نه من اصلا نمیخواستم دفترچه پست کنم.بعد از اینکه آزاد قبول شدم فرداش رفتم انصراف دادم.اونا هم نامه رو دادن که موقع استعلام دو رشته ای در نیاد اسمم. مشخص بشه که از پیام نور انصراف دادمنقل قول:
نه من اصلا نمیخواستم دفترچه پست کنم.بعد از اینکه آزاد قبول شدم فرداش رفتم انصراف دادم.اونا هم نامه رو دادن که موقع استعلام دو رشته ای در نیاد اسمم. مشخص بشه که از پیام نور انصراف دادمنقل قول:
کمک کنید خواهشانقل قول:
آقا این یعنی چی؟
دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می نمایند حق شرکت در ازمون های سراسری را ندارند و در صورتی که معافیت آنها لغو شود باید به خدمت وظیفه خود پایان داده و یا در حین خدمت در آزمون فراگیر شرکت نمایند.
دقیقا :31: حالا هیچ راه حلی نیست آخه من جمعه کنکور دارم و اگه قبول نشم نمی دونم چیکار کنم طرفم که چند روز پیش پزشکی دولتی قبول شد تا 4 سال نمی بینمشنقل قول:
نه دوست عزیز شما هنوز 1 سال دیگه وقت دارید
چه عجله ایه
همه میخوان فرار کنن از خدمت شما میخواین زودتر برین؟؟
نکنه میخوای زن بگیری؟!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بله عزیز میتونی. حتی اگه تا 4 ترم هم تو پیام نور بخونی باز هم میتونی:27: فقط باید رشته بعدیت هم کارشناسی باشه (که خوشبختانه یا متاسفانه کاردانی نمونده زیاد) و احتمال زیاد نیمسال دوم هم نباشه
آخه پس این چیه دیگه این وسط:نقل قول:
بله عزیز میتونی. حتی اگه تا 4 ترم هم تو پیام نور بخونی باز هم میتونی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط باید رشته بعدیت هم کارشناسی باشه (که خوشبختانه یا متاسفانه کاردانی نمونده زیاد) و احتمال زیاد نیمسال دوم هم نباشه
نقل قول:
دانشجویانی که از معافیت تحصیلی استفاده می نمایند حق شرکت در ازمون های سراسری را ندارند و در صورتی که معافیت آنها لغو شود باید به خدمت وظیفه خود پایان داده و یا در حین خدمت در آزمون فراگیر شرکت نمایند.
نمیدونم چی کار کنم!!
نقل قول:به این حرف سازمان سنجش توجه نکن شما قوانین نظام وظیفه رو بخون.متاسفانه من به خاطر این حرف بیحساب سازمان سنجش یه سال از زندگیم افتادم یعنی به جای اینکه پارسال که ترم دو بودم کنکور بدم امسال که ترم چهارمم کنکور دادم و البته قبول هم شدم و نظام وظیفه هم پریروز گفتن مدرک قبولی به اضافه ی اعلام انصراف بیار واست درست میکنیم به همین راحتی به همین خوشمزگینقل قول:
این طور باشه که خوبه:دینقل قول:
ه این حرف سازمان سنجش توجه نکن شما قوانین نظام وظیفه رو بخون.متاسفانه من به خاطر این حرف بیحساب سازمان سنجش یه سال از زندگیم افتادم یعنی به جای اینکه پارسال که ترم دو بودم کنکور بدم امسال که ترم چهارمم کنکور دادم و البته قبول هم شدم و نظام وظیفه هم پریروز گفتن مدرک قبولی به اضافه ی اعلام انصراف بیار واست درست میکنیم به همین راحتی به همین خوشمزگی
یه ترمم میتونم مرخصی بگیرم واسه خوندن کنکور؟
شما از پیام نور انصراف دادی به کجا؟
واحداتو تطبیق دادن؟
سلام دوستان /.
از این قانون جدید چه خبر ؟ مال سال 90 رو ...
مثل اینکه این دو سه روزه خبری از سربازی تو مجلس و اینا بوده ؟!!
در ضمن واسه لکنت زبان معافی هستش ؟ واسه لکنت نرمال چطور :دی
به دانشگاه کردستان روزانه- درساتم اگه بالا 14 بگیری برات تطبیق واحد میدن . ترم دوم رو میتونی مرخصی بگیری
نقل قول:
فعلا که خبری نیست، تو مجلس هم حرفی زده نشده
من معافیت لکنت رو نمیدونم ولی یه هم خدمتی تو آموزشی داشتیم این لکنت داشت و معاف نشده بود
منتظر جواب این سوال :
نقل قول:
همچین قانونی وجود داره ؟؟!!!
پدر بالای 59 سال . دو برادر . برادر کوچتر مشغول تحصیل در شهر دیگر . برادر بزرگتر معافیت میگیره یا نه ؟!!
برا ثبت نام البتهنقل قول:
برا وضعیت نظام وظیفه چیکار کنم ؟؟
متولد نیمه اول 70
کمک کنید دوستاننقل قول:
این سوال تازگی ها برای خیلی از کاربرها و دوستان نزدیک خودم هم پیش اومده !
اگر شخصی امسال در دانشگاه پیام نور بره ثبت نام بکنه.. آیا میتونه در کنکور سال 90 شرکت بکنه؟
و آیا در صورت قبولی در رشته های دوره روزانه آیا هیچ مشکلی از نظر معافیت تحصیلی و مسائل نظام وظیفه ندارد؟
مثلا برای امسال در پیام نور استان تهران ثبت نام بکنیم.. ولی سال دیگه در کنکور 90 ( که نمیدونم مجاز به شرکت هستیم یا خیر )
در یک دانشگاه شهرستانی یا شاید تهران قبول بشیم در دوره روزانه.. که فکر کنم قاعدتا باید از قبلی ( پیام نور ) انصراف بدیم..
اگر لطف کنید در کنار پاسختون یه مورد عینی که خودتون دیدید یا لینکی از مراجع رسمی بذارید ممنون میشم.
موفق باشید
باید از خوده نظام وظیفه بپرسینقل قول:
احتمالا مشمولیننقل قول:
اگه تا حالا معافیت تحصیلی داشتی و پیش دانشگاهی نرفتی ،میتونی بری.نقل قول:
نقل قول:
بله میتونه شرکت کنه. البته اگه در پیام نور دانشجو بشه و معافیت براش صادر بشه
خسته نباشید.
با این شرایط آیا میشه معافی گرفت؟
. متولد 67 .دیپلم ردی . مجموع نمره تنبلی هر 2 چشم 8 .پدر بالای 60 سال . 2 برادر بزرگتر خدمت رفتن.
اگر میشه از چه راهی؟
نقل قول:نوشته شده توسط Ninjaiنقل قول:
منتظر جواب این سوال :
منتظر جواب این سوال :
نقل قول:همچین قانونی وجود داره ؟؟!!!
پدر بالای 59 سال . دو برادر . برادر کوچتر مشغول تحصیل در شهر دیگر . برادر بزرگتر معافیت میگیره یا نه ؟!!
باید از خوده نظام وظیفه بپرسی
مگه واسه دو برادر ها معافیت هستش ؟
پدر بالای 60 سال و برادر کوچکتر ارشد میخونه و برادر بزرگ داره سربازی میره !!!
راستی راستی معافیت هستش ؟؟؟
این تبصره سال 83 برداشته شد، نه نمیگیرهنقل قول:
---------- Post added at 10:47 AM ---------- Previous post was at 10:46 AM ----------
اگه بشه معافیت پزشکیانقل قول:
بچه ها من 1 آبان اعزامم :دي
دانشگاه هم قبول شدم . البته الان كارداني دارم . نميدونم برم خدمت مقدس يا برم يوني ؟؟:41:
آقا تو این خبر در مورد معافیت 3 برادری نوشته داشتن کارت پایان خدمت سه برادر برای معافیت فرزند چهارم کفایت میکنه.
یعنی اگه یکی از برادرها سربازیشو خریده باشه، باز هم مشکلی نیست؟ چهارمیه میتونه معافی بگیره؟!کد:http://www.sarbazi.us/?p=1206
اقا من نیمه دوم 68 کنکور 89 قبول شدم حالا چی کار کنم مشکل سربازی دارم
من نیمه دوم 68 کنکور 89 قبول شدم مشکل سربازی دارم کمک کنید
سلام. يه سوال خيلي مهم داشتم خواهشا دقيق راهنماييم كنين تا بفهمم چيكار كنم.
پدر من 26 ماه جبهه داره. داخل كارتش زده. با اين حساب 15 ماهو حدود 20 روز ازم كم ميشه. اينجوري كه من فهميدم اين قانونم تا سال 90 بيشتر نيست و حتما بايد قبل از 90 اعزام بشي. منظورم قانون كسري خدمت هستش.
منم الان 4 تا درس پيش دانشگاهي رو دارم كه تا دي نميتونم پاسشون كنم. حالا اگر خداي نكرده گوش شيطون كر دي هم پاسشون نكردم ميتونم برم مدركمو از مدرسه بگيرم به عنوان ترك تحصيل برم كاراي خدمتمو بكنم و بعد كه كاراي خدمتمو انجام دادم برم دوباره مدرسه ثبت نام كنم و برم امتحانامو بدم؟؟؟ اينم بگم كه تا دي سال ديگه ميتونم برم پيش دانشگاهي.
شما ميگين چيكار كنم كه هم بتونم كاراي خدمتمو بكنم و هم برم درسمو ادامه بدم؟؟؟؟ خواهشا از راهنماييتون مطمئن باشين بعد بهم بگين.
يه سوال ديگه. من يه اشنا دارم كه تو پخش نيرو هستش. اگر دي قبول بشم تا اول بهمن طول ميكشه تا مدركم بياد. به نظرتون كمتر از يكماه ميتونه اعزامم كنه كه قبل از 90 برم خدمت يا نه مثلا ميگن كساني كه حالا ميخوان اعزام بشن اسمشون از 4 ماه پيش معلوم شده و ديگه نميشه كم و زيادش كرد؟؟؟
من بودم میرفتم دانشگاه، در هر صورت هر چی مدرکت بالاتر باشه خدمتت راحترهنقل قول:
---------- Post added at 02:39 PM ---------- Previous post was at 02:37 PM ----------
دوست عزیز خودت گفتی، کارت پایان خدمت، حتی تو لینکی هم که داده گفته انهایی که خدمت را کامل رفتند و یا رفتند و از کسری بسیج و جانبازی و جبهه استفاده کردند پس خرید خدمت به منظور پایان خدمت حساب نمیشهنقل قول:
باز برای اینکه مطمئن شی یه سر برو میدان سپاه مشاوره بگیر
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
ببین این قانون کسری مطمئن باش بعد از 90 هم هست، تو باید از مدرسه ات بپرسی که بعدش میتونی یا نه ولی از نظر سربازی مشکلی نداری و دیگه لازم نیست برات معافیت تحصیلی بفرستند و بنابراین فکر نکنم مشکلی باشهنقل قول:
در مورد اعزام من فکر نکنم بشه، آخه وفتش خیلی کمه، چون شما دیپلم به پایین هستی اصلا تو اسفند اعزام نمیشی تو ماه های فرد اعزام میشی که اولیش میشه فروردین
دوستان من که دانشجو بودم و انصاف دادم باید دوباره واسه تاییدیه تحصیلی برم اداراه ی پست؟تو رو خدا کمک کنید.یه بار رفتم موقع ثبت نام دانشگاه قبلی.اگه باید برم قبل از ثبت نام هست یا بعد از ثبت نام؟یادم رفته.
من متولد نيمه اول سال 70 هستم ! با وجود اينكه امسال پيش دانشگاهي ميخوندم و تموم كردم !
حالا طبق اينكه من حق شركت در آزمون سراسري سال ديگه (90) رو ندارم ميشه من برم پيام نور (رشته اي كه امسال قبول شدم! ) و از معافيت تحصيليش استفاده كنم و تو كنكور سال ديگه هم ثبت نام كنم و قبول شم ميتونم از پيام نور انصراف بدم و برم همون سراسري كه قبول شدم ثبت نام كنم ؟!! نظام وظيفه گير نميده ؟!! آخه من شنيدم فقط واسه يه دانشگاه معافيت تحصيلي صادر ميكنن !!! :19:
درود
من سئوالی داشتم در مورد نظام وظیفه و معافیت تحصیلی.
بنده 1388/11/30 فارق التحصیل شدم و بمدت 6 ماه معافیت تحصیلی داشتم و بنده کارشناسی ارشد قبول شدم و امروز رفتم ثبت نام که مورخ 1389/6/21 هستش گفتن شما 21 روز غیبت داری!(البته من دفترچه ام پست نکردم) و باید بری نظام وظیفه و تعیین تکلیف کنی .
حالا سئوال من اینکه تکلیف من چی و باید چیکار کنم و ایا معافیت منو تمدید میکنن !
باسپاس
سلام دوستان
لطف کنید به این سوال من جواب بدید
من متولد ۳ فروردین ۱۳۷۰ هستم تا الان دفترچه سربازی رو نه گرفتم نه پست کردم هفته پیش جواب دانشگاه آزاد اومد قبول شدم
مشکلی برام پیش نمیاد ؟
تو دفترچه دانشگاه اینو نوشته :
فارغ التحصیلان دیپلم فنی و حرفه ای متولد ۷۰ و قبل آن که دوره مذکور را به صورت حضوری گذروندن – این داوطلبان لازم است در تاریخی که از نظام وظیفه اعلام شده یا خواهد شد به خدمت اعزام بشن بدیهی است در صورت پذیرفته شدن در هر مرحله ای از خدمت باشند به شرط اینکه بدون غیبت باشن ترخیص خواهند شد
خواهش میکنم جواب بدین
مرسی
یه روز دوشنبه صبح زود پاشو برو نظام وظیفه ملاقات مردمی، یه بهانه ای بیار که غیبتت رو ببخشند.نقل قول:
اقا ما یه سری سوال در مورد شرایط معافیت واینا داریم.باید برم از پلیس+10 بپرسم؟جواب میدن؟
میخوام ببینم با شرایطی که دارم معاف میشم یا نه
ممنون
دوستان شرمنده،من نمیتونم بحثهای قبلی رو نگاه کنم،شاید این سوال تکراری باشه،اما تو رو خدا جواب بدید،من بعد از 2 سال کنکور دادن،امسال میخوام دانشگاه آزاد برم،بعد شهری که من میخوام نیست،میشه امسال رو اون شهر رو برم دانشگاه،بعد کنکور سال دیگه آزاد رو شرکت کنم،؟؟
از لحاظ خدمت اشکال نداره؟
برای معافیت باید بری پلیس +10نقل قول:
البته اگه کفالت هست باید بری همون نظام وظیفه در غیر این صورت پلیس +10
دوستان من دفتر چه گرفتم
برای معافیت چشم هم اقدام کردم که چندماهی طول می کشه
غیبت هم ندارم
بهم اجازه دادن 90 کنکور بدم(متولد آبان 70 هستم و امسال پیش دانشگاهی فارغ تحصیل شدم-کنکور89 رو دادم که جالب نشد)
حالا من برای گرفتن گواهی نامه می تونم از دفترچه نظام وظیفه مثلا مثل یک چیزی مثل گ.اهی اشتغال به تحصیل استفاده کنم و گواهی نامه بگیریم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(البته بدون توجه به در خواست معافیتم و اینکه می تونم کنکور 90 امتحان بدم)
شما شرایطت رو اینجا بگو بچه ها راهنمایی میکنند.نقل قول:
نقل قول:
اگه برین و ثبت نام کنین و سال بعد وقتی قبول شدین انصراف بدین و برین دانشگاه جدید ، مشکلی نیست
نقل قول:
گواهی اشتغال به تحصیل میشه. برگه ی اعزام به خدمت ( برگه سبز ) هم میشه...
موفق باشید
اقا من مشکل حل شد .نقل قول:
ممنون
سلام من متولد 71 هستم كه ميشه 18 سال تمام ! بايد كي دفترچه نظام وظيفه رو بفرستم اگه دير بفرستم چي ميشه ؟ مثلا من ميخوام وقتي رفتم دانشگاه و دوره ي كارداني رو تموم كردم كه پدرم سنش ميشه 59 ، 60 دفترچه رو ارسال كنم ! راستي شنيدم اگه پدر جبهه رفته باشه براي هرماه 1 ماه كسر ميشه صحت داره ؟ پدر من 7 ، 8 ماه رفته جبهه :27:
بنظر شما من بايد چكار كنم ؟ :13:
ممنون ميشم جواب بدين :8:
من الان می خوام 90 کنکور بدم و گفتن مانعی ندارهنقل قول:
برگه اشتغال به تحصیل هم که معلومه ندارم چون امسال انتخاب رشته نکردم
حالا تا قبل از قبول شدن توی کنکور 90 می تونم گواهی نامه بگیرم ؟؟؟:20:
چطوری؟؟؟:13:
سلام دوستان. خواهش ميكنم اين پست من رو بخونيد و به خاطر طولاني بودنش از روش رد نشيد چون واقعا زندگيم به اين وابسته است !
متاسفانه قوانين نظام وظيفه اونقدر پيچيده و تا حدي غيرقابل اعتماد هست كه براي يك سوال ساده در مورد وضعيت نظام وظيفه ، هزار نوع جواب فقط از شعبه هاي خود نظام وظيفه شهرستان ها و مراكز استان ها شنيدم. از طرفي شرايط نظام وظيفه خود من هم فوق العاده پيچيده هست كه ديگه نميدونم چي درسته چي غلط. ميخوام بيام نظام وظيفه تهران سوالام رو بپرسم ولي گفتم اينجا سوالمو مطرح كنم شايد كسي باشه كه بدونه من بايد چي كار كنم.
من امسال هم كنكور دادم و مهندسي عمران دانشگاه آزاد تونستم قبول بشم ولي من فقط پزشكي دوست دارم و حتي اگه دندانپزشكي تهران هم بدون كنكور بذارن برم اين كار رو نميكنم ! خلاصه تصميم گرفتم كنكور 90 شركت كنم. حالا يه نگاه به اطلاعات زير بندازيد ببينيد ميتونم كنكور بدم يا نه :
تاريخ تولد : 31 شهريور 1370
تاريخ اتمام دوره پيش دانشگاهي : تير ماه 1387
تاريخ ثبت نام در رشته برق-الكترونيك دانشگاه آزاد : شهريور 1387
تاريخ انصراف از رشته برق : 22 شهريور 1388
تاريخ ارسال دفترچه آماده به خدمت : 2 مرداد 1389
تاريخ رسيد برگه اماده به خدمت : 6 شهريور 1389 ------ با تاريخ اعزام 18 آذر 1389
تاريخ ثبت نام در رشته عمران-سازه دانشگاه آزاد : 21 شهريور 1389
تاريخ انصراف احتمالي از رشته عمران : شهريور 1390
تاريخ ثبت نام احتمالي در رشته پزشكي : شهريور 1390
با اين شرايط آيا ميتونم كنكور 90 شركت كنم ؟ اگه جواب مثبت باشه ميتونم يه نامه كه توش همين اطلاعات ذكر شده باشه رو تنظيم و آماده كنم و ببرم نظام وظيفه تهران برام مهر و امضا بزنن كه اگه من بتونم كنكور 90 قبول شم خواهم توانست كه در رشته قبوليم ثبت نام كنم يا خير ؟؟ راستش ديروز براي ثبت نام خيلي اذيتم كردن دو سه بار رفتم نظام وظيفه كاغذ بازي كردم تا گذاشتن ثبت نام كنم خيلي گير ميدادن يكي بود اصلا ميگفت امكان نداره بتوني ثبت نام كني كه خيلي اعصابمو خراب كرد چند روز ديگه هم ازش شكايت ميكنم. نبايد به همين راحتي با روان مردم بازي كرد وقتي يك مسئول با اون لحن و قدرت گفت كه نميتوني ثبت نام كني همونجا داشتم سكته ميزدم بعد فهميدم اقا هيچي سرش نميشه و همه باهاش مشكل دارن ! ميخوام در صورتي كه بذارن سال بعد كنكور بدم از اين مشكلات برام پيش نياد و با زندگيم بازي نكنم ! لطف بزرگي ميكنيد اگه بهم كمك كنيد ! خيلي ممنون !