[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم احتمالا میام:46:
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم احتمالا میام:46:
خوب دوستان چون همتون اصرار کردین که باید من باشم...منم چون نمیتونم به درخواست شما جواب رد بدم..اگه زنده بودم میام:دی
اگه بتونم میام :دی
البته بچه ها زیاد جدی نمیگیرن :دی
چون زیاد بد قولی کردم :دی
امین جون بیا که من بدجوری مشتاق دیدنت هستم...
ابر و باد و مه و خورشید و فلک و ...... دست به دست هم دادن تا من روز قرار نتونم بیام ...
آخه یکی نیست به الفین بگه چرا 20 تیر ...؟ اگه یه روز اینور اونور میکرد منم میتونستم بیام ......
آخه 20 تیر عروسی دعوتم ....
ما اگه اسباب کشی نداشته باشیم میایم...:دی
جای من رو هم خالی کنید لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امین تو برو جای من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به تو هم بدهکارهنقل قول:
امین جون بیا که من بدجوری مشتاق دیدنت هستم...
چی بدهکاره؟!؟! منظور رو نوفهمیدیدیم :دی
ببینم تو این قراراتون اجناس مونث هم تشریف فرما میشن یا اینکه تنها اجناس ذکور که اغلب دیده ایمشان و با
روحیاتشان آشناییت داریم میان؟
به نظرم اگه مخلوط باشه بهتره!
البته منظورم پیتزا و بستنی و اینا نیست ها!:31:
آخه این یوزر هایی که به اسم دختر ایجاد شدن بدون رویت شدن از نظر من هیچ وجاهت حقیقی و مجازی ندارند!!
تا نبینمشون باور نمیکنم..:21:
اگه قول بدین بچه های خوش اخلاقی باشین منم میام :)
آقا دقیقا کسایی که میان بگن که ما ببینیم اگه مشتاق دیدار کسی هستیم بیایم!:دی
بی معرفت سری دومی که اومدم خودم یه جعبه شیرینی تبریز دادم ریختی تو شکم!!!نقل قول:
اي بابا باز يه قرار رديف شد خالي بندا اومدن بالا والا من تو اين قرارا تا حالا كسي بهم يه ليوان آبم نداده ! شما تو فكر پيتزا و نمي دونم آب طالبي ايناييد ................................
تازه عکس جعبه شیرینی هم موجوده!!!
راستی این آقا سامان و مهدی و من باید بیام یه حال بهشون بدم!!!
سامان خان که باید ساندیس اون سری رو به من بده!(من زود رفتم اینم دید خلوت شده خرید !:ی)
مهدی هم که .....!!!!
راستی بالاخره یکی به حرف ما گوش کرد و قرار رو انداخت عقب تر والا هر سری ساعت 4 تو زل گرما ما اونجا بودیم !!!!!!!
در ضمن ورود هر نوع موجود با داشتن شرایط زیر آزاده :
موجود باشه!(زنده و غیر زنده)
هرچی باشه ، فقط باشه!
دارای یک دست شلوار یدک!(قضیه ای شده ها!:ي)
مذکر و مونث (عمرا مونثی بیاد مذکر به زور میاد )
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خلاصه بیاین دیگه
آقا واسه اونایی که نمیرسن بیان یه چندتا عکس بذارید حال کنن
ممنون:11::11:
عجب قضیهای شده ها این ماجرای ما :دی خوب من چوکا کنم؟؟؟ تقصیر خود شماهاست دیگه که اون اتفاق کذایی افتاد.... وگرنه من که از این کارا بلد نبودم (برم قایم بشم تا بقیه بیان!!!) :دی
ای بابا من خوب چه کنم؟؟
شماها اینکار یادم دادین...من که اهل قایم شدن نبودم که :دی
حیف که من نمیتونم بیام چون دقیقا اونروز کنکور دارم. وگرنه تعداد زیادی خانم رو با خودم میاوردم تا طلسم کار شکسته بشه :دی
خواهشا يکی به من بگه کدوم صفحه رو بايد چک کنم تا بفهمم قرارملاقات کجاست؟ آخه من هر وقت خواستم بيام يادم رفت بيام ببينم کجا بايد بريم
صفحه اول پست اول!!نقل قول:
خیلی هم راحته....
تهران پارک لاله---روبروی مجسمه ابوریحان
خییلی ساده پیدا میشه
(مطمئنا به جز همون افراد همیشگی شخص دیگه ای نمیاد)
محل همیشگی :نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=97190&postcount=1
بچه ها منم احتمالا هستماا!!!!
بار اولمه یه کاری نکنید غریبی کنما:46::31:
والا ما دو تا کنکور دادیم تو این دو هفته جفتشم صبح برگزار شد! شما مگه کنکورت بعد از ظهره?؟:31:نقل قول:
نه صبحه ولی خوب بعد از ظهرشم تحت تاثیر گندیه که تو کنکور قراره بزنم...
سلام خدمت بروبچ
بنده هم که ملقب به پدربزرگ قرارهاهستم ، انشاءالله حتما شرکت خواهم کرد! ولی بنا به دلایل حاشیه ای از 6 تا 7 بیشتر نمیتونم در خدممتتون باشم! پس اگر دوستانی که دوست دارند این سعادت را به بنده بدند که ببینمشون لطفا هر چه زودتر تشریف بیارند !
قربانتان: مصطفی عشقی ، پدربزرگ قراراهای پی سی ورلد
علت لقب: رکورددار بودن در حضور در قرارها با این رکورد که فقط در یکی از قرارها (اون هم به خاطر اینکه مشهد بودم) حضور نداشتم :دی
بابا رکورد...بابا پدربزرگ ...بابا قرار ....
اطلاعيه : بدينوسيله به اطلاع کليه هواداران ، عاشقان سينه چاک خودم ، اعم از بن شدگان و اخطار مندان و تاپيک منهدم شدگان ميرساند ، من در قرار خواهم بود . همچنين مجهز به کليه لوازم ضروري مثل مايو شنا براي انداخته شدن در استخر پارک و زره و سپر براي کارهاي ضروري ديگه هستم .
به اميد ديدار .
ااااا بابک تو هم میای! اه چه بد شد! دیگه با اومدن تو خیلیها مخصوصا از بچه های فوروم متفرقه و ورزشی جرأت نمیکنند اونطرفها بیاند!:31: (شوخی)نقل قول:
ولی بابک جان بچه ها اونجا اومدی دیگه بچه ها را حضورا قلع وقمع نکنیها! نیای اونجا یه تاپیک اخراجیها هم اونجا بزنی! آخه اونچوری فقط خودت تو اسامی داخل تاپیک نیستی :31:
آقا انشا<الله ببینیمتون
فقط خواهشا نیم ساعت هم زودتر اومدید بیایید ، چون من هستم و بنا به دلایل حاشیه ای نهایتا تا 7:30 میتونم در خدمتتون باشم
قربانت: مصطفی عشقی
توجه توجه توجه
با توجه به حضور شخص بن کننده انجمن اول اسمش بابک هست :27:
من هم برای اولین بار در این قرار سرو کلم پیدا میشه
:40::40::40::40:
سلامنقل قول:
اطلاعيه : بدينوسيله به اطلاع کليه هواداران ، عاشقان سينه چاک خودم ، اعم از بن شدگان و اخطار مندان و تاپيک منهدم شدگان ميرساند ، من در قرار خواهم بود . همچنين مجهز به کليه لوازم ضروري مثل مايو شنا براي انداخته شدن در استخر پارک و زره و سپر براي کارهاي ضروري ديگه هستم .
به اميد ديدار .
اونطور که بعضی فکر میکنن بابک زیادم خطری نیست!!! :ی
من یه بار که اومده بودن بودم مخصوصا که بعد قضیه ی الفین بود فکر دیگه ای میکردم ولی خوب نه بر خلاف حضورشون در دنیای مجازی شخصیتشون(به نظر من) کاملا متفاوته!
راستی من این بار برای جلوگیری از سر کار موندن با یه پلاکارد میام ....!!!!
وای پسر!!! چه قراری شود... من که دارم لحظه شماری میکنم. فقط خدا کنه بتونم بیام
نقل قول:
غریبی نمیکنی احتمالا منم که دفعه اولمه سر قرار میام...:46::10:
بابا کی 5شنبه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
درود
منم يحتمل ميام
اگه كاري برام پيش نياد
دوست عزیز اولا عضویت شما رو تبریک میگم...
ثانیا سعی کنید فارسی بنویشید (جزو قوانین انجمن هست)
ثالثا آخه عزیزم اینجا که جای همچین حرفی نیست برای هر موردی باید بری در همون بخش مربوطه سوالت رو مطرح کنی...
واسه این سوالتم باید بری بخش علمی انجمن...
نقل قول:
به به...پس شما هم میای؟؟؟ برات یه سوپرایز دارم...بزار قطعی بشه خبرت میکنم:دی
آقا به جانه همین بوی ایران....من این حرکاتو از خود شماها یاد گرفتم...من روز اول که از این کارا بلد نبودم:دی:31:نقل قول:
البته همین الان بگم روز پنجشنبه اگه زود برسم باز مثله دفعه قبل میرم قایم میشم تا یه چند نفری بیان:31:
بعد سرو کلم پیدا میشه:27::21:
محدودیت سنی نداره این قرارتون ؟؟؟
نه عزیز . هر کس از خانواده پی سی میتونه بیاد
شاید منم اومدم فعلا سیم کارتم سوخته چون میخوام به دوستم که اتفاقا عضو پی سی هم هست بگم بیاد !:دی
دیگه عادی شده
قبل قرار همه اعلام آمادگی میکنن و تاپیک رو میزارن رو سرشون
بعد روز قرار که میرسه همه یه بهانه واسه نیومدن دارن :دی
اِ ! جدا ؟! پس منم ميام :دينقل قول: