چی چی امیدی به یوبی نیست؟
این بهترین شرکت بازیسازی هست و هیچ اشتباهی نمی کنه
Printable View
منم اول خیلی بهش امید داشتم ولی با این تاریخ انتشار Ubi برای Re4 واقعا ازش نا امید شدم !نقل قول:
دوست عزیز اگه سیو بازی را تا اونجا که رفتی برام بگذاری بهت می گم. چون یادم نیست. ولی یه چیزی را یادمه که یکی از اون سه تیکه را با دختره بری پیدا می کنه. فقط اگر سویش را بگذاری من 3 سوته جوابتو میدم.نقل قول:
الان باید بری یه جایی که دختره گرفتار میشه. بعد باید بری پیداش کنی یه تیکه راه را باید با اشلی بری. توی مسیرت یکی از تکه ها را پیدا می کنی.
یکی دیگه از تیکه ها را با لیون یه جایی پر مذابه که دشمنانت سوار بر اژدهاهای سنگی میخوان آتیشت بزنند با شلیک به زنجیرها اژدهاای سنگی میوفتن توی مذاب بعد یه تیکه دیگه بهت میده. اون یکی آخری را یادم نیست ولی اگر همینطور پیش بری توی مسیرت پیداش میکنی.
اگر میتونی تا همین امروز سیو بازی را به آدرس ایمیل Contact[at]rayanehkhabar[dot]com ارسال کن چون بعدش برای یه مدتی طولانی من دیگه نیستم.
سیو بازی که من تمومش کردم. تفنگ Handcannon با قدرت و تیر بینهایت ، مسلسل با تیر بینهایت و قدرت کامل به همراه آر پی جی که با تیر بی نهایت آزاد شده. سیو شماره 3 هستش.
فایل از اینجا قابل دانلود است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[QUOTE=rayanehkhabar;909945]دوست عزیز اگه سیو بازی را تا اونجا که رفتی برام بگذاری بهت می گم. چون یادم نیست. ولی یه چیزی را یادمه که یکی از اون سه تیکه را با دختره بری پیدا می کنه. فقط اگر سویش را بگذاری من 3 سوته جوابتو میدم.
الان باید بری یه جایی که دختره گرفتار میشه. بعد باید بری پیداش کنی یه تیکه راه را باید با اشلی بری. توی مسیرت یکی از تکه ها را پیدا می کنی.
آقا من هنوز اون مرحله نرسیدم من مرحله قبلیشم اصلا من دری نمیبینم که بخوام از اونجا به مرحله بعدی برم
من save رو هم ایمیل کردم
روی save شماره 20 بزنی اونجایی میاد که من الان دارم بازی میکنم و توش گیر کردم
ممنون میشم دیگه لاقل شما یکی مارو ناامید نکنی
یا علی
دوستان اون تفنگ لیزری خیلی دیر شارژ میشه . بدرد قول نمیخوره ! فقط آر پی جی
آقا،غول آخري اين بازي رو بايد چه جوري كشت،هر چي تفنگ از آرپي چي و Mine Throw و ... داشتم روش خالي كردم...اما نامرد نمي ميره...آخرش هم كه تيرام تموم ميشه،مجبورم از دستش فرار كنم...آخرش هم منو مي گيره و مي كشه....اونجا رو بايد چه كار كنم؟؟
ببين عزيزم اول بايد تا ميتوني از دستش فرار كني . تا يه 5 دقيقه اي . بعد ميبيني Ada يدونه آر پي جي واست ميندازه . اگه خودت آرپي جي داري كه بعد از اينكه Ada واست اونو انداخت مال خودتو بزن بهش . اگه هم نداري برو اونو بردار . براي اينكه از خونش هم ببري اول تا ميتوني ازش فاصله بگير . بعد هدف پاهاش رو بگير (منظورم پاي خود بدنش نيست . اون پاهايي كه باهاش تو رو ميگيره و پرت ميكنه اين طرف و اون طرف ) بعد ميبيني يه چيزي حالت چشم از توي يكي از پاهاش معلوم ميشه بايد تا ميتوني بزني به اون . همينطوري از خونش ميره . يه آر پي جي هم بهش بزني به درك واصل ميشه . الكي تير به بدنش نزن چون فايده اي نداره
خيلي ممنون،اونجارو رد كردم!بازي رو تموم كردم!حالا رفتم تو كار مراحل اضافه!پنج تا مرحله اضافه داره كه من از اولي شروع كردم!تا CHAPTER 5 رسيدم!اول با اون Clauser(همون كماندو) درگير شدم و كشتمش!بعد با اون يارو Saddler درگير مي شم!اونجا گير كردم!لامصب هر سيزده تا تيركمان رو روش خالي كردم!اما هيچيش نشد!پول هم ندارم كه تفنگي چيز ديگه اي بگيرم!اون جا بايد چه كار كنم!!گفتم برم از ترينر استفاده كنم!ديدم تا ترينر رو اجرا مي كنم!سيستم Complete ري استارت مي كنه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]چرا عصباني ميشي؟تيكه اول تو مرحله 2-3 به دست مياد من امروز ميرم عكسش رو برات ميزارم تا بازي رو بري.