عااااالی !
اصلا وقتی دودین رو دیدم عوض شده حال کردم ! سانتر ها هم بهتر شده ! سرعت بازی بیشتر ! کنترل توپ طبیعی تر !
دیگه نسخه اصلی بیاد چی میشه !
دمت گرم Ea
Printable View
عااااالی !
اصلا وقتی دودین رو دیدم عوض شده حال کردم ! سانتر ها هم بهتر شده ! سرعت بازی بیشتر ! کنترل توپ طبیعی تر !
دیگه نسخه اصلی بیاد چی میشه !
دمت گرم Ea
فعلا که زده رو دست ورژنای قبلی چون موقع کرنر و ضربه آزادم از بازی می پره بیرون:31: عجیبه که حتی dont send هم نمیده!نقل قول:
من فعلا دارم دمو رو برای PC دانلود میکنم . طبق گفته دوستانی که دمو رو بازی کردن مثل این که نقل و انتقالات کامل نیست ! درسته ؟!
سوال دیگه هم اینه که مگه نگفته بودن بازی ها همگی توی روز برگزار میشه ! پس دوستمون جناب dr_shahrooz گفت که میشه ساعت بازی رو انتخاب کرد!
اینا رو جواب بدین ممنون میشم :31:
من نتونستم بازی کنم میگه اوریجین رو می خواد ؟؟ چه جوری میشه روی پی سی بازی کرد :(
دوستان دسته بازی مدل ایکس باکسی برای پی سی گیر میاد!!؟
سلام خدمت دوستان عزیز.
یه سوال از کسانی که دمو رو بازی کردن(بخصوص PC):
گیم پلی چقدر نسبت به فیفا 12 تغییر کرده؟
مثلا چند درصد؟
نقل قول:
میشه روش استفاده از دمو واسه xbox رو بگید مام بدونیمو 1 ساعت دیگه دانلودش تموم میشه
کرک skidrow رو بگیر کپی کن حله...حتی نصبم لازم نیستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اگه پرا*کسی*فایر داری ببندش موقع بازی
خیلی ممنون پس با این کرک دیگه نیازی به نصب اوریجین و این ها نیست دیگه فقط کرک رو کپی کنم و بازی کنم ؟ ممنونم
فیفا 13
گیم پلی
به نظرم گیم پلی تفاوت زیادی کرده به قول دوستان این دریافت اول توپ خیلی خیلی تحت تاثیر قرار داده حرکات هم کلا سریع شده انگار روی دور تنده تازه من روی Slow بازی می کنم احتمالا تاثیر نمی ذاره توی دمو این پارامتر امیدوارم توی نسخه نهایی حل بشه... انیمیشن دویدن ها به نظرم کمی زشت تر شده بازیکنان مثل کبک می دون من اصلا نتونستم با این انیمیشن دویدن جدید ارتباط برقرار کنم... درسته خیلی تاثیری توی روند نداره اما چشم نواز نیست حداقل می تونست برای همه این استایل رو اختصاص ندهفکر کن رونالدو همین توی نسخه نهایی این مدلی بدوه! اما شوت های تکنیکی کلا عوض شدن نمی دونم یادتون هست توی فیفا 12 یه ترایت بود به اسم outside of boot این اصلا به درد نمی خورد فرقی نمی کرد ولی من الان این تریت رو دیدم دقیقا یه شوت با بیرون پا زدم برای اولین بار خیلی هم انیمیشن باحالی داشت. پاس ها واقعا چشم نواز شدن شما یه بازی با پاسهای خیلی حرفه ای و دیدنی در کلاس بارسلونا رو می تونید توی زمین پیاده کنید که هر بیننده ای رو مجذوب کنه دریبل های جدیدی که اضافه شدن جالبه و حتی یه مو جدید هم اضافه کرده که فنسی فیک شوت هست. first touch هم که بازی رو مورد عنایت قرار داده و دیگه فیفا 13 رو نمی تونید شرطی بازی کنید به این راحتیا دیگه شرطی بازی کردن فیفا 13 مثل اینه در مورد برنده بازی فینال جام باشگاه ها اظهار نظر کنی و شرط ببندی دیگه این طور نیست بگی بازی یه نفر عالیه طرفش رو ابکش می کنه چون چیزایی که توی بازی رخ می ده به نهایت حرفه ای گری گیمر بستگی داره. یه کنترل بد از بازیکنی که شانس تک به تک شدن داره می تونه اون شانس رو از بین ببره. انیمیشن هایی که توی پاس های رو به جلو اضافه شده خیلی زیاده و واقعا گیمر رو قانع می کنه که یه فوتبال تا حد زیادی منطبق بر واقعیت رو داره تجربه می کنه...
گرافیک و جلوه های بصری
تا همین یکی دو سال قبل فیفا توی مقایسه هایی که با Pro evolution Soccer می شد در مورد جلوه های بصری تحقیر می شد جالب اینجاست که این مورد هم اومده و PES رو زده جلو و جالب تر اینکه از نسخه 2012 بازی PES با کشیدن یه افکت مات اون کار رو کرده توی ریخت بازیش. در واقع شما از شفافیت فیفا 13 چه توی منو و چه توی داخل بازی نهایت لذت رو می تونید ببرید جلوه های بصری به صورت اعجاب آوری بهبود پیدا کردن منوی بازی کاملا پویا و دوست داشتنی و فوتبالی هست که کاملا عاشقان فوتبال رو ارضا می کنه سینماتیک های بازی واقعا جذاب هستند و نمایانگر تعدد بسیار بالای تعداد انیمیشن ها موشون های به کار رفته توی بازی هست. در کل باید بگم باید خیلی دید عجیب غریبی نسبت به واقعیت پیرامونتون داشته باشید تا بتونید خودتون رو قانع کنید که فیفا 13 از لحاظ بصری اعجوبه نیست حتی نیاز نیست واسه این کار بازی رو با PES مقایسه کنید. یه گیم خور باشید می فهمید که توی زمینه بصری چقدر هوشمندانه عمل کردن سازندگان بازی.
صدا گذاری
خوب یادمه یه بار یه یوزر اومد در مورد یه دمو نقد نوشت نمی دونم دموی فیفا بود یا PES بود ولی یه دمو بود یکی اومد نوشت بزرگترین ایراد بازی اینه که گزارشگر نداره خیلی ها هم خندیدین گفتن گشتی و ایراد پیدا کردی خوب دمو هست دیگه! دموی بازی داری گزارش و کارشناسه! این نشون میده واسه دمو هم ارزش قائله EA و می خواد حتی نوآوری ها ابتکاراتش رو هم در زمینه گزارشگری و کارشناسی بازی توی همون دمو به رخ بکشه... صدا گازی های بازی مثل همیشه عالیه افکت های صوتی باز هم دلچسب هست...
غیر از سه پارامتر اصلی برای نقد بازی باید به نوآوری های بازی اشاره کرد با ایجاد مود های جدید ارائه یک سری فاکتور های فوتبالی که دوستان توی پست های قبلی به اون ها اشاره کردن این نوآوری ها به قدری نوین و خارج از تصور بودن که حتی جرات نقد رو هم به آدم نمی دن چیزی نبودن که آدم انتظارش رو داشته باشه و این نوآوری ها فقط باعث می شن منتقد کاری جز تمجید این ایده های جدید و جذاب که باعث هر چه نزدیک شدن بازی به یک شبیه ساز فوتبال شده٫ نکنند. توی همین دموی کوتاه و ساده ما می تونیم به چیزهایی بربخوریم که شاید با پیشینه ای که فیفا داشته و زمان نسبتا کمی که برای ساخت نسخه 13 داشته باورش سخت باشه که این تغییرات این قدر موثر هست و به چشم میاد.
ایرادات
با امید به اینکه این ایرادات توی نسخه نهایی برطرف بشه باید به باگ هایی اشاره کرد که ممکنه واقعا اعصاب خورد کن باشه به چند مورد که دیدم اشاره می کنم
توی تمرین همون قسمتی که با مسی تمرین می کنیم یه لحظه که توپ از پای مسی جدا شد مسی قاطی کرد و شروع به دویدن کرد مستقیم به بیرون زمین و تا قبل از خارج شدن از مستطیل سبز از این کار دست بر نمی داشت و هیچ دکمه ای کار نمی کرد این اتفاق اگه قرار باشه زیاد بیفته مشکل ساز می شه چون توی اون 5 دقیقه ای که توی تمرین بود 2 بار به صورت متفاوت این باگ خودش رو نشون داد.
یه ایراد دیگه که من دیدم زمانی بود که بازیکن در حال حمله بود و براش توپ هوایی و پشت مدافعین انداختم یک لحظه برگشت و به سمت دروازه خودی دوید و توپ به هدر رفت این خیلی سریع اتفاق افتاد.
متاسفانه وقتی توی درجه ورلد کلاس یا لجندری بازی می کنیم باز هم مثل فیفا 12 از لحاظ داوری CPU تقلب می کنه و سد راه ها تکل های خشن و بدون توپ رو به نفع ما اعلام نمی کنه ولی در مورد خودش بلافاصله خطا می گیره