Inaccessible_boot_device
error ebtedaei*
Printable View
Inaccessible_boot_device
error ebtedaei*
DVD ویندوز 10 رو بزار دستگاه اون CMD رو اجرا کن این دستور رو بزن فکر کنم حل بشهنقل قول:
کد:bootrec.exe /fixmbr
Na 2rost nashodنقل قول:
این 2 دستور رو پشت سر هم اجرا کن دیگه ایندفعه امیدوارم حل بشهنقل قول:
پ.ن: راستی فلش لینوکس که هنوز به دستگاه نیست؟؟کد:bootrec.exe /fixmbr
bootrec.exe /fixboot
Na moteasefane baz ham 2rost nashodنقل قول:
flash ham vasl nist
آقا من یه اشتباهی کردم مثل اینکه دستور تعمیر بوت! توی ویندوز 10 عوض شده بجای bootrec باید bootsect تایپ کنید :)نقل قول:
این دستور رو ایندفعه امتحان کنید ببینید حل میشه یا نه.
یه سرچ هم زدم دیدم یه سری گفته بودن این دستور جواب داده براشون(من خودم تست نکردم) برید تو قسمت troubleshooting بعدی گزینه CMD...اینجا درایو C یعنی درایوی که توش ویندوز نصبه اگه تو درایو D نصب کردید بزنید D
کد:bootsect /nt60 C: /mbr
Baz ham 2rst nshd:n03:نقل قول:
Nashod k nashod...:n03:نقل قول:
Man emruz pish az in etefaq 2kar krde budam shayad bi ertebat nbashe
dar qesmat nasb linux mikhastam yek taghiri dar partishen ha eEmal knm k didm nmishe v revert krdm... Bad dar mint live check krdm on part v mhtvash ham sare jash bud...
yekbar ham rftm qsmt tnzimat baios v f9 zdm ta b avalin setting brgrde...
Doostan dige kasi nist mano kmk kne az in vaziat dar biam? Bad moqei gir oftadam
سلامنقل قول:
اگر ویندوز 10 با تنظیمات دیفالت بایوس نصب نشده باشد ؛ با تغییر تنظیمات به حالت پیشفزض (کلید F9) ؛ بوت ویندوز دچار مشکل می شود.
تنظیمات تب های Boot (گزینه های مربوط به ترتیب بوت ؛ Boot Mode و ...) و تب Advanced (قسمت Sata mode یا ahci mode) یا سایر قسمت های این تب ها (مخصوصا تب Boot ) را به وضعیتی که ویندوز 10 با آن تنظیمات نصب شده بود برگردانید. اگر هنگام نصب ویندوز 10 تغییر خاصی در سایر قسمت های بایوس (قبل از دیفالت شدن با کلید F9) انجام داده اید ؛ آن تنظیمات را دوباره انجام دهید)
اگر تنظیمات قبلی را یادتان نیست گزینه ها را یک به یک تغییر دهید و پس از ذخیره تنظیمات و ریستارت سیستم چک کنید ویندوز بوت می شود یا خیر.