نه b-z جان تو پست 548 گفتم که update هم جواب نداد.
Printable View
نه b-z جان تو پست 548 گفتم که update هم جواب نداد.
بله مشكل دارد و نصب نميشود باز مرسينقل قول:
نقل قول:
damned:بله مشكل دارد و نصب نميشود باز مرسي
دوستاني كه مشكل دارن با نصب QuickOffice Premier v4.0 مشكل دارن با Sign كردن و نصب دوتا فايل زيپ Update اگه مراحل رو درست رفته باشن ميبايستي مشكلشون حل بشه . چون روي n73 , n93 كه OfficeSuite v3.0 خودشون بصورت Built in دارن جواب داده .نقل قول:
shahi-007:نه b-z جان تو پست 548 گفتم که update هم جواب نداد.
ضمنآ بهتره براي دونستن اطلاعات بيشتر در مورد اين دو ورژن يه سري به لينكهاي زير بزنيد :12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برنامه تبىيل موبايل به وب كم واسه 7610 ميخوام !!!!!!!!!
روی N73 چطوری تم نصب کنم ؟؟؟ و اینکه برای N73 باید از چه برنامه هایی استفاده کنم ؟( سیمبیان چند باشه ؟ اسم انگلیسی رو کامل مینوسید ؟)
راستی برنامه تبدیل موبایل به وبکم و فارسی نویس برای سری 60 ورژن سوم نیومده؟
1.واسه آپگرید کردن 3250 اطلاعات می خوام.
تو کدوم تاپیک هست هر چی گشتم پیدا نکردم اگه کسی می دونه راهنمایی کنه ممنون
2 . نرم افزار resco photo viewer v4.43 کی جنش خرابه IMEI گوشی رو رقم آخرشو هر کاری میکنم نمی تونم توش وارد کنم اگه سریالشو کسی داره بزاره ممنون
راستی جناب b-z عزیز.توی ساین کردن اونجا که IMEI رو می خواد من نمی دونستم چی بذارم همونی که توی آموزش pdf آمده بود رو گذاشتم اگه غلطه بگید.
و بعد از اون پایین همون صفحه اونجایی که باید یه سری موارد (13 تاست) را از ستون چپ به ستون راست اضافه کنیم من طبق نوشته pdf دو تا آخری را اضافه نکردم.اگه اشتباست بگید چون ممکنه برای همین این office کار نمی کنه.گوشی من n73 است.
IMEI گوشي خودتونو بايد بزارين دوست من . موارد ديگه رو هم رجوع كنين به همون فايل pdf . :20:نقل قول:
b-z جان از اینکه درساین کردن برنامه ها کمکم کردی ممنون ولی انگار گوشیم با این برنامه ها مشکل داره برنامه ها نصب میشن ولی موقع نصب کرک این پیغام میاد که من نمی دونم چیه اگه راهنمایی کنی ممنون میشم :
Ceritificate may not yet be valid , is expired or phone,s date setting may be incorrect.