ماجراي آپلود اين فريم ور كه حجمش 73.9 شده چيه؟كه توسط اين كار گوشي رو ميتونيم در طي دقايقي كوتاه آپديتش كنيم
Printable View
ماجراي آپلود اين فريم ور كه حجمش 73.9 شده چيه؟كه توسط اين كار گوشي رو ميتونيم در طي دقايقي كوتاه آپديتش كنيم
سلام با تشکر از جواب سوالی که بهم دادین:-(!من از یه موبایل فروشی پرسیدم جریان افتضاح ساعت بودن شارژ این سلطان رو گفت که همه این اشتباه رو میکنن که گوشیو حد اکثر24 ساعت شارژ اولیه میکنن و قانونا" باید 48 ساعت کامل در خال خاموشی گوشی شارژاولیه شه و این روشو تضمینی دونست از اونجایی که تا 1 2 روز دیگه میخوام بخرم میخواستم از دوستان کمک بگیرم ببینم ممکنه صحت داشته باشه؟
کسی جواب نمیده؟ بابا شما دو نفر یکی بده دیگه!!!
بابا اين موبايل فوروشيها هم براي خودشون بازار گرم كردن هااااااااااااا.....نقل قول:
نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتي n95 رو خريدم 2خط شارژ داشت رفتم تو خيابون اون دوتاروهم تموم كردم(بدون شارژ اوليه).
شبم اومدم گذاشتمش شارژ و فردا صبح با خودم بردمش دانشگاه اصلاً شارژش فرقي با اوني كه رفته 24 ساعت گذاشتتش تو شارژ نداره.
ايني كه شما گفتي همونيه كه من گزاشتم يا يه فايل ديگه هست؟نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط mahdi_ctr [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوباره سلام
الان داشتم توي موبايلستان گشت ميزدم كه چشمم به اين پست افتاد:
فایلهای آپدیت فرمور 20.0.015 برای N95
اين هم آدرسش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انگاري اون فايل 109مگي رو يكي دانلود كرده و بعد با برنامه WinRAR حجمش رو كرده تغريبا 74 مگا بايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميدونم حالا اين رو دانلود كنم يا نه؟
حالا به جز اين فايل 74 مگي بايد برنامه ديگه اي هم دانلود كنم يا كه نه؟
سلام
آقا من اين برنامه NokiaSoftwareUpdaterSetup_en رو دانلود كردم و نصبش كردم و تا آخر نصب شد الان هم يه گزينه اومده راي ريست بعد از اون بايد چيكار كنم؟
ممنون از راهنماییت ولی فکر نمیکنم .امکان داره ریست شدنش به خاطر ویروسی شدن باشه ؟؟نقل قول:
حالا قانونا"شارژ اولیه ش چقدر باید باشه؟
من كه از چند نفر شنيدم 8 ساعت وحتي تا 12 ساعت هم شنيدم.نقل قول:
حالا قانونا"شارژ اولیه ش چقدر باید باشه؟
آقايون يه راح حلي براي اون فايل 109 مگي پيدا كردم كه فردا ميخوام برم كافي نت امتحان كنم اگه شد اينجا براتون ميزارم كه عشق كنيد.
سلامنقل قول:
راستش چند ساعت قبل گشیه منم همین مشکلو پیدا کرد و هر 5 دقیقه ریستارت میشد .مستر ریستش کردم تا حالا که درست شده.
من فکر میکنم مشله من این بود که برنامه های زیادی روی اون نصب کرده بودم (راستی یه بارم از 10-15 سانتی افتاد زمین)
امکان داره از ویروسی شدنش باشه ولی متاسفانه من هیچ آنتی ویروسی برای N95 پیدا نکردم که کار کنه اگه دوستان دیگه سراغ دارن لطفاً دریغ نکن
مستر ریست کنی 99% درست میشه!
سلامنقل قول:
راستش چند ساعت قبل گشیه منم همین مشکلو پیدا کرد و هر 5 دقیقه ریستارت میشد .مستر ریستش کردم تا حالا که درست شده.
من فکر میکنم مشله من این بود که برنامه های زیادی روی اون نصب کرده بودم (راستی یه بارم از 10-15 سانتی افتاد زمین)
امکان داره از ویروسی شدنش باشه ولی متاسفانه من هیچ آنتی ویروسی برای N95 پیدا نکردم که کار کنه اگه دوستان دیگه سراغ دارن لطفاً دریغ نکن
مستر ریست کنی 99% درست میشه!
سلام
میتونید چند تا بازیه N-gage برای N95 بذارید
ممنون میشم
چند تا بازیه باحاله دو نفره (بابلوتوث) هم اگه لطف کنید ممنون میشم
PLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE EEEEEEASE
راستی یه سوال دیگه برای صحت از سلامت گوشی توی موبایل فروشی باید به چه چیزایی توجه کرد؟(اگه قبلا"ذکر شده لطف کنید لینکشو بدید آخی دایال آپ سرعتش خیلی بالا هست حس گشتن نیست!!!!)
واقعا دمت گرمنقل قول:
خوب اولين كاري كه بايد بكني اينه كه شماره سريال گوشي رو با سريال روي جعبه متاقبت بدي.نقل قول:
راستی یه سوال دیگه برای صحت از سلامت گوشی توی موبایل فروشی باید به چه چیزایی توجه کرد؟(اگه قبلا"ذکر شده لطف کنید لینکشو بدید آخی دایال آپ سرعتش خیلی بالا هست حس گشتن نیست!!!!)
حدودا 10 - 15 دقيقه توي گوشي فروشي باگوشي ور برو مثلا زنگ بزن يا عكس بگير فيلم برداري كن و از اين جور كارا.
راستي يه كار ديگه هست كه اول تر از همه بايد به اون برسي اين هست كه گوشيت بايد گارانتي داشته باشه.
بهترين گارانتي در ايران گارانتي اتصالات هست و بعد از اون به نظر من خدمات طلايي نيا و ايراتل هستند.
خيلي به گارانتي هاي متفرقه اطمينان نكن.
كار بعدي كه بايد بكني رم رو داخل جاي مخصوصش فرو كن اگه ررم رو شناخت اون هم درسته.
بعد از اين صداش رو امتحان اول خود اسپيكر ها و بعد هنزفري بعد از اون بلوتوث و اينفرارد رو امتحان كن خودش يه 20 دقيقه اي ميشه و اگه گوشي از لحاظ نرم افزاري مشكلي داشته باشه توي اين 20 دقيقه معلوم ميشه اگه چيزي نديدي گوشي مباركت باشه.
ما رو هم دعا كن.
Nokia N95 v20.0.015 review (UPDATED)[]
- New camera software
- Long press on camera button launches camera if shutter is open
- New My Nokia SMS tips and mobile web portal system
- Demand paging with about 30 MB free RAM after booting.
- Search 4.0 integration on standby screen.
- N-Gage game previews (FIFA, Asphalt) and portal/shortcut to upcoming N-Gage client
- Nokia Music Store client
- Keypress bug gone
- Music player has a new visualisation
- Videos usable as ringtones
عزیز از روی هاردت مستقیم لینک دادی؟؟؟دمت گرم...نقل قول:
C:/Documents%20and%20Settings/All%20Users/Documents/My%20Pictures/Sample%20Pictures/Nokia%20N95%20v20_0_
Nokia N95 v20.0.015 review (UPDATEDL]
the new firmware
- New camera software
- Long press on camera button launches camera if shutter is open
- New My Nokia SMS tips and mobile web portal system
- Demand paging with about 30 MB free RAM after booting.
- Search 4.0 integration on standby screen.
- N-Gage game previews (FIFA, Asphalt) and portal/shortcut to upcoming N-Gage client
- Nokia Music Store client
- Keypress bug gone
- Music player has a new visualisation
- Videos usable as ringtones
جالب بود...نقل قول:
عزیز از روی هاردت مستقیم لینک دادی؟؟؟دمت گرم...
سلام دوست عزیزنقل قول:
نوشته شده توسط nokia.n73 music ed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا به حرف موبایل فروش ها اعتماد نکن چون اکثر آن ها اطلاع که چه عرض کنم سواد درست و حسابی هم ندارند . بهترین مرجع کاتالوگ خود سازنده است . آخر دفترچه های گوشی های نوکیا نوشته که باتری رو آور شارژ نکنید . و با پر شدن شارژ از برق جداکنید .و بعد از چند بار خالی و پر شدن باتری ، باتری به حداکثر طول عمرش می رسه . علت هم تکنولوژی جدید ساخت باتری هاست . قضیه شارژ 10 ساعت و.... مال باتری های تکنولوژی دهه هشتاد میلادی نه سال 2007 .
