الله اکبرنقل قول:
واقعا؟
بنظرت بهتر نیست با همین پول سامسونگ N8000 خرید؟
Printable View
الله اکبرنقل قول:
واقعا؟
بنظرت بهتر نیست با همین پول سامسونگ N8000 خرید؟
n8000 تبلت خیلی خوبیه ولی خوب گوشی نمیشه ! یک سوال فنی جوابشو واسم پخ کن ....عکس کدوم بزرگوار هست آواتارت؟نقل قول:
شما فرمودین که یا باید گوشی رو داشته باشیم٬ یا بنچمارک ها رو قبول کنیم یا حرف کسایی که گوشی رو دارن. منظور بنده از شما٬ کسایی بود که گوشی رو دارن که من حق دارم نظرشون رو قبول نکنم.نقل قول:
کاملا درسته٬ ولی فکر نمیکنم دیگه شرکت ها سراغ 4K برن٬ مگه اینکه باز هم به خاطر مانور های تبلیغاتی و سو استفاده از اسم پرستی مردم باشه. جهش به ایچ دی قدم بزرگی بود٬ چون تفاوت واقعا حس میشد. ولی چشم انسان های عادی اونقدرا نمیتونه تفاوت پی پی آی بالای ۳۰۰ و خورده ای رو تشخیص بده و جهش به فول ایچ دی هم خیلی بازتاب گسترده ای نداشت. چه برسه به 4K!نقل قول:
در مورد خط بعدیتون٬ معامله برای هر دو طرف مخصوصا سامسونگ سود داره٬ در غیر این صورت با وجود این دادگاه و دادگاه کشی سامسونگ چنین کاری میکرد؟! پس خود سامسونگ هم سود بزرگی از این معامله میبره.
در مورد نقشه اپل هم٬ نسبت به گوگل مپز با چندین سال سابقه ضعیف بود٬ ولی انتظار زیادیه که بخواین نقشه اپل توی اولین آپدیت رقیب گوگل مپز باشه! مشکلات هم الان بعد ۱ سال میشه گفت کاملا رفع شدن. + من تا الان ۳ تا خرید داشتم از ریتیل های اپل و تا الان هم توهینی بهم نشده + خواهشا بحث توهین رو نیارین وسط که گوسفند سامسونگ بدترین توهین ممکنه.
سلام دوستان ببخشید جاش نیس اینو بگم
ولی از یکی از بزرگان خاهش دارم تاپیک اس4مینی رو بزنه خیلی وقته معرفی شده و ایجا از تاپیکش خبری نیس
گوشی خیلی خوبی هم هست واقعا کامله
رنگارنگ میکنم تا شما راحت تر متوجه بشی ولی :نقل قول:
در آینده از fhd به 4k نیاز به جهش و افزایش قابل توجه سخت افزار هست اون موقع بیا تا بحث کنیم
عزیز شما انگار نمیگیری یا خودت رو زدی به اون راه
بنده میدونم از خیلی ها هم بهتر میدونم
حرف اینه که اصلا 4K روی ۵ اینچ یعنی جک ، واقعا هم یعنی جک .
حالا شما دلت خوش میشه بگن گوشیت 4k پخش میکنه ، خوب افرین . کلا مردم دوست دارن به خودشونم دروغ بگن و لذت ببرن
نقل قول:
سلام
دوستان خواهشا نظراتی ندن که نشان از بیکاری باشه و برای پر کردن وقتشون بیان چند صفحه تایپ کنن و آخر سر هیچ نتیجه ای هم نداشته باشه.
شما هنوز نفهمیدی اصلا بحث سر چی هست بعد میای فتوا هم میدی عزیزنقل قول:
و یه سوال شما که از یه شهری به شهر دیگه می خوای سفر کنی و دوتا ماشین داشته باشی(پراید/پرادو) کدام رو انتخاب می کنی؟
کی گفته اختلاف s3 و s4 در حد اختلاف پراید و پرادو هست ؟ یکم باز کنید چشم ها رو
به زبون خودت بگم :
شما BMW 325 داشته باشی ، حاضری پول قابل توجهی بدی و به BMW 335 ارتقا بدی ؟ جواب لطفا ؟؟؟؟؟؟؟
پس مثال که میزنی مقیاس رو هم لحاظ کن و کیلویی نباشه لطفا
iphone 5 / xperia Z / G Pro / HTC One / S 4نقل قول:
راستی یه سوال اینکه گفتید آشغالترین جنس بدنه رو میزنه چه جوری به این نتیجه رسیدید؟!!!
این دیگه بنچ مارک نیست:n05: ، بدنه ی الومنیومی ایفون ۵ و وان که اصلا جای بحث نداره ، بدنه ی با بک شیشه ای زی هم که هیچ ، فقط می ماند ال جی و سامسونگ که باز هم بک ال جی و اون حالت کریستالی و..... شاید بتونه خوش بینانه مشترک با الجی جایگاه چهارم رو بگیره
ویرایش مدیریت
شما اول برو ببین بحث از کجا شروع شد بعد بیا جواب بدهنقل قول:
بحث از جایی شروع شد که یه بنده خدایی اومد گفت نوت2 رو بدم اس4 بگیرم 300-400 هم سر بدم ما هم گفتیم کار عاقلانه ای نیست تفاوت محسوسی ندارن که بخوای اینقدر هزینه کنی
تو پست قبلیتم گفتی یکی اینجا 500 اختلاف رو بهونه کرده جوابتو ندادم . من اگه بخوام بخرم اس4 که هیچ میام اصفهان سی و سه پل رو هم می خرم این از بحث خریدن نخریدن. به کسی هم ربطی نداره بهم بگه بخر یا نخر
سالی یه بار میای پست می دی یادت می ره داستان چیه .. پستا رو هم نمی خونی.
به به بازم دعوا :دی
چیز جالبی که هست اینه که قبلا من بیچاره تنها باید مقابل چندینتا سامسونگی میاستادم ( از زمان حسن موتوری و بنچمارکاش ) ولی الان جو بهتر شده تقریبا :n02:
بعضی از بچه ها هم فقط میخوان یه چیزی بگن که بگن ما هم اس4 داریم مثلا یا دوس داریم که اس4 داشته باشیم :n28: مثل همون بنده خدا که میگفت این از لپ تاپم بهتره :دی یا این بنده خدا که میگه تا گوشی رو نداشته باشی حق نداری در موردش نظر بدی :n23: چون من دارمش
خودت رو نمی دونم ولی من ساده بنویسی متوجه میشم ! اقا 4k مثال بود درسته روی 5 اینچ 4k هزینه اضافه بدون بازده قابل مشاهده هست 4k رو تبلت های 10 اینچ به بالا می تونه قابل اجرا باشهنقل قول:
رنگارنگ میکنم تا شما راحت تر متوجه بشی ولی :
عزیز شما انگار نمیگیری یا خودت رو زدی به اون راه
بنده میدونم از خیلی ها هم بهتر میدونم
حرف اینه که اصلا 4K روی ۵ اینچ یعنی جک ، واقعا هم یعنی جک .
حالا شما دلت خوش میشه بگن گوشیت 4k پخش میکنه ، خوب افرین . کلا مردم دوست دارن به خودشونم دروغ بگن و لذت ببرن
حال رو بچسب که اختلاف fhd با hdقابل توجه هست و کاملا سخت افزار بسیار قدرتمند اس 4 رو توجیه می کنه حرف من این هست و اپل هم اگه fhd بزنه غیر ممکنه کمتر 4 هسته باشه چون بار سنگی ایجاد می کنه فول اچ دی
و در کل اینکه سخت افزار اپل و سامسونگ و... هنوز جای پیشرفت داره... میلیون ها نفر در جهان هستن که مثلا می خوان گوشیشون در حد PSP vita سونی و حتی بالاتر از اون قدرت داشته باشه و بتونن سنگین ترین ها رو اجرا کنن در عین حال که بهترین دوربین و نمایشگر رو هم داشته باشه
راستی بدنه one عالی و بهتر s4 هست ولی بدنه پلاستیکی اس 4 هم برتری هایی داره مثلا باعث میشه s4 سبکتر باشه و با توجه به عدم رسانای حرارتی گرما رو کمتر انتقال میده
این مدل اکتیوش واقعا قشنگه
اینو بگی ارزش خرید داره یه چیزی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
لطف كنيد بحث هاتون رو آروم پيش ببريد و از جنبه منطقي خارجش نكنيد.