مشخصات دقیق سیستمت چیه؟نقل قول:
درست بعد از نصب درایور 12.10 اینجوری شده؟؟
Printable View
مشخصات دقیق سیستمت چیه؟نقل قول:
درست بعد از نصب درایور 12.10 اینجوری شده؟؟
آقا کسی نیست منو کمک کنه؟نقل قول:
اره مهدی جان درست بعد از نصب این درایور این مشکل درست شد...درایور رو هم نمیخوام به ورژن قبلی برکردونم وگرنه فکر کنم درست بشه با اینکار..نقل قول:
مشخصات سیستم هم : cpu : amd 1090 vga : 5770 ram : 4g 1600
سیستمت که مشکل خاصی نداره ولی اگه اینجوره و نمیخوای که درایور رو بیاری پایین بهت پیشنهاد میکنم که داریور 12.11beta رو دانلود و نصب کنی که فعلا سازگارترین درایور amd هست...کلا از قرار معلوم این 12.10 هم چیز تمیزی از آب درنیومده،تقریبا توی تموم بازیهای جدید به طور نسبی یه مشکلی داشته!!نقل قول:
عزیز جان این مشکل دقیق معلوم نیست از کجاست!!نقل قول:
سلام خدمت داداشای گلم
من بازی رو از مغازه گرفتم اسم شرکت Newtech!!!!
نصب کردم وقتی میخوام تنظیمات کیبورد رو درست کنم میندازه بیرون.
بعدش که گرافیکو آپدیت کردم وقتی که عکس بازی میاد میندازه بیرون.
همه ی نرم افزار های مورد نیاز رو هم نصب کردم + Origin رو هم نصب کردم اکانت هم ساختم
اینم ارور:
Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: fifa13.exe
Application Version: 1.1.0.0
Application Timestamp: 02b0b040
Fault Module Name: fifa13.exe
Fault Module Version: 1.1.0.0
Fault Module Timestamp: 02b0b040
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 01f324ba
OS Version: 6.0.6002.2.2.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: 519d
Additional Information 2: 2bd307534989a366683ffe6b192b188d
Additional Information 3: 4727
Additional Information 4: f26369f1d8cce1351b2c1e32dab13ae3
کمکم کنید یه دنیا ممنونتون میشم + دل یه بچه سید رو هم شاد میکنین
بابت تنظیمات بازی شاید بشه خارج از بازی یه کاریش کرد...ولی فعلا بهتون توصیه میکنم که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کرک رو دانلود کنید ببیند جواب میده....
بازم همون ارور رو میده!!!!!!نقل قول:
مشخصات دقیق سیستمت چیه؟؟نقل قول:
درایور جدیدم گرفتم نصب کردم درست نشد..نمیدونم این مشکل کوفتی چیه...مخمو ترکونده :دینقل قول:
سیستمت که مشکل خاصی نداره ولی اگه اینجوره و نمیخوای که درایور رو بیاری پایین بهت پیشنهاد میکنم که داریور 12.11beta رو دانلود و نصب کنی که فعلا سازگارترین درایور amd هست...کلا از قرار معلوم این 12.10 هم چیز تمیزی از آب درنیومده،تقریبا توی تموم بازیهای جدید به طور نسبی یه مشکلی داشته!!
میگم cap 2 مربوط را این داریور رو هم دانلودی کردی؟؟نقل قول:
اگه نکردی اون رو هم دانلود کن و توی قسمت gaming\ 3d profile application\amd pre defined مربوط به برنامه catalyst center اگه fifa هست رو انتخاب و سیو کن ببین جواب مبده یا نه اگه نداد،دیگه احتمالا باید برگردی به همون درایور اولت!!
رم 2 / گرافیک 1 gt 440/ سی پی یو 2 هسته ای 2.4 فکر کنمنقل قول:
سیستمت که مشکل خاصی نداره...نقل قول:
این نرم افزارها رو هم باید نصب کنی:
vc++2005،2008،2010) ،dx9.c،nvidia phsyx،(Microsoft NET Framework 3.5،4)4)
و ضمنا حتما گرافیکت رو هم آپدیت کنی...
ضمنا یادت باشه یه آنتی ویرسو آپدیت شده روی سیستم داشته باشی....چون نوعی ویروس کامپیتوری هست که خودش رو به بعضی فایلهای .EXE میچسبونه و اونها رو از کار میندازه(این بلا سر خودم اومد یه بار!!) که باعث میشه وقتی روی آیکون بازی کلیک کنی یه همچین اخطاری بده!!!