دستتون درد نکنه!راستی قیمت nokia.n95با گارانتی اتصالاتو امروز توی مجتمع پرسیدم گفت 640000:2::18:تومان برق از همه ی روزنه های بدنم پرید:11::41::31: واقعا"همینطوریه؟(من شهرستانیم چهار محالو بختیاری.شهرکرد):8::5:نقل قول:
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41:
:2:دستتون درد نکنه از جواب دادنتون!:2:نقل قول:
خیلی دمتون گرم....!!!!>>>>>!!!!......!:2:
بابا جواب بدین دیگهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هه......:41:
:41:نقل قول:
لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا آخ لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
خواهش مي كنم
هر چي مي خواي نصب كني پيغام ميده "مجوز هنوز معتبر نيست، ممكن است منقضي شده باشد يا تنظيمات تاريخ گوشي ممكن است اشتباه باشد"
من چيكار كنم ببين تاريخ گوشي رو جلو كشيدم عقب كشيدم هركاري كردم نشد كه نشد اونقدر عصباني هستم كه مي خوام جيگر گوشم رو بكوبم ديوار تو رو خدا كمك كنين.نمي خوام بدم دست تعمير كار يعني بميرم هم اين كارو نمي كنم.
كمك كنين لطفا لطفا
فقط همین.من شنیده بودم هر چی تو ÷ی30 بگی مشکلت حل میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و با تشکر از همه عزیزانی که منو در رفع این مشکل یاری کردن.وااقعا دستتون درد نکنه.رومو سفید کردین:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41: :41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41:
خواهشا از دوست آشناتون ب÷رسین شاید کسی فهمید آخه؟
HAPPY BIRTH DAY P30
P30 WORLD :40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40::40::40:
آخه پسر خوب...چقدر اینو و انور کردی تاریخ رو؟نقل قول:
خواهشا از دوست آشناتون ب÷رسین شاید کسی فهمید آخه؟
به نام خدا
*مژده* *مژده***آموزش دانلود و نصب آپديت گوشيN95**
**از طريق فايل فشرده 73.9 مگي**
من بالاخره تونستم اين فايل رو دانلود كنم و روي گوشي نصب كنم و ديگه مشكلات اون فايل 1.9 مگي رو هم نداشتم از جملهDC شدن و خيلي مشكلات ديگه.
بايد بگم كه تمام برنامه ها و تغيراتي رو كه توي اين تاپيك دوستان تعريف كردن در اين فايل هست و هيچ تفاوتي با اون فايل 1.9 مگي نداره و از اين بابت خيالتون راحت باشه.
شما هم ميتونيد مثل من بريد يه كافي نت كهADSL داشته باشه و خيلي راحت ان فايل 73.9 مگي رو دانلود كنيد و بيايد خونه و خيلي راحت با كامپيوتر شخصي خودتون و صرف تغريبا 10 دقيقه گوشي خودتون رو آپديت كنيد و از مزاياي عالي اون بهره مند بشيد.
خوب كم كم بريم سراغ آموزش آپ ديت كردن با اين فايل 73.9 مگي.
¥**آموزش**¥
اول از همه شما بايد برنامهNokia Software Updaterرو دانلود كنيد.لينكش خيلي توي اين صفحات تكرار شده اما من براي راحتي كار لينك رو براي شما ميزارم:
لينك دانلود برنامه Nokia Software Updater :
کد:http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_en.exe
حجمش هم 23.84 مگ هست و اگه بخوايد خونه با ديال آپ دانلود كنيد حدودا 1-2 ساعت طول ميكشه.اما به نظر من بريد كافي نت كهADSL داشته باشه خيلي راحت در عرض 10 دقيقه دانلود كنيد.
بعد از اين برنامه كه كار نصب آپ ديت رو روي گوشي رو انجام ميده نوبت دانلود فايل اصي هست كه اگه بخوايد با همين برنامه نصبش كنيد 1.9 مگابايت هست و تو خونه كه خيلي طول ميكشه و درد سر هم داره پس بهترين راه دانلود اين فايل فشرده 73.9 مگي هست.
خوب كاري كه شما بايد بكنيد اين هست كه بريد به لينك زير و اين فايل رو از اونجا دانلود كنيد.
لينك دانلود فايل 73.9 مگي:کد:http://www.mediafire.com/?9cmmsmddvio
اگه يك موقع به اين لينك نرفت شما بايد در سايت موبايلستان عضو بشيد.آدرس سايت موبايلستان:http://mobilestan.net
حالا اگه توي كافي نت هستيد اين فايل رو بزنيد روي سي دي و بريد پول كار با سيستم رو حساب كنيد و از كافي نت خارج شيد و به طرف منزل حركت كنيد.
حالا سيستم رو روشن كنيد و برنامهNokia Software Updater رو كه اول از همه دانلود كرديد رو روي سيستمتون نصب كنيد.
بعد از اين كار اگه برنامه از شما ريست خواست سيستم رو ريست كنيد و وقتي كه سيستم اومد بالا اول از همه آنتي ويروستون رو خاموش كنيد و بعد از اون فايروال ويا هر برنامه امنيتي كه رو سيستمتون نصبه رو خاموش كنيد.
حالا چند تا كار هست كه بايد روي گوشيتون انجام بديد:
1:گوشيتون رو فول شارژ كنيد
2:گوشيتون رو روي پروفايل جنرال قرار بديد3:گوشيتون رو با كد #7370#*مسترريست كنيد
4:گوشيتون رو حتما دايورت كنيد(#شماره ي مورد نظر*21*)
5:قبل از مسترريستشماره هاي داخل گوشيتون رو روي سيمكارت ذخيره كنيد كه بلايي كه سر من اومد سر شما نياد.
6:فايل هايي كه دانلود كرديد (فايل 73.9 كه با برنامه WinRAR بازش كرديد)روي حالت Read Only قرار بديد.(روي فايل كليك كنيد و گزينه Read Only رو تيك بزنيد)
7:سيمكارت هم حتما توي گوشي بايد باشه و گوشي آنتن داشته باشه.
8:يه چيزي هست كه از همه مهم تره و اون كد پروداكت گوشي هست.براي فهميدن اين كد بايد گوشي رو خاموش كنيد و باطري رو در بياريد و در قسمت برچسبي كه پشت گوشي هست دنبال اين كد بگرديد:0534860
اين كد براي اين هست كه گوشي شما بعد از آپ ديت بتونه زبان فارسي رو ساپورت كنه.
اگه كد گوشيتون با اين كدي كه دادم فرق داشت بايد عوضش كنيد.
طريقه تغيير كد پروداكت گوشي:
من ديگه اينجا اينو توضيح نميدم و يه لينك ميزارم كه بريد اونجا آموزش كامل با عكس هست:
لينك آموزش:
کد:http://mobilestan.net/showthread.php?t=31752&page=91
خوب بعد از اينكه اين كارا رو كرديد برنامهNokia PC Suite رو باز كنيد و گوشي رو با كابل USB به كامپيوتر نصب كنيد.
خوب حالا به اينترنت وصل بشيد بعد ز كانكت شدنبرنامه Nokia Software Updaterرو باز كنيد و همين جوري NEXT , OK اومد بزنيد تا گوشي رو بشناسه بعد از اينكه گوشي رو شناخت عكس گوشي N95 كنار صفحه مياد.خوب بعد از اين مرحله فكر كنم يه گزينه مياد كه كه شما با زدن اون فايل 1.9 مگي رو از اينترنت دانلود ميكنه اما شما اين گزينه رو نزنيد.
حالا اون فايل فشرده كه دانلود كرديد رو باز كنيد و بريد به اين مسير:
Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\کد:www.dsut.online.nokia.com.oti.caresuite\Products\rm-159
در انتهاي اين مسير 6 تا فايل هست اين فايل ها رو كپي كنيد و در مسير زير پيست كنيد:C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\کد:www.dsut.online.nokia.com.oti.caresuite\Products\rm-159
حالا روي گزينه اي كه براي شروع آپديت هست كليك كنيد برنامه خيلي سريع فايل رو ميشناسه و بعد ميره سراغ آپديت و آپديت كردن گوشي در اين جا كه حدودا 10 دقيقه طول ميكشه نبايد به گوشي دست نزنيد.
بعد از اين 10 دقيقه گوشي خودش ريست ميشه و وقتي مياد بالا گوشي آپديت شده در دست شما و شما ميتونيد از امكانات جديد اين ورژن استفاده كنيد.
خوب اميدوارم كه از اين ورژن كمال استفاده بكنيد.در آخر منابع و ماخذ رو هم ذكر كنم كه ديگه كامل كامل باشه:آپلود فايل 1.9 مگي:بهنام از سايت موبايلستان (متاسفانه نام كاربريش رو ندارم)
آموزش تغيير كد پروداكت:ramikoh از سايت موبايلستان
آموزش آپديت گوشي:IMAN .hamidok33.mahdi_ctr
البته من آموزش رو يه مقدار تغيير دادم چون هم مشكلاتي داشت و هم يه مقدار پيچيده بود.
اگه سوالي داشتيد مطرح كنيد كه اگه جوابش رو ميدونستم حتما جواب ميدم.
خوب دوستان بعد از نصب آپديت گوشيتون ما رو هم دعا كنيد.همتون موفق باشيد.
دستتون درد نکنهنقل قول:
ولی توی اون 8 مرحله و کارهایی که گفتید باید روی گوشیمون قبل از آپدیت انجام بدیم، آخرش نگفتید مموری کارت رو باید پکارش کنیم ؟
باید تو گوشی باشه یا درش بیاریم یا قبلش فورمتش کنیم؟
(با توجه به maps )
دوستان در این آبدیت جدید طریقه عکس گرفتن تقییر میکند شما اول باید دکمه رافشار دهید بعد میبینید که تصویر برای عکس گرفتن عقب وجلو میشه وبهترین حالت به طور اتوماتیک انتخواب میشود خوب در این زمان هست که شما باید دوباره دکمه رافشار دهید ولی انگشت خود را از روی دکمه بر ندارید تا زمانی که عمل پروسسینگ به پایان برسد اگه سریع انگشت خود را بردارید عکس تار گرفته میشود
نقل قول:
این ویژگی که قبل از آپدیت هم بود!
این نشون میده که این تکنولوژی همچنان به کار گرفته می شود!نقل قول:
این ویژگی که قبل از آپدیت هم بود!
:2:دستتون درد نکنه از جواب دادنتون!:2:نقل قول:
خیلی دمتون گرم....!!!!>>>>>!!!!......!:2:
بابا جواب بدین دیگهههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هه
جواب نمیدین؟؟؟!!!:41::41::41::41::41::41:
سلام من Map گنبد کاووس رو میخوام با موبایل که اصلا دانلود نمیشه ... یعنی نیست اگه کسی میتونه پیدا کنه بگه ...
ممنون !!!
راستی این آخرین آپدیت که میگن تو Main Page مقدار استفاده از سی پی یو ی گوشی رو هم مینویسه اومده ؟؟
میشه لینک ونام اخرین اپدیت رو بزارید !!!
سلام...اقا به یک مشکل خوردم...من رم گوشیمو عوض کردم...2گیگ کردم...حالا دبگه تو قسمت نقشه نقشه ها نیست...تورو خدا راهممایی کنید...چجوری نقشه هارو بیارم دوباره...و وقت اپدیت مموری داخا باشه؟؟؟:11:
رو رم قبلی هستن...
بری سایت Ngage، میبینی که بازی های این پلتفرم جدید هنوز در مرحله ساخت هستن...نقل قول:
میتونید چند تا بازیه N-gage برای N95 بذارید
یه سوال : اگه تو n95 رم 4 گیگ بزاریم چی میشه؟؟
سلام...اقا به یک مشکل خوردم...من رم گوشیمو عوض کردم...2گیگ کردم...حالا دبگه تو قسمت نقشه نقشه ها نیست...تورو خدا راهممایی کنید...چجوری نقشه هارو بیارم دوباره...و وقت اپدیت مموری داخا باشه؟؟؟(میدونم رو رم قبلی هست)چجوری رو این رم بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