[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
امروز به سبک اسمایل های انجمن و البته هول هولکی طرح پایین رو زدم، گفتم شاید بهش احتیاج داشته باشید :31:... شکلک متحرک ترول فیس در دو سایز:
سلام دوستان من اینو تازه دیدم امیدوارم تکراری نباشه. من که خیلی خیلی خوشم اومد ازش. لطفا صبر کنین کامل لود بشه :
سومین ساخته ی خودم، اتفاقی که پنج شنبه ی گذشته افتاد :31:
راستی بچه ها اگه کسی تو ساخت نیاز پیدا کرد به ساعت این سایت زیر دو تا ساعت قابل تنظیم داره!
کد:
http://www.gwtc.net/~tclib/myclox.swf
دوستان خواهشا مراعات کنید چند باری خواهش کردم عکسهای سی یاسی ، مب تذل و فو ش و این جور چیزا نزارید:44:
کلا اوایل عکسها با این که از در طنز بودن ولی خیلی حرف برای گفتن داشتن الان همش شده فوش و فوش کاری که نه ارزش دیدن داره نه ارزش وقت گذاشتن!!!
البته هدف تاپیک چیزی که بالا گفتم نیست و پستهایی که مورد نداره بزارید دور هم بخندیم
این تاپیک از اون تاپیک هایی هست که با دیدن یه پستشم سر حال میای:12:
فردا از اول تاپیکو بررسی میکنم پستهای خلاف قوانین رو پاک میکنم + بازم خواهش میکنم عکسایی که ارزش دیدن نداره نزارید + یادآوری : این قسمت انجمن شمارش پستش خاموشه:46:
دقیقا ....
سعی هم کنید از فوتبال نذارید .... چون ما هم میتوانیم :27:
اقا یحیی عزیز
من 2 تا پست داشتم که 10 تا عکس گذاشته بودم که مطمئن بودم تکراری نبودند چون خودم هم روی تکراری حساسم
در یکی از پست ها و یکی از عکس هافقط نوشته بود ( عمه ننه ) ، شما اون پست رو هم کامل پاک کردید
حداقل بزرگواری بفