دوستان سلامنقل قول:
امیر خان اگه فایلی یا تاپیکی که توش مفصل راه آپ کردنش رو توضیح داده باشه نشونم بدی ممنونت میشم
راستی مغازه دار ها مطمئن نیستم بهشون بدیم آپ کنند
از چه سایتی باید frim ware جدید رو گیر بیارم
Printable View
دوستان سلامنقل قول:
امیر خان اگه فایلی یا تاپیکی که توش مفصل راه آپ کردنش رو توضیح داده باشه نشونم بدی ممنونت میشم
راستی مغازه دار ها مطمئن نیستم بهشون بدیم آپ کنند
از چه سایتی باید frim ware جدید رو گیر بیارم
من که تو رشت از چند تا مغازه دار پرسیدم گفتن منظورت از آپدیت چیه ؟ یکی هم که می دونست گفت 10000تومن میگیره واسش .خودت آپ کنی بهتره . کاری هم نداره خیلی آسونه . فقط کافیه Sony erricson update service رو دانلود کنی که حدود 33 مگ هستش بعد برنامه رو نصب میکنی و خودشو آپ میکنه و بعد مدل گوشی رو انتخاب میکنی و ... ( البته قبل از اینکارا درایور گوشی رو باید نصب کنی برای اتصال کابل به usb ) فقط کافیه یه ذره انگلیسی بلد باشی خود برنامه میگه باید چکار کنی. sues رو هم میتونی تو گوگل سرچ کنی .اگه مشکلی داشتی متاپکس جان توضیح مفصلی واسه آپ نوشتن که میتونی به اون رجوع کنی ( نمی دونم کدوم پست بود والا واست نقل قول میکردم )نقل قول:
از کجا میدونی که 75 تومنی اصل باشه؟ گارانتی های متفرقه هم الکی هستن فقط قیمت رو میبرن بالا . تازگی یکی از رفقا با گارانتی نیکاتل که معتبر هست خرید 330 تومن . اگه گارانتی زیاد برات مهم نیست میتونی این یکی رو بگیری .نقل قول:
واسه تشخیص چینی از فرانسوی هم راه مطمئنی در دست نیست
پست 895...نقل قول:
دوستان سلام
متاپکس جان 895 رو مطالعه کردم حالا می خواستم بدونم آخرین ورژن فریمور موجودچیه؟؟؟؟؟؟؟
با کد راست ستاره چپ چپ ستاره چپ ستاره مشخص میشه دیگه؟؟؟؟؟؟؟
برای وارد کردن کد ها وقتی فلیپ رو باز کردم چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟راست و چپو....... چجوری وارد کنم؟؟؟؟؟با کلید های راست و چپ کنار space کار نمیکنه.
دوستان سلام
خوب با فلیپ بسته کار کن وقتی پنجره مورد نظر اومد فلیپ رو باز کن
میتونی در حالت flip open بری تو main menu بعد از توی گزینه های بالاش system information رو انتخاب کنی.نقل قول:
نقل قول:
عزیز فلیپ رو کامل باز کردم
عزیز وقتی فلیپ بازه باید با اسکرول کنار کار کنی . البته قبلش باید بری جایی که شماره میگیری . بالا =چپ و پایین = راست . دوتا پایین = دو بار اسکرول رو بگردون تا صدا کنه .نقل قول:
فعلا آخرین فریمور rg9a هستش
در حالت فیلپ باز اول باید روی فون کلیک کن تا صفحه شماره گیر بیاد سپس چرخ دنده را یه بار بالا سپس ستاره سپس 2بار پایین بازم ستاره سپس یه بار پایین بازم ستاره رو بزننقل قول:
agha amir az tarigh chat mitonam mozahem sham
alex shoma chi?
بیا alex66612345نقل قول:
من میدونم واسه دوستمون گفتم که اگه می خواد نسخه فریمور رو ببینه اینجا کامل هستشنقل قول:
نقل قول:به ورژن CDA توجه کنید.کد:http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P990i
agha che joori mishe ye kari kard ke filayi ke bloutooth misharo too inbox save nashe mostaghim bere too memory?
ye soal dige alarmesh kojashe too p990 migamaa?
دوستان سلام
متاپکس جان این اطلاعات گوشی نگاه کن آپ می خواد
PDA:cxc162036 R6D23
PHONE:CXC162037
BLUETOOTH:CXC162058 R5A01
CDA:CDA162007/2 R6D23
با تشکر
اره عزیز اپ میخاد r6e28این اپ جدیدنقل قول:
این بازی خیلی با حاله ، حتما دانلود کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگید اطلاعات گوشی را از کجا باید فهمید؟ یعنی کجا نوشته؟ و یک سایتی متاپاکس معرفی کرده بودند که متوجه میشیم گوشی مال کجاست اون را هم میخواستم
ممنون
در حالت فیلپ بسته more-state جزیات نشون میده
کد:http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P990i
يكييي نيست جواب منو بده.:19:نقل قول:
نقل قول:کد:http://uiq3.sourceforge.net/wiki/index.php/CDA/P990i
توی p990 هم مثل بقیه گوشی ها اول فایل های گرفته با بلوتوث توی مسیج ذخیره میشه و بعد باید محل ذخیره اش را خودتون تعین کنید .راهی هم فکر نکنم داره!نقل قول:
آلارمش هم توی قسمت tools و timeهست
يكييي نيست جواب منو بده
آقا فقط بگين آلارمش كجاشه ممنون ميشم.
يك ام پي 3 پلير خيلي خوب واسه 990 مي خوام كه بتونه كيفيت صدا و بلنديشو تو هندزفري بالا ببره و با كيفيت باشه.ممنون
مرسي with-you
lcd مدل های فرانسوی زد خش است اما چینی ها خش بر میداره
تایید میشه؟
چطور می شه تشخیص داد زد خشه؟
[QUOTE=fariborz@shiraz;1538045]lcd مدل های فرانسوی زد خش است اما چینی ها خش بر میداره
تایید میشه؟
چطور می شه تشخیص داد زد خشه؟[/QUO
تا به حال نشنیده بودم؟ مطمئنید؟ خوب اگه این طوره چک کنید که گوشیتون مال کدوم کشور هست؟
سوال تکراری.... پست 1548نقل قول:
نقل قول:کد:https://www.numberingplans.com//?page=analysis&sub=imeinr
Control Panel>Time اون سه تا چک باکس پایین، آلارم هستن. اگه تیک بزنی فعال میشن. اگه رو اسمشون کلیک کنی جزییات رو نشون میده. وقتی که فلیپ بازه، اگه روی ساعت کلیک کنی هم میره همونجا.نقل قول:
ممنون متاپكس جان يك mp3player خوب واسه 990 نميشناسي نياز شذيذ ذارم مي خوام صداش تو اسپيكر بالا باشه با كيفيت مرسينقل قول:
سلام.یه سوال===> من چندتا بازی و برنامه نصب کردم .الان میخوام برو آنیستال کنم توی قسمت آنیستال نمیره یعنی وقتی میزنمش یخورده میمونه بعدش هنگ مینه و دیگه نمیشه کار کرد.چیکار کنم؟
تا اونجایی که من دیدم فقط یک پلیر هست اونم Lcg luke box اگه اشتباه ننوشته باشم . تو همین فروم هست . توی تاپیک برنامه های UIQ3 به همراه توضیح ...نقل قول:
گوشی رو خاموش کن . باتری رو در بیار دوباره روشن کن و برو برای آن اینستال . ببین میتونی پاک کنی ؟ راستی اون برنامه و بازیها رو روی مموری خود گوشی نصب کردی یا توی مموری کارت ؟نقل قول:
قبلا یه همچین چیزایی شنیده بودم ولی اصلا صحت نداره ...نقل قول:
نقل قول:
توی مموری کارت آقا امین .خاموش هم کردم ولی درست نشد مموریمم هم 1گیگ سندیسکه خیلی توپه تا حالا باهاش مشکلی نداشتم ولی این دیگه نمیدونم چیه؟ممنون میشم کمک کنی