دوستان من میخوام بگیرم این لپتاپو ، کانفیگ آی 7 با 6 گیگ رم قیمت 2420 , می ارزه؟ متاسفانه گرون شده ...
یه مدل هم جی 510 هست آی 7 با سی پی یو 4700mq و 8 گیگ رم و 4 گیگ گرافیک 8570 ، کدوم به نظر شما بهتره ؟ این قیمتش 2550 میشه
Printable View
دوستان من میخوام بگیرم این لپتاپو ، کانفیگ آی 7 با 6 گیگ رم قیمت 2420 , می ارزه؟ متاسفانه گرون شده ...
یه مدل هم جی 510 هست آی 7 با سی پی یو 4700mq و 8 گیگ رم و 4 گیگ گرافیک 8570 ، کدوم به نظر شما بهتره ؟ این قیمتش 2550 میشه
سلام
عذر خواهی می کنم . من یک سوال دارم :
به جز نرم افزار مدیریت انرژی برای ویندور 8.1 چه آپدیت دیگری آمده است ؟
من سایت لنووا را دیدم ، انگار فقط برای ویندر 8 آپدیت کارت گرافیک آمده است !! برای ویندور 8.1 هم باید این را نصب کنیم ؟
اگر به غیر از مدیریت انرژی ،اپدیت دیگری هم برای ویندوز 8.1 آمده است ، ممنون می شوم اگر معرفی نمایید.
از لطف شما ممنونم. :n16:
گرافیک جی 510 ، 4 نیستنقل قول:
2 آپ تو 4 هست ، مثله همین z510
هر دو تقریبا شرایط یکسانی دارن
فقط cpu جی 510 کمی قویتر از z510 هست
و گرافیک z510 کمی بهتر از g510 هست
تو صفحه نمایشم فکر نکنم تفاوت خاصی داشته باشن ، فقط z510 مات هست
( در مورد رم حرفی نزدم چون براحتی رم 8 z510 هم پیدا میشه یا میشه ارتقاء داد )
اگه برای بازی میخواید z510 کمی مناسبتره ، در کل تفاوت چندانی باهم ندارن
ولی چون قیمتاشون فرق میکنه ، ارزش خرید z510 بیشتر چون با قیمت پایینتر همون کانفیک رو بهتون میده
سلامنقل قول:
سلام
عذر خواهی می کنم . من یک سوال دارم :
به جز نرم افزار مدیریت انرژی برای ویندور 8.1 چه آپدیت دیگری آمده است ؟
من سایت لنووا را دیدم ، انگار فقط برای ویندر 8 آپدیت کارت گرافیک آمده است !! برای ویندور 8.1 هم باید این را نصب کنیم ؟
اگر به غیر از مدیریت انرژی ،اپدیت دیگری هم برای ویندوز 8.1 آمده است ، ممنون می شوم اگر معرفی نمایید.
از لطف شما ممنونم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای نرم افزار مدیریت انرژی یه آپدیت اومد که مشکل داره ، پس بهتره از همین استفاده کنید
برای آپدیت گرافیک هم ، حدودا 2 هفته ی پیش برای ویندوز 8.1 اومده بود که آپدیت کردم
چرا دوست عزیز گرافیک جی 510 چهار گیگ هست که آپ تو 8 میشه با رم !نقل قول:
حالا نظر شما چیه ؟
من کانفیگی که دیدم این بود :
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 33.8 × 250 × 377 میلیمتر - وزن: 2.6 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700MQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 6 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:AMD Radeon HD 8570M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - فاقد سیستمعامل
بر اساس این گفتم z510 بهتره
اما اون کانفیگی که شما میگید رو ندیدم ، اگه همونطور که میگید باشه g510 بهتره
از پاسخگویی شمل یک دنیا ممنونم.نقل قول:
می شود لطف بفرمایید و لینک دانلود این آپدیت را برای من هم قرار دهید تا من هم دانلود و نصب کنم .
از لطف شما بی نهایت سپاسگذام
دست شما درد نکند. :n16:
سلامنقل قول:
کدوم رو میگید؟
دایور انرژی منیجمنت یا گرافیک
به هر حال:
1- اگه منظورتون درایور انرژی منیجمنت هست که پیشنهاد میکنم از ورژنی که توی dvd همراه لپ تاپ هست استفاده کنید.چون درایور ورژن جدید مشکل داره
2- اگه منظورتون درایور گرافیک هست که باید بگم هم اینتل و هم انویدیا ، آپ شدن ولی لینک ورژن جدید توی سایت لنوو نیست و باید از سایت های مثل سافت 98 یا سافت گذر بگیرید ( البته انویدیا رو ).البته از سایت خود انویدیا هم میشه گرفت ولی تحریمه و برای اینتل هم از سایت رسمی خود اینتل
نقل قول:
دست شما بابت پاسخگویی درد نکند.
منظورم درایور کارت گرافیک است .
ممنون می شو م اگر بزرگواری بفرمایید و لینک این دو تا سایت و مدل دقیق کارت گرافیک را قرار دهید ، تا از خود سایت آنها دانلود کنم . مشکلی از بابت دسترسی به خاطر تحریم ندارم .
متاسفانه من مثل شما در این زمینه تخصص ندارم و واقعاً نمی دانم که دقیقاً چه ورژنی را باید دانلود کنم ؟
ببخشید که به خاطر من تو زحمت می افتید.
دست شما درد نکند. :n16:
خواهش میکنم دوست عزیزنقل قول:
باشه فقط قبلش چند نکته رو عرض کنم خدمتتون:
* برای کارت گرافیک توصیه شده از ورژنی که توی سایت خود لنوو هست استفاده بشه ( مثلا برای اینتل ، درایوری که خود اینتل میده حدود 140 مگ هست ولی درایوری که لنوو گذاشته 80 مگ هست ، جفتشون هم برای گرافیک آنبورد هستن ، حالا اینکه لنوو چیکار کرده که حجمش اومده پایین رو نمیدونم ) علت اینکه میگن از ورژن توی سایت استفاده بشه اینه که بعضا دیده شده وقتی غیر از ورژن سایت لنوو رو نصب میکنن دیگه نور صفحه کم و زیاد نمیشه و .... البته اینم بگم که من خودم ار سایت اینتل گرفتم و نصب کردم هیچ مشکلی پیش نیومده.
* برای لینک اینویدیا چون من قند شکن ندارم و .... برای همین لینکش رو از سایت سافت 98 میدم.البته مخصوص این گرافیک نیست ولی بدون مشکل جواب میده.
لینک دانلود درایور گرافیک اینتل جدیدترین ورژن 64 بیتی ( 15.33.14.64.3412 ) البته از این جدیدتر هم هست ولی بتا هست فعلا:
لینک دانلود درایور انویدیا جدیدترین ورژن 64 بیتی ( ورژن 334.89 )کد:http://downloadmirror.intel.com/23639/a08/win64_153314.exe
بجای خط چین s o f t 9 8 . i r رو بدون فاصله بنویسیدکد:http://dl2.----------/driver/nVIDIA.GeForce.Driver.334.89.win.7-8-8.1.laptop.x64.exe
نکته: بازم میگم من همین لینکی که بهتون دادم رو خودمم دارم استفاده میکنم و مشکلی نداشتم تا حالا ولی به هر حال توصیه شده از ورژن توی سایت لنوو استفاده کنید ( عیب لنوو اینه که به روز نیست چون وقتی درایور رو نصب میکنی درخواست آپدیت میده و این یعنی اینه ستاپ ورژن جدید توی سایت نیست )
موفق باشی
نه ویندوزم 7 استه ! تصمیم داشتم 8 نصب کنم با این گفته شما راسختر شدم !:n16::n16:نقل قول: