سامسونگه خودش فعال میشه، اپله اگر با ایرانسل کار کنه تو سایتش نوشته، بعد از نصب پروفایل تنظیمات اینترنت کار میکنه، اگه مدل دیگه ای از سایت باشه که ۴.۵ ساپورت نکنه نمیشه.نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
سامسونگه خودش فعال میشه، اپله اگر با ایرانسل کار کنه تو سایتش نوشته، بعد از نصب پروفایل تنظیمات اینترنت کار میکنه، اگه مدل دیگه ای از سایت باشه که ۴.۵ ساپورت نکنه نمیشه.نقل قول:
دوستان توی مودم های همراه چیزی با کیفیت این مودم Irancell LH92 3G/4G Wi-Fi Modem و قابل استفاده برای تمامی اپراتور ها چی پیشنهاد میدید
رنج قیمتیش هم حداکثر 270 باشه
ممنون ، کلی دنبال برنامه دارم میگردم که نشون بده به چه باندی وصله گوشی ولی متاسفانه پیدا نکردم.
فقط برنامه lte watch رو دیدم که تحت ویندوز کار میکنه ...
با آیفون و سیم ایرانسل الان نمیدونم به 4.5 وصله یا 4 . ولی یجا پیدا کردم تو خونه تا 40 مگ داره سرعت میده خیلی عالیه .
البته سایت ایرانسل و دیدم نوشته که تو اندروید باید گزینه cat6 رو فعال کنید که من نمیدونم کجاست!
ولی زده برای ایفون اتوماتیک خودش وصل میشه ...
خرید مودم CA60 کوفتمون شد به خدا
یه هفته شد و هنوز هیچ خبری نشد
دوشنبه هفته پیش خرید اینترنتی کردم - چهار شنبه تماس گرفتم برای کد رهیگری - گفت اقا شنبه تماس بگیر - شنبه صبح زنگ زدم گفت ظهر زنگ بزن تا کد رهیگری بت بدم - ظهر زنگ زدم گفت اقا شمارت رو بده خودم یکم دیگه خبرت میکنم که هیچ خبری ازش نشد - امروز یکشنبه مجددا با 600 تماس گرفتم باز ازم شماره گرفت گفت بت زنگ میزنم بعداخر سری گفت برای پیگیری باید با 700 تماس بگیری - زنگ زدم 700 بش میگم مودم CA60 سفارش دادم بعد خانمه بت گفت که اقا اشتباه گرفتی پشتبانی مودم های ثابت با ما نیست حالا دو ساعت بشین براش توضیح بده که بابا این مودمه جدید4G هستش و ثابت نیست - خلاصه اینم دوساعت برام فرم پیگیری ثبت کرد گفت تا امروز بت پشتیبانی بت جواب میده و اینم ازش خبری نشد -
دیگه امشب اعصابم خورد شد برام سوال شده بود که ایا اصلا درخواستم تو سیستم شون هست یا نه ؟ ایا پولی از من بهشون رسیده یا نه ؟
به خدا پشیمون شدم - اصلا پولم رو میخام
دوستان یک مودم 4G رومیزی عالی معرفی کنی که همه چی تموم باشه CAT6 یا CAT4 فرقی نداره
من خودم بینTP-LINK Archer MR200 و:n41:
Huawei LTE CPE B315s-22 موندم
دومینقل قول:
چرا؟ میشه دلیلش بگید؟نقل قول:
نظری ندارین دوستان؟نقل قول:
نکته مهم امکان انتخاب باند بصورت دستی هست و اینکه میتونید شناسه دکلی که بهش متصل شدید رو ببینید .نقل قول:
سلامنقل قول:
چه خبر شد آقا؟ بالاخره تحویل دادن؟!