واقعا ، حتما یه مشکلی هست.نقل قول:
اقا امروز پاساژ ایران یکی از مغازه هاش قیمت 8800 gtx 768 با برندxfx میداد470 چرا؟؟؟کپ کردم؟؟؟گفت همه جا بری 600 تومنه اما من میدم 470....!!!!
Printable View
واقعا ، حتما یه مشکلی هست.نقل قول:
اقا امروز پاساژ ایران یکی از مغازه هاش قیمت 8800 gtx 768 با برندxfx میداد470 چرا؟؟؟کپ کردم؟؟؟گفت همه جا بری 600 تومنه اما من میدم 470....!!!!
تو یه مجله سخت افزاری تو همین اواخر قیمت یه برند از این کارت رو دیدم که نوشته بود 570 تومن !!!:13:نقل قول:
خداییش هم بعد از این کارت دیگه میرسیم به 8800ultra !!:18: و اونجا آخرشه !!!:21:
عمرا یارو بیاد به خودش 100 تومن ضرر بزنه !!!
احتمالا یا کارتش از پلمب باز شده و استفاده نشده یا اینکه مرجوعی بوده یا در کل دست دوم بوده !!!:31:
به هرحال جای شک کردن داره !!!:13:
والا نمیدونم....یه جعبشو اورد پایین...جعبه سالم بود..ولی اونجا هست که در جعبه با یه قفل بسته میشه...در جعبه رو با چسب نواری بسته بود.اما دیدم همه جعبه های تو ویترینش اینطورین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال چرا شما هرجا دنبال قطعه ای میری همه حرفای عجیب و غریب تحویل می دن؟نقل قول:
احتمالا دست تقدیر اینجوری بوده
من مدل 8800 GTs gainwardو اینوتری دی رو بدون اور 360 قیمت داشتم آیا کسی از این پایین تر برند دیگه ای رو قیمت گرفته مثلا 350 تومن
نقل قول:
مستر tekno2006 جان این 8800gt از نو ع برند gainward و inno3d پایین 300 قیمت دارن
شما چه جوری قیمت گرفتید ان قیمتا رو داد ه این قیمتا اگه بالای 350 باشه حتما مر بوط به 8800gts512mg می شه
حالا شما چکار کردید بازم اشتباه کردید .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای شرمنده Gts منظورم بود از این به بعد یه بار نوشته ام رو بخونم
من علاقه زیادی بهGTS 8800 برند گیگا دارم ولی نمی دونم چرا آب شده رفته زمین
سلام. من بین این سه تا مدل گرافیک موندم به نظرتون کدومش بهتره؟ بودجه البته بیش از 100 نمیتونه باشه.
ASUS - GeForce 8500GT - 512MB
ASUS - GeForce 8400GS - 256MB
XFX - GeForce 8400 GS - 256MB
با تشکر و امتنان
ASUS - GeForce 8500GT - 512MB
بهتره ولی انتخاب ای بهتری هم میتونی بکنی
نمیدونم چرا اینطوریه... اما اگه باور نداری برو پاساژ ایرانیان...طبقه دوم...فروشگاهxfx....میده470...برو بپرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
استی اخرین قیمت 8800 gts 512 رو دیروز 375 قیمت داشتم...............با چونه زدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم جا داره بازم تا چقد میشه گیرش اوردevga
من 360 قیمت داشتم.شما کجا رفتید؟نقل قول:
پاشاژ رضا...شما از کجا قیمت دارید؟؟:20:نقل قول:
تو پاساژ ایران . البته تو بازار رضا 365 قیمت داشتم
سلام چه برندی بود میشه لطفا بگید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه سر ر احتون بود یا کسی گذرش به او نجا خورد قیمت بقیه رو هم
بگید تا حدودی تمامیه برندا از سریه 8800gts512 منم چند وقت دیگه اپدیت می شم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پاساژ ایران شنیدم قیمتاش بهتره تا نسبت به بقیه چه جوریاست
سلام
من می خواستم یه کارت گرافیک بخرم می خواستم بدونم پایین ترین مدل(از نظر قیمت) که از open GL 2.0 و directx 10 ,Shader Model 4.0 پشتیبانی بکنه از هردو شرکت nvidia , ati کدومه ولی ترجیحا نودیا :11:
اقا یه سوال
gforce 512MB
ddr
8500
قیمت 100 تومن!!! خوبه؟
خوبه ، ولی XFX GEFORCE 8600GT 256MB DDR3 با قیمت 128 تومان یه سرو گردن از این قوی تره . :27:نقل قول:
نداریم یعنی هنوز سا خته نشده که از open GL 3.0 پشتیبانی کنه من که ندیدم تا جایی کهنقل قول:
خبر دارم 9600gt از open GL 2.1 پشتیبانی
می کنه و به اضا فه ی directx 10 ,Shader Model 4.0 هم داره البته کارتهای ati از directx 10 .1
پشستیبا نی می کنه سری 3000 به بالا ...
مو فق باشید
ببخشید منظورم همون open gl2.0 بود...:11:درستش کردمنقل قول:
دوست عزیز شما باید بو دجه رو مشخص کنید تا دو ستان شما بهتر راهنمایی کنند ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بودجه ام دوربر صد تومنه ...ولی فقط می خواستم بدونم ارزونترین مدل کارت گرافیک nvidia که از opengl2.0 shader model4 , directx 10 پشتیبانی می کنه و کیفیتش هم بد نیست توی بازار ایران چیه(مدل دقیقش همراه با شرکت سازنده) که یه چیز شبیه اونو بخرم چون نمی خوام یه چیز گرون بخرم که دو سه سال دیگه یهو نسل کارت گرافیک عوض شد ونقل قول:
من خیلی ضرر بکنم:31:
اینی که میگی 256 مگه که؟؟؟؟؟نقل قول:
ولی اونی که من گفتم 512 مگه
چطور این بهتره؟؟؟
دوست گرامی با این بو دجه نباید انتظار زیادی داشته باشید الانم خیلی از قدرتمند تزین گرا فیکها نمی شه اعتماد کرد کهنقل قول:
البته در مسئلهی بازی و نر م افزار های پیشر فته صادقه و گرنه کار شمارو با یه 8400gs راه می افته تو رنج
قیمت 60 تا 80 تو مان و در رنج 90 120 8500gt می شه خرید کنه ولی از همه بهتر اینکه بری و یه 8600gt با
برند xfx ورداری با قیمت 125 تو مان اگه پایینتر نیو مده باشه که خاطرت از بابت این مسئله و در حد تو انت جمع
باشه ولی دو ست عزیز هر چه قد صبر کنی بهتر برای خودت
نه نشد دیگه !! :31:نقل قول:
اگه تمام preformance ی که یه کارت گرافیک ارائه میده ، فقط به مقدار حافظه باشه ، 8500GT 1GB با قیمت 130 هزار تومان از 8800ULTRA 768MB با قیمت 700 هزار تومان قوی تر باشه ! :31:
همه چیز که مقدار حافظه نیست ، توانایی GPU و توع حافظه به کار رفته در کارت گرافیک و ....... هستن که قدرت یه کارت گرافیک رو مشخص میکنن . :46:
ممنون از راهنماییتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .ولی دیگه تا کی صبر کنم تاصدسال دیگه هم وایسم همش نسل های جدید کارت های گرافیک میاد و آه و فغان من رو در میاره که یکم چرا بیشتر صبر نکردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..امان از این عشق بازی کامپیوتری که فکر نکنم تا پیری هم دست از سر من بردارهنقل قول:
یعنی عزیزم شما می گی اگه 8600gt بخرم تا حداقل 3 سال دیگه دوام میاره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميشه لطف كنين بگين كه با كارت گرافيك زير ميشه بازي هاي پلي استيشن دو را بر روي كامپيوتر اجرا كرد يا نه؟ اگه قيمتش رو هم داشته باشين بگين. با تشكر
VGA GeForce 7300 GS 512MB كارت گرافيك ايكس اف ايكس 7300 جي اس 512 مگابايت
Clock rate550 MHzMemory Clock 530 MHz Chipset GeForce 7300 GSMemory 512 MBBus Type PCI-EMemory TypeDDR 2 Memory Bus 64 bit
سلام
یه کارت گرافیم می خام با قیمت کمتر از 100 تومن. همین که بشه بازی های جدید رو روان اجرا کرد کافیه. لازم نیست خیلی جزئیات گرافیکی رو نشون بده
یک مدل geforce که امتحان خودشو پس داده و با پردازنده اینتل و مادر بورد asus p5k مچ باشه پیشنهاد بدید لطفاً
از همکاریتون متشکرم
راستی dx10 ساپورت کنه خیلی بهتره. نظرتون در مورد xfx چیه؟ هنوز هم بورد خوبی هست یا نه این هم تقلبی شده؟
8500gt gddr 3نقل قول:
ATI 2600 PRO PALIT PRO SONIC GDDR3 پیشنهاد میشه
:11::11::11::11::11::11::11:نقل قول:
من با این کارت کرایسیس رو مدیم بدون aa با 2گیگ رم راحت بازی میکنم بازی Gears of War رو هم با اخرین کیفیت در xp بدون کوچکترین افت فریم بازی میکنم
حالا دیگه خودتون میدونید
:40::40::40::40::40::40::40::40::40:
Actros ارادتمندیم با تشکر بسیار از شما و تمامی هاbig poster
مطمئنی که کرایسیس رو خوب اجرا می کنه؟با چه کیفیتی؟نقل قول:
یعنی می خاید بگید به درد این بازی نمی خوره؟ من می خام بازی ها رو روون اجرا کنه. تا حدی هم با کیفیت بالا. اما detail خیلی بلا نبشه هم مهم نیست.نقل قول:
خوب همیشه ضرر ما می بینیم و سودیم که داره از بازی و یا کارهایی که می کنیم می گیریم بعضیاشون سود که ندارهنقل قول:
ضررم داره
ودر مورد اینکه این کارت بتو نه بازیهارو در ست جواب بده دو ست عزیز من به تو سط بو دجه تو ن جواب شما رو دادم
و پیشنهاد های منو دیدید و اختیار ازاول با خودتو نه و اینو هم می گم اگه شما بخو اهید قا نع باشید و در تنظیمات
بازی زیاد دخالت نداشته باشید می تو نید خیلی و قتها از کارتتون کار بکشید و لی خیلی از نر م افزارها و بازیها در
اینده نیازها شون به ram و cpu و و اگه اینارو هم بخوای ارتقا ع بدی باید یه مین خوب هم داشته باشی
همش بستگی به کارت گرا فیک نداره ....مو ارد دیگر هم دخالت دارن تا از پرفورمنس خوبی در کارها برخوردار
باشید کارایی رو همیشه با کارت گرا فیک نسنجید !
مو فق باشید .
سلام دوستان !
8600gts 256 Xfx
Ati Radeon 3850 Hd
دوستان کدوم رو قوی تر برای بازی می دونن ؟
قیمت هر کدوم دقیقا چنده ؟
در مورد 3850 چه برندی مناسب هست ؟؟؟ چندتا قیمت بدین از برندهای مختلف لطفا.
3850 قوی تره ...
3850 قویتره 25 تا 30 %نقل قول:
الان فک میکنم فقط برند کلاب باشه قیمتشم بالای 200. با گارانتی اهتمام
8600 gts رو میشه زیر صد تومن گیر آورد؟
نظرتون درو مورد بورد asus چیه؟
یه توضیح مختصر هم در مورد gts و gt و این اصطلاحات بدید لطفاً.
ممنون
اکبندشو نمی شه گیر اورد قیمتش بالاهست دو ست عزیز شاید دست دو شو بتو نی گیر بیاری احتمال (30%)
و در رابطه ی gts و gt اینکه اینا پسو ندایی هستن که انو دیا روی کارتاشون برای معیار قدورت شنا سایی می شن
تا از نظم بهتری بر خوردار باشن نسخه ی gts همیشه از gt قو یتر بوده البته در مدل خودش و پایینتر از gtx قرار
می گیرن که ورژن gtx شامل کارت گرافیکهای high -end قرار می گیره و بعد ازاون ultra مدل پیشرفته تر
از gtx در سریه خود قرار می گیره و به این صورته از اول تا اخر ( از ضعیفترین تا قویترین )
GS
GT
GTS
GTX
ultra
مو فق باشید
دمت گرم. خیلی باحالی
کارتهای LE رو جا انداختی.نقل قول:
سلا م خوبه که یادم اندا ختی ممنون ولی دوست عزیز LE داره نسلش داره از بین می رهنقل قول: