بیرون دیگه.
سکتور delay معمولا نرم افزاری قابل حل نیست به نظر من به یک مرکز معتبر هارد رو نشون بدید تا تعدادش افزایش پیدا نکرده از اطلاعات مهمتون هم نسخه پشتیبان تهیه کنید...نقل قول:
سکتور delay معمولا نرم افزاری قابل حل نیست به نظر من به یک مرکز معتبر هارد رو نشون بدید تا تعدادش افزایش پیدا نکرده از اطلاعات مهمتون هم نسخه پشتیبان تهیه کنید...نقل قول:
خیلی ممنون از راهنماییتون دوست عزیز .. یه سوال همین مرکز معتبر کجا خوب هست که کارش هم خئب باشه....نقل قول:
سلام
برای رفع این خطا چیکار کنم؟
Press F8 to Enable System Configuration
Press F9 to Select Booting Device after POST
Press F1 to continue, DEL to enter SETUP
پست 11 اینجا رو هم ببینید اینم همونه:
http://www.techpowerup.com/forums/threads/press-f1-to-continue.61908/#post-822676
ویرایش:
حل شد:
با برداشتن باتری مادربورد و دوباره جا زدن درست میشه
با سلام خدمت همه دوستان.ببخشه سوال داشتم .من چند وقتیه بلوتوث لپ تاپم کار نمیکنه . قبلا درست بود ولی الان نه ارسال میکنه نه دریافت.با گوشی های مختلف تست کردم.همه شناساییش میکنن ولی نه میتونن pair بشن نه تبادل فایل ممکن هست خیلی هم باهش ور رفتم ولی نمیشه.ممنون میشم راهنماییم کنین. مدلش سامسونگ np300-v5a s02ae
با سلام
من در مغازه يك مودم تك پورت لن دي لينك دارم كه به كارتخوان وصله از قضا دوربين مداربسته با دستگاه dvr تهيه كردم كه مي خوام آي پي ثابت بگيرم و به مودم وصل كنم مدا مودم يك پورت لن بيشتر ندارد مي خواستم بدانم فيش يا سوئيچي هست كه تعداد پورت لن را افزايش داد؟
ممنون از راهنمايي دوستان
سلام
مشکل نصب کیبورد معمولی به لبتاپ رو دارم اگه میشه راهنمایی کنید.
ایم عکس از بایوس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این تنظیمات باز هم وقتی کیبورد رو میزنم فقط ۳ تا چراغ روشن خاموش میشن و اتفاقی نمیوفته حتی تو این قسمت تنظیمات کیبورد هم usb کیبورد رو نمیخونه
مرسی
سلام .من کاربر جدیدم. :n02:
و یه مشکل دارم....:n27:
من یه میکروفن خریدم .باهاش صدامو ظبط میکنم خیلی آروم ظبط میکنه :n03:
چجوری میشه صدای میکروفن رو زیاد کرد؟لطفا قشنگ توضیح بدین اگه شد هم با عکس من زیاد تو کامپیوتر حرفه ای نیستم.و راستی یه برنامه هم برای گذاشتن صدا رو ی فیلم میخوام یا همون دوبله...بشه با اون برنامه راحت دوبله کرد لطفا بهم بگین:n03:
سلام دوستان
ویندوز 8.1 دارم و آپدیت هستش همینطور آنتی ویروس و ....
الان یه هفته هستش که سیستم رو اگه تازه روشن کنم بعد از این که ویندوز بالا اومد بعد 3 الی 4 دقیقه چه برنامه ای باز کنی و کار کنی و چه کاری انجام ندی
سیستم یهو فریز میشه
نه موس تکون میخوره
نه کیبورد کار میکنه
نه alt ctrl delet کار میکنه
اگرم در حال پخش آهنگ باشه گیر میکنه و قطع نمیشه
دکمه ریستارت هم کار نمیکنه
تنها راهش اینه 10 ثانیه دکمه پاور رو نگه دارم خاموش بشه
بعد که دوباره روشن بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد
با برنامه passmark یه تست زدم ولی چیزه خاصی نگفت
این مشکل وقتی پیش میاد که سیستم رو برای مدتی از برق مبکشم و کار نمی کنم
و وقتی بعد از چند ساعت به برق میزنم و روشن میکنم این اتفاق پیش میاد
به نظرتون راه حل چیه ؟
مشکل هنگ کردن از هر چیزی میتونه باشه اگر ویندوزتون سالم باشه و سیستم ویروسی نباشه و درایورها درست نصب شده باشه باید قطعات سیستم رو از جمله رم هارد و پاور به همراه درایور گرافیک و خود گرافیک چک کنید برای اینکار نیاز به قطعه سالم دارید
سلام
یه سوال داشتم، نمیدونم آیا مربوط به این بخش میشه یا نه! اگه لطف کنید جوابم رو بدید، ممنون میشم...
آیا از پورت USB که روی پخش ماشین (برای خوندن موزیک ار طریق فلش مموری) هست میشه برای شارژ کردن موبایل و تبلت استفاده کرد؟
مرسی - رامین :n16:
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
سیستم من مادر بوردش گیگا و گرافیمک gforce 8500 gt 512 mb
مشکلم اینه درایور گرافیکو نصب میکنم نضب میشه ولی ریستارت میکنم هیچ تغییری نمیکنه
هم رو ویندوز 8 امتحان کرددم هم رو 7
در ضمن این درایوری که میگم قبلا هم نضب کردم مشکلی نداشته
مشکل ار اونجا شرو شد که گرافیکمو باز گردم که تمیزش کنم بعد باطری مادر بردم دراوردم چون رمز مادربردمو یادم رفته بود بعد که روشن کردم درایور گرافیکم پریده بود و الن دیگه نصب نمیشه
در ضمن اسم گرافیکم تو دیوایس منیجر هست یه علامت زرد کنارشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
با عرض سلام خدمت دوستان
چند وقتیه یه مشکلی برام پش اومده
وقتی سیستمم رو روشن میکنم توی صفحه اول (قسمتی که آرم مادربرد هست) گیر میکنه و دیگه هیچ دکمه ای عمل نمیکنه
بعضی اوقات بعد از یکی دو دقیقه سیستم بالا میاد ولی بعضی اوقات کلا دیگه سیتم بالا نمیاد
به نظرتون مشکل از چی میتونه باشه؟
مشخصات سیستمم:
mb: msi 790gx - g65
cpu am3 phenom II 925 x4
ram 8gb
ممنون میشم راهنماییم کنید
باتشکر
سلام.
دو تا خروجی پاور داریم این دو تا:
4+4pin +12 volt power cable
6+2pin PCI Express power cable
متاسفانه:
که باید این:نقل قول:
اين کابل به راحتي با کابل EPS 8 پيني به اشتباه گرفته ميشود.
کابل PCI Express 8 پين و کابل EPS 8 پين، بر خلاف شباهتي که با يکديگر دارند، تنها به کانکتورهاي خود متصل ميشوند، يعني نميتوان يکي از اين دو کابل را به کانکتور ديگري وصل کرد مگر در صورتي که با زور و فشار (هر چند اندک) بخواهيد اين اتصال اشتباه را برقرار سازيد.
متاسفانه براي هر دو کانکتور از Molex Mini-fit Jr استفاده شده است و تنها 8 سره کانکتورها با يک ديگر متفاوت است، پس با کمي فشار اتصال اشتباه برقرار ميشود.
4+4pin +12 volt power cable
به مین بورد وصل بشه.
خوب به مین بود 6+2pin PCI Express power cable رو وصل کردیم.
جالب اینجاست که خیلی هم سخت وصل نشد.
و بعد درستش کردیم و همون کابل اصلی رو وصل کردیم و سیستم روشن شد و ویندوز هم نصب کردیم: و درست داره کار می کنه.
سوال: برای مین بورد یا سی پی یو مشکلی پیش اومده؟ خراب شده باشه سوخته باشه یا نه محافظت کننده داشته که اگه برقی بهش اشتباه وصل بشه مشکلی براش پیش نیاد؟
من یه مشکل دارم که در این تایپک مظرح کردم مربوط به مشکلات سخت افزاری هست کسی می تونه کمک کنه؟
forum.p30world.com/showthread.php?t=706024&p=8711002#post8711002
با سلام و عرض ادب سیستم بنده دارای یک مشکل اساسی شده تقریبا از همون اول این طوری بود ولی الان بیشتر شده وقتی تو ویندوزم موسم خیلی لگ میزنه طوری که مجبور به ریست میشم واقعا دیگه کلافه شدم به خدا کمکم کنید با تعویض سیستم عامل هم مشکلم حل نشد احساس میکنم مشکل سخت افزاریه از دوستان و اساتید خواهش میکنم که بررسی کنید مشکلم حل بشه مشخصات کامل سیستمم گذاشتم (در ضمن وقتی تو مرورگر هستم این مشکل چند برابر میشه به خدا خسته شدم) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
win 8.1 pro
متشکرم
اساتید مدتیه کامپیوترم وقتی روشن میکنم بلافاصله خاموش میشه،چنبار باید کلید روشن شدنو بزنم تا بلاخره روشن بمونه
مشگل از کجاست؟
سلام یه سوال داشتم دلیل کمرنگ بودن دستگاه ها در دیوایس منیجر چیه عکسشم پیوست کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
سیستم من وسط بازی گاهی همون اول بازی هنگ میکنه
تصویر میره کاملا تصویر خاموش و صدای دور فن گرافیک میره بالا
اصلا از لحاظ دمایی گرافیک موردی نداره حتا باز کردم خمیر سیلیکون z5 زدم
بعیده ار کمبود برق و ضعیف بودن پاور باشه
آخرین درایور ها رو هم همیشه میگیرم
حتی کل درایور های گرافیک رو هم آنیستال کردم باز هم فرقی نکرد
دیگه نمیدونم چه مرگشه
پاور 535 گرین
گرافیک amd 5870
cpu amd 6200
هارد 1 ترا گرین وسترن
:V13:
ممنونم میشم کمک کنید
با سلام و خسته نباشید
دوستان من اولین باره دارم تو فروم ها سوالی میپرسم چون تو بحث سخت افزار و نرم افزار خودم یکم سر رشته دارم.
به هر حال...
بعد از عمری کار کردن با یک سیستم قدیمی یه سیستم واسه خودم بستم و تک تک قطعاتشو خودم با دقت انتخاب کردم.
مشخصاتش:
main:asus maximus viii ranger
cpu: 6600k skylake 1151
cpu cooler:deepcool maelstorm 240 liqued cooler
hdd:1TB WD green
ram:avexier ddr4 4*4 GB core series bus 3000
case:green x3+viper
PSU:green 750 oc platinium
vga و ssd به علت مشکل مالی فعلا نخریدم ولی تو لیست خریدم هست.
خلاصه بستمش و ویندوز 10 رو روش نصب کردم.
چند وقتی خوب کار میکرد تا اینکه یه مشکلی تازه براش به وجود اومده اونم اینکه بعد از یکی دو ساعت استفاده شاید بیشتر یا کمتر کامپیوتر قفل میکنه و حتی دکمه reset روی کیس و یا reset روی خود مادربرد هم کار نمیکنن و مجبور میشم با دکمه صفر و یک پشت پاور خاموش و روشنش کنم که خیلی برام ناراحت کننده ست.
ممنون میشم اساتید عزیز اگر با این مشکل برخورد کردن بنده رو راهنمایی کنن.
پیشاپیش اگه جای سوالم اشتباهه از همه مدیران و اساتید گرامی عذر میخوام.
با تشکر.
این مشکل معمولا از خرابی پاور ناشی میشه و در بعضی موارد خاص مادر بورد هم میتونه عاملش باشه.نقل قول:
فکر میکنم با تعمیر و یا تعوض پاور مشکلتون حل بشه.
وقتی باتری مادربرد رو برداشتید تنظیمات بایوس رو reset کردید پس احتمالن مشکل از اینه که بایوستون گرافیک مجتمع خود مادربرد و یا پردازنده رو به عنوان گرافیک مرجع میشناسه.نقل قول:
باید تو تنظیمات بایوستون برید و گرافیک pci رو به عنوان گرافیک مرجعتون انتخاب کنید.
سلام
چیپست صدای مادربرد ASUS M2N-X PLUS
دوستان من چیپستشو از رو برد باز کردم و گم شده حالا مشخصات فنی یا همون شماره روی چیپستو میخوام
لطفا راهنمایی کنید
تو سایت ایسوس هم چیزی قید نشده
سلامنقل قول:
سایت زیر زده مدل چیپست
ریلتبکه البته برای ویندوز ویستا زده
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
من تازگی سیم ----- را عوض کردم اما متاسفانه یک متر کم بود و از سیم قبلی یک متر متصل کردم الان پیام lnb overload میدهد نمیدونم مشکل از سیم هست یا ال ان بی مشکل پیدا کرده لطفا در صورتی که امکان داره راهنمایی کنید ممنون میشم
سلام دوستان
ببخشید موقعی که داشتم لبتابو باز می کردم یکی از سیمهایی که به کارت شبکه وصل بود کند
که دقیقا از جایی کنده شده که به یکی از پایه های مانیتور وصله و من اصلا نمیدونم به کجا وصله
راهی براش هست البته بی سیم کارت شبکه کار میکنه ولی لنش کار نمی کنه؟
راهی هست که بشه این مشکلو درست کرد؟
البته لبتابم هم تولید 2009 مدل وسترو دل 1015 است ولی ممکنه یه زمانی به دردم بخوره
سلام دوستان من یه مشکلی دارم یه سیستم DDR یکی از دوستان آورده وقتی که سیستم رو روشن میکنیم هیچی بالا نمیاد در واقع اصلا مانیتور روشن نمی شد . با اسپری خشک سیستم رو سرویس کردم سیستم راحت بالا اومد ویندوز عوض کردم و.... ولی چند روز بعد دوباره همونطور شده و حتی با سرویس دوباره هم روشن نشد قطعات غیر از مادربرد رو تست کردم همه سالم هستن
اگر یه لطف کنید راهنمایی کنید یا اگر تجربه ای دارید در احتیارم بزارید ممنون میشم
سلامنقل قول:
به نظر میاد یا مشکل میتونه از پاور باشه یا cpu
این دوتا رو هم تست کنید البته ممکنه فن سی پی یو هم روش خوب جفت و جور نشده باشه به خاطر همین داغ کنه و روشن نشه سیستم
پاور رو چطور میشه تست کرد آخه پاور دیگه ای ندارمنقل قول:
سلام
cpu Intel Core i3 2100 @ 3.10GHz برای کرات گرافیک GTX 950 گلوگاه ایجاد می کنه و باعث کاهش کارایی کارت گرافیک میشه؟
(اگر جواب مثبته تا چه حد باعث کاهش میشه؟)
ممنون
من خودم تا حالا تعمیر نکردم یه صفحه میذارم ببینیدنقل قول:
کسی نیست جواب مارو بده؟نقل قول:
تو اکثر بازی ها خیر مشکلی ندارهنقل قول:
ولی یکی دوتا بازی هستن اونم در حد 5% که مقدار قابل توجهی نیست تو یک جاهایی که Physics میره بالا فریم کم میده بستگی به رزولوشن که بازی اجرا هم میشه داره
در کل مشکلی نداره
تو یوتوبi3 2100 3.10GHz Zotac GTX 760 2GB دیدم بازی gta v به خوبی اجرا شده[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. من وقتی با لپتابم بازی میکنم بعد از 5 دقیقه هنگ میکنه و باید دکمه پاور رو باید نگه دارم تا خاموش شه یعنی هیچ چیزی عمل نمیکنه حتی کنترل الت دلیت و ماوس هم قفل میشه و حرکت نمیکنه.
چندین بازی نصب کردم و روی همه این مشکل رو دارم. اوایلبعد از 10 20 دقیقه بازی یه بالون در قسمت تسک منیجر میومد بالا و این پیام ظاهر میشه[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گاهی بازی در زمان این ارور قطع میشه و پیام نات ریسپوند میداد و گاهی هم قطع نمیشد اما تصویر سیاه میشد ولی صدا بود ولی جدیدا دیگه ارور نمیده و همون طور که گفتم هنگ میکنه. بایوس و کارت گرافیک هم آپدیته.این مشکل رو هم روی ویندوز 7 با SP1 و هم SP3 داشتم.یه مورد دیگه اینکه گاهی اوقات که شبا لپتاب رو میزارم واسه دانلود صبح که بیدار میشم میبینم صفحه لپتاب سیاهه و از یه ساعتی به بعد دانلود نکرده و باید پاور رو نگه دارم و خاموشش کنم. در صورتی که در پاور آپشن همه گزینه ها روی never هست مخصوصا خاموش شدن هارد. ولی مثلا ساعت 2 شب که میزارم واسه دانلود ساعت 3 سیاه میشه. در صورتی که در حالت کار عادی اگر بازی نکنم یه روز کامل هم باهاش کار کنم هیچ مشکلی پیش نمیاد.
الان نمیدونم مشکل از کجاست. اگه میشه راهنماییم کنید. ممنون
چند تا عکس هم از HD Sentinel و نرم افزارهای تست دما مثل HW گرفتم که در زیر میارم
این عکس های رو هم در زمان کار عادی گرفتم
این عکس پایینی رو هم در زمان بازی و دقیقا یکی دو دقیقه قبل از هنگ کردن لپتاپم گرفتم[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل لپتاب همdell xps L502 و چیزی رو هم ارتقا ندادم
این پردازنده تمام گیم ها را با گرافیک 950 پشتیبانی می کنه و هیچ مشکلی بابت محدودیت برای شما نخواهد داشتنقل قول:
لپ تاپ برای گیم نیستنقل قول:
در آخرین شاتی که گذاشتی دمای هسته ها به 100 درجه رسیده که امکان تهویه در چنین دمایی خیلی سخته
دو هفته قبل دادم سرویس. الان نمیدونم مشکل از کجاست که دما انقدر بالا میرهنقل قول:
سلام
ویندوز من ایکس پی هستش، تا دیروز هم ماوس کار می کرد هم کیبورد
اما الان فقط تو محیط بایوس کار می کنه، و به محض شروع لود ویندوز نه دیگه ماوس چراغ روشنی داره نه کیبورد ... اصلا انگار وصل نیستن به سیستم
ایراد کار کجاست؟
سیستمم هم فریز هست
ممنونم
سلام
پاک شود.سپاس
سلامWestern Digital Red Edition 1TB 64MB Cacheرو سیستمم نصب کردم ولی متاسفانه با دو کابل Sata تست کردم سیستم هارد رو نمیشناسه
دوستان بنده هارد
ممکنه مادر برد نشناسه؟ یا اینکه کابل sata برای این هارد فرق کنه برق اوکی هست میرسه به هارد فقط سیستم نمیشناسه
مادر برد من MotherBoard Gigabyte GA-P61-USB3-B3