سلام رضا جون..........خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط rezanix
Printable View
سلام رضا جون..........خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط rezanix
سلام!
دوستان از این به بعد هر برنامه ملاقات که میزاریم صبح بزارید.
به امید دیدار! :)
بچه ها با پنج شنبه عصر ساعت 2.5 چطورین؟
5 شنبه عصر ساعت 2/5 خیلی حال گیریه ، هم دانشگاه کلاس دارم ، همم واقعا خیلی زودهنقل قول:
نوشته شده توسط yousofnejad
سلام .نقل قول:
نوشته شده توسط torgheh
من از طرف خودم از طرقه عزيز عذر خواهي مي كنم . اميدوارم منو بخشيه باشي .
نويد گزارش و ويرايش كن . (لطفا) ;)
در رابطه با قرار ملاقت هم امين جان من فقط جمعه ها مي تونم بيام . عجيب سرم شلوغ شده تو هفته گذشته و اين هفته سه بار كلاس و طبيعي كردم .
من جمعه و پيشنهاد مي كنم .
بازم راي با اكثريته هرچي جمع بگن .
فعلا
يا حق ...
;)
جمعه کی میاد کوه !؟ :laughing:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید من سرم خیلی شلوغ است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیاد نمیتونم کانک بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درمورد ویرایش مطالب بهنام جان اجرا شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مرد قرار هم گفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روز جمعه 85/9/3 * پارک ملت * درب روبروی سجاد * ساعت 5
مثل همیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احسان جان من صبح ها نمیتنم بیام درضمن فکر نمیکنی برای کوه رفتن هوا سرد باشه
چرا همه میگین جمعه ، البته برا من که فرقی نمیکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، ولی خوب نه نوید میتونه بیاد نه احتمالا پیشی
سلام.
چرا احتمالا امیر جان ؟
100% نمیتونم.
روزهای جمعه خانواده ما هم مهمونی ( صبح ها داداشمو خانمش میاد شب هم که خودمون میریم خونه بابا بزرگم ! )
سلام!
آقایون یه بار دیگه میگم فکر بعدازظهر و شب را از سر در وکنین.همون صبح.حالا 5 شنبه یا 6 شنبه!
وگرنه دیگه میرم ها !!!