شما دسترسی مرورگر رااز طریق سکوریتی آنتی ویروس محدود کردید و یا ------ روی سیستم نصب کردی که چنین مشکلی بوجود اومده.
شما دسترسی مرورگر رااز طریق سکوریتی آنتی ویروس محدود کردید و یا ------ روی سیستم نصب کردی که چنین مشکلی بوجود اومده.
سلام دوستان
وقتی آنتی ویروس رو به صورت آفلاین آپدیت می کنم فقط virus signatures و engine version تغییر پیدا میکنه و product informaion هیچ تغییری نمیکنه
می خواستم ببینم برای شما هم همین طوره و اگه همین طوره با آپدیت آنلاین هم به همین شکل هست؟؟
ممنون از پاسختون
سلام.نقل قول:
شما میتونید از لایسنس هایی که بچه ها قرار میدن استفاده کنید و به راحتی آپدیت کنید، در صورت بلاک شدن لایسنس مجددا لایسنس جدید بهش بدید.
من توتال سکوریتی نصب کردم رو یه سیستم دیگه هیچ برنامه امنیتی دیگه ای لازم نیست نصب کنم ؟ از پس همه چی با خیال راحت برمیاد ؟
نه دیگه خودش بسه دیگه :n02: دیگه خیلی دنبال امنیت باشی از اون ور پشت بوم میفتی:n02:نقل قول:
شوخی کردم - دیگه از بیت قویتر چی میخوای رتبش هم که تو تستا بالاست - رتبه اول 2013
ساخت رومانی دره هکرها:n02:
میخواستم یک اینترنت سکیوریتی بخرم بین 4 تا شرکت گیر کردم و مزیتها و معایب این بیت دفندر با ببقیه چیه
1- Bitdefende
2- KasperSky
3-ESET
4-Avira
دوست عزیزنقل قول:
نورتون رو از قلم انداختی
در ضمن نیازی نیست که تو تاپیک همه شون پست بزنید
تاپیک مرجع همون " مشاوره و راهنمایی جهت انتخاب انتی ویروس مناسب " هست.
بیت دفندر 2013 من تا الان آپدیت شده است. چیزی در حدود 170 مگ آپدیت کرد.
با توجه به اینکه بار اول است که از این آنتی ویروس استفاده می کنم و هیچ اطلاعات کاملی ندارم، راهی برای ذخیره آپدیت های آن هست که دفعات بعد هم بشه استفاده کرد؟ با تشکر.
سلامنقل قول:
اگر اشتباه نکنم آپدیت های آفلاین فقط شامل نسخه های دیتابیس میشه و آپدیت نرم افزاری را باید بصورت آنلاین دریافت کنید
سلام.
آیا فایل های آپدیت بیت دفندر رو میشه ذخیره کرد؟؟؟
با هزار مصیبت آپدیت شد،اگه ذخیره میشه،لطفا به ما هم یاد بدید.:n16: