خب اون 2cpu قضیش چیه ؟ بعدش هم 3.6 گیگاهرتزی بهتره. سلرون اصلا خوب نیست.نقل قول:
Printable View
خب اون 2cpu قضیش چیه ؟ بعدش هم 3.6 گیگاهرتزی بهتره. سلرون اصلا خوب نیست.نقل قول:
فکر کنم یعنینقل قول:
2core
خب 2180 که گفتم core2 هستش دیگه . ولی اون 3 تای که شما گفتی P4 و از رده خارج هستن.نقل قول:
1- مدل کامل و دقیق سی پی یو ها رو بنویس.نقل قول:
2- مدل هایی که گفتی همه از رده خارج هستند.
3- از بین اینایی که خودت می گی اول نگاه کن کدوم دو هسته ایه. بعدش هم کدوم فرکانس بالاتری داره.
البته به نسبت کارایی به قیمت هم توجه کن. (محاسبه تقریبی: قیمت رو به فرکانس تقسیم کن، ببین برای هر مگاهرتز چند تومان داری پول میدی. البته فرکانس دو هسته ای ها رو اول ضربدر 2 کن بعد این تقسیم رو انجام بده. چون یه پردازنده دوهسته ای 3GHZ دو تا هسته با فرکانس 3000MHZ داره، یعنی در عمل 6000 هست. ضمنا این فرمول رو برای هر پردازنده دیگری تعمیم نده! فقط برای دو پردازنده از یک نسل و دارای یک تکنولوژی می شه این کار رو کرد.)
در باره خرید پردازنده های Pentium D اینجا یه توضیحاتی نوشتم:
4- سی پی یو خودت برای بازی خوب نیست. یعنی بعضی از بازی ها رو (اگر از یه کارت گرافیک خوب استفاده کنی) به زور اجرا می کنه و بعضی رو اصلا اجرا نمی کنه.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=2847125#post2847125
حالا تو یکیشو انتخاب کننقل قول:
یا مال خودم بهتره
نقل قول:تایید می شه با این توضیحات:نقل قول:
- هارد 160 کمه. برای قیلم و بازی 250 انتخاب بهتریه. به این نکته توجه داشته باشید که هر چه ظرفیت هارد بالاتر می ره قیمتش هم مناسب تر می شه. پس حتی شده پولشو از کسی قرض بگیر ولی هارد کمتر از 250 نخر!
- DVDROM رو فراموش کن. همون طور که پروفسور گفت فقط DVD-WRITER
- فکر کنم پروفسور قیمت کیس رو خیلی بالا گفته. کیس یه کمی هم سلیقه ایه. اگر کیس ارزون تری خریدی، بقیه پولش رو روی کارت گرافیکی بذار. (اگر کارت بازیه، تا 130 تومان هم ارزش داره اگر برای کارت گرافیکی هزینه کنی.)
- اگر توی قرعه کشی بانک یا جای دیگه 50 تومان برنده شدی، سی پی یو رو به E7200 (قیمت: 120 تومان) ارتقا بده!
با عرض معذرت توانایی انتخاب سی پی یو ی از رده خارج ندارم !!!:13:نقل قول:
با سلام به دوستان محترم این تاپیک :
در صفحات قبلی این تاپیک بحثی درمورد فن کیس شده بود که من از دوستان محترم خیلی ممنونم.
حال سه سوال فوق العاده مهم دارم:
1- من یک کیس الگانس دارم که بر روی در آن یک جای فن وجود دارد(درست روبروی cpu)وپشت کیس (زیرپاور)هم یک جای دیگر برای فن دارم. حال با توجه به اینکه فکر می کنم درجه حرارت cpu خیلی بالاست (72درجه سانتیگراد)جهت این دوفن را چگونه با ید بگذارم که بهترین حالت خنک کردن بوجود بیاید.(ازلحاظ فرستادن هوا به داخل یا خارج)
----------------------------------------------
2-مادربرد من GA-8I848P ver 2.0
cpu من celeron d 2.55
درجه حرارت 69-72 درجه سانتیگراد
حال از کجا باید بفهمم که این سی پی یو دمای اضافی دارد یا خیر؟ آیا سایت سازنده حداکثر دما را اعلا م می کند ؟ اگر اعلام می کند لطفا لینک آنرا معرفی کنید...
------------------------------------------
3-یکی از دوستان به این موضوع اشاره کرده بودند که می توان سرعت فن را تغییر داد... چگونه این امر امکان پذیراست؟
با تشکر از توجه شما
بابا کجاش cpu 3.6 2 core قدیمی شدهنقل قول:
ای خدا بگو امام زمان ظهور کن:19::19::19::19::19::19::19::19:
قدیمی شده دیگه. وقتی سی پی یو های جدید 2 هسته ای و 4 هسته ای اومدن ، قدیمی شد و ارزش خریدش به صفر رسید.نقل قول:
خب نمیشه که !!!:9: اگه گرافیک 130 تومنی بخره و بخواد از کیس کم بذاره ، باید کیس 10 تومنی بخره !!!نقل قول:
دستت درد نکنهنقل قول:
سی پی یوی E7200 با قیمت 120 تومن . البته اگه میتونی 50 تومن بذار رو پولت و Q6600 چهار هسته ای رو بخر
منظور شما اينه كه معماريش به درد نميخوره و ارزش پول دادن رو ندارهنقل قول:
كلا خانواده P4 اصلا ارزش خريد ندارن حالا مي خواد 2 هسته اي باشه يا كمتر
بله ، کاملا موافقم . نظر من هم همینه . شما هم خوب ترجمه میکنی !!! :20:نقل قول:
بچه ها فرق q9300 با q6600 چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟>>>
دوستان این q6600 تو کریسیس کم نمیاره ؟
چقدر افت فریم نسبت به 2 هسته ای ها داره؟
پرفسور مسعود این بازی هایی که میگی قراره بیاد از گرافیکشونم خبر داری؟
1) Q9300 از Q6600 حدود 10 درصد قویتره.نقل قول:
2) Q9300 به خاطر تکنولوژی 45 نانومتری ، کم مصرف تره.
3) فرکانس Q9300 به اندازه ی 100 مگاهرتز بیشتره.
4) قیمت Q9300 حدود 120 تومن بیشتره.
نه بابا کم نمیاره . افت فریمش کجا بود. ناسلامتی 4 هسته ایه. بنچمارک رو نگاه کن. گرافیکشون حداکثر سری 4000 ATi و 9000 جی فورس هست. شما یه 4870 بخری میتونی بازی ها رو High END اجرا کنی . البته 4850 هم بسه. همونطور که ملاحظه میکنی Q6600 از همه ی دو هسته ای های AMD قویتره تو بازی کرایسیس !!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9 فریم پاین تره که؟نقل قول:
این باعث نمیشه شما تو این روزولیشن دچار افت فریم بشی. فقط مثلا وقتی بازی رو High END میاری شاید به مشکل بخوری. این رو فراموش نکن که داریم این سی پی یو رو با E8400 مقایسه میکنیم که در دوهسته فرکانسش خیلی بالاتر از Q6600 هست . نکته جالب تو این بنچمارک برتری Q6600 در مقابل E4700 هست . با اینکه فرکانس E4700 در دو هسته بیشتره !!!نقل قول:
1680 * 1050 ( 20") فکر کنم این باشه
افت شدید میده دیگه
شاید :41:. من امتحان نکردم . اگه بنچمارک در این مورد دیدم میذارم .نقل قول:
دوستان نظر بدیننقل قول:
کسی که تا حالا اور نکرده با اموزش هایی که تو نت هست میتونه q6600 رو اور کنه؟
؟؟؟
با فن خودش تا چند میشه اور کرد که عمر سی پی یو پایین نیاد زیاد؟؟؟
ميگن تا 3000 ميشه ولي اور در هر حال عمر پردازنده رو مياره پائيننقل قول:
قاعداتا هر چي دما بره بالا عمر مياد پاييننقل قول:
G0 تا 71 درجه رو مطمئن تحمل ميكنه اگه دماي هسته هاي زير اين مقدار باشه عمر پردازده به مقدار محسوس پايين نميياد
بسته به شرايط كيس نهايتا تو بهتريت حالت تا 3000 ميتوني با فن خودش اور كني
کد:http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLACR
نه اینطوری نمیشه اصلا سی پی خودم بهتره 1000.2000 فول کش
دیگه حرفی دارین
پردازنده شما اگر پنتيوم D هست فركانسش 3600 باشه دو هسته اي 4 مگ كش بازهم از E2180 با فركانس 2000 و 1 مگ كش ضعيفترهنقل قول:
با سلام به دوستان محترم این تاپیک (باعرض معذرت از دوباره بیان کردن این سوالات ):
در صفحات قبلی این تاپیک بحثی درمورد فن کیس شده بود که من از دوستان محترم خیلی ممنونم.
حال سه سوال فوق العاده مهم دارم:
1- من یک کیس الگانس دارم که بر روی در آن یک جای فن وجود دارد(درست روبروی cpu)وپشت کیس (زیرپاور)هم یک جای دیگر برای فن دارم. حال با توجه به اینکه فکر می کنم درجه حرارت cpu خیلی بالاست (72درجه سانتیگراد)جهت این دوفن را چگونه با ید بگذارم که بهترین حالت خنک کردن بوجود بیاید.(ازلحاظ فرستادن هوا به داخل یا خارج)
----------------------------------------------
2-مادربرد من GA-8I848P ver 2.0
cpu من celeron d 2.55
درجه حرارت 69-72 درجه سانتیگراد
حال از کجا باید بفهمم که این سی پی یو دمای اضافی دارد یا خیر؟ آیا سایت سازنده حداکثر دما را اعلا م می کند ؟ اگر اعلام می کند لطفا لینک آنرا معرفی کنید...
------------------------------------------
3-یکی از دوستان به این موضوع اشاره کرده بودند که می توان سرعت فن را تغییر داد... چگونه این امر امکان پذیراست؟
با تشکر از توجه شما
نقل قول:بايد باد رو بده داخل كيس هواي تازه بخوره به CPUنقل قول:
من یک کیس الگانس دارم که بر روی در آن یک جای فن وجود دارد(درست روبروی cpu)
واسه حداكثر دما مدل دقيق پردازندت رو پيدا كن برو تو اين سايت:
کد:http://processorfinder.intel.com/Default.aspx
دمای Q6600 تو بایوس 65 تا 70 درجه است و تو ویندوز دمای هر Core حدود 35-40 درجه است.
کدوم دما ملاکه و دمای اصلی است؟
65-70 بدون اور زياد بايد باشه تو بار كامل كه 4 هسته به كار بيفتند نهايتش به 60-65 ممكنه برسي
40-35 بي بار هست يا بار كامل
سلام من یه E7200 خریدم با یک P5q حالا میخوام با خود فن باکس Cpu رو یه مقدار اور کنم که بهش فشار نیاد و عمرش هم کم نشه یعنی زیاد اورش نکنم
هیچی هم بلد نیستم باید از کجا شروع کنم ؟
اگه تاپیکی هست و یا برنامه معرفی کنید لطفا
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این تایپیک میتونه کمکت کنه
q6600 با فن خودش چقد اور میشه .
میخوام بگیرم
تقریبا تا 3000 مگاهرتز اور میشه.نقل قول:
حالا در حالت 3ghz بار خیلی زیادی رو سی پی یو میاد؟ نمیخوام فشار بیاد روش؟؟؟؟؟؟ از استادان کسی نطری نداره؟نقل قول:
ربطي به بار ندارهنقل قول:
به دما بستگي نداره
دمات (هسته) زير 71 باشه خيالت كاملا تخت
قیمت q6600تو بازار الان چنده؟ با فن و بی فن ؟نقل قول:
نه مال من از نوع abc هستش فرکانسشم 400000000 هستشنقل قول:
شوخی کردم ممنون از راهنمایی شما