از بازی قبل کاملا معلوم بود که شزنی دوباره وارد دوراتن افتش شده و داشت به شدت بد بازی می کرد، تواون بازی مثل چی شانس آورد ولی یه بار جستی ملخک....نقل قول:
Printable View
از بازی قبل کاملا معلوم بود که شزنی دوباره وارد دوراتن افتش شده و داشت به شدت بد بازی می کرد، تواون بازی مثل چی شانس آورد ولی یه بار جستی ملخک....نقل قول:
حالا اون به کنار اخه کی یه وینگرا هافبک مرکزی بازی میده؟ اونم جلو کی ماتیچ و لوییز. بنده خدا اوکسی که تو بازی با بایرن از کل تیمشون بیشتر دریبل موفق داشت به خاطر اشتباه مربی باید سرزنش بشه!!! . گلری هم که سینوسی باشه به درد یه تیم بزرگ نمیخوره چقدر بازی ما به خاطر همین شزنی باختیم. حیف فابیانسکی جلو لیورپول ناجیمون بود جلو بایرن عالی تو تیم منتخب یوفا بود بعد باید ذخیره شزنی باشهنقل قول:
حالا جالبتر بازی بعدی که احتمالا بازم شزنی فیکسه.
چند فصل ما مشکل هافبک دفاعی داشتیم بعد کلی وقت تازه پولم داشتیم رفت فلامینی را خرید....... تو این بازیا ما مرکز زمینا میبازیم و تموم....
وای وای اینو دیگه کجای دلم بزارم؟
من امروز نتونستم ببینم برای همین به یکی از دوستا سپردم بازی رو رکورد کنه و من بعداً ببینم. الان با چه رویی باید برم ازش بگیرم؟
احتمالا می دونید که ونگر دو سال دیگه تمدید قرارداد شده، بحث معرفت باشگاه رو دخیل ندونید. باشگاه یک سیاست کلی داره که به نظر ونگر کاملاً با این سیاست همسو هست. به عنوان مثال ما خریدها و بودجه هایی مثل سیتی نداریم. حتی بودجه ممکنه داشته باشیم اما خرید نداریم. ممکنه سیاست غلط باشه اما به ویژه با ساخت ورزشگاه جدید این شیوه و سیاست پایه گذاری شده. هیچ کدوم از بازیکن های ما به جز اوزیل که خرید جدید هست به قول ونگر top top top player نیستند. شاید برای خودمون بزرگ باشن اما در حقیقت کلاس جهانی نیستند. نیمکت قوی نداریم و در مورد مهاجم نوک هم بهتره صحبت نکنم. گرچه دقت کنیم افت ما از شروع مصدومیت رمسی شروع شد و این نشونه خوبی نیست.نقل قول:
متاسفانه تعداد گل هایی که جلوی تیم های بزرگ دریافت کردیم برابری می کنه با کل تعداد گل هایی که برابر سایر تیم ها خوردیم و این یک نقطه ضعف بزرگه. بیشتر مایل بودم ونگر تا آخر این فصل صبر می کرد بعد برای تمدید تصمیم می گرفت، اما انگار وجود مویز عامل هشدار دهنده ای شده برای سایر تیم ها برای تعویض مربی! یکی از گزینه های خوب مربی دورتموند بود که اونم تمدید کرد. گزینه ای خوب دیگه ای مطرح نبود برای مربی گری.
یکی از مشکلات اینه که آرسنال احساس می کنه هر بازیکنی تو هر پستی قابلیت بازی داره! مشکل هافبک دفاعی همیشه مطرح بوده. بازی با چلسی یکی از بازی های بد آرتتا بود. این جا به جایی پست ها به بازیکن ها ضربه می زنه.نقل قول:
حالا اون به کنار اخه کی یه وینگرا هافبک مرکزی بازی میده؟ اونم جلو کی ماتیچ و لوییز. بنده خدا اوکسی که تو بازی با بایرن از کل تیمشون بیشتر دریبل موفق داشت به خاطر اشتباه مربی باید سرزنش بشه!!! . گلری هم که سینوسی باشه به درد یه تیم بزرگ نمیخوره چقدر بازی ما به خاطر همین شزنی باختیم. حیف فابیانسکی جلو لیورپول ناجیمون بود جلو بایرن عالی تو تیم منتخب یوفا بود بعد باید ذخیره شزنی باشه
حالا جالبتر بازی بعدی که احتمالا بازم شزنی فیکسه.
چند فصل ما مشکل هافبک دفاعی داشتیم بعد کلی وقت تازه پولم داشتیم رفت فلامینی را خرید....... تو این بازیا ما مرکز زمینا میبازیم و تموم....
در کل تاکتیکی به کار بردیم که جلو لیورپول هم به کار بردیم و ازش ضربه خوردیم.
*
بازیهای عقب افتاده سیتی خیلی رو اعصابه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز کمیسون مستقل قانونی، دو فرجام خواهی از سوی آرسنال دریافت کرد، یکی بخاطر تشخص اشتباه داور در مورد شخص خاطی و دیگری اخراج اشتباه. هر دو اتفاق در جریان دیدار شنبه مقابل چلسی در استمفورد بریج صورت گرفت.
این کمیسیون اشتباه داور در اخراج کایرن گیبز بجای هم تیمی او الکس اوکسلید چمبرلین را می پذیرد و رای بر لغو این محرومیت داد.
بعد از تصمیم گیری در مورد این موضوع، کمیسیون اعتراض آرسنال مبنی بر اخراج چمبرلین را نیز در نظر گرفت. این ادعا نیز تایید شد و بدین معناست که هیچ محرومیتی برای چمبرلین در نظر گرفته نمی شود چرا که یک عمل غیر عمد در نظر تشخیص داده شده است.
GunnersTrust
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرسن ونگر اعلام کرده تا پایان فصل برای تمدید قرارداد دو ساله صبر می کنه.
Sun
دوستانی که به قوانین آشنا هستن یکم در این مورد توضیح میدین؟نقل قول:
بعد از تصمیم گیری در مورد این موضوع، کمیسیون اعتراض آرسنال مبنی بر اخراج چمبرلین را نیز در نظر گرفت. این ادعا نیز تایید شد و بدین معناست که هیچ محرومیتی برای چمبرلین در نظر گرفته نمی شود چرا که یک عمل غیر عمد در نظر تشخیص داده شده است.
معنیش اینه که کارت قرمز و پنالتی اشتباه بود و نباید گرفته میشد؟
یا اینکه پنالتی درست بوده ولی کارت قرمز نداشته؟
من یکم گیچ شدم سر این قضیه
تنها دلیلی که میتونه محرومیت بازی بعدی رو حذف کنه اینه که اخراج اشتباه بوده و داور نباید تو اون صحنه کارت قرمز میداده
از طرفی اینکه توپ داشت میرفت تو گل و به خاطر برخورد با دست چمبرلین رفت بیرون هم بحثی نیست
حالا تکلیف خطا بودن/نبودن و کارت قرمز داشتن/نداشتن چی میشه این وسط؟
در یک کلام:
حتی اگه بگیم برخورد توپ با دست عمدی نبوده پنالتی اخراج نداشته؟ (با دونستن اینکه توپ 100% گل بوده)
بحث کاملا داوریه و کاری به دربی لندن و تیم ها ندارم
امیدوارم ونگر تمدید نکنه. بازم شزنی را گذاشته :|
واقعا وضعیت نگران کننده ای داره تیم
بازم شزنی :| رو گل دوم دیر بیرون اومد گل اولم شاید یه گلر تاپ میتونست بگیره.
این لجبازی ونگر چه بلاهایی که سرمون نمیاره لازم به ذکره فقط 6 امتیاز با اورتون فاصله داریم که اونا یه بازی کمتر دارن. حالا یه بازیم با سیتی داریم که احتمال زیاد باختیم خلاصه اینکه همون سهمیه هم در خطره :|
خوب ظاهرا این تاپیک فقط برای دوستای روزاهای خوشیه آرسناله، همونطور که خیلی پیش تر از این هم تو همین تاپیک گفتم این تیم با این نوع بازی شرم آور همون بهتر که اصن چهارم هم نشه، افتضاح در یک کلمه.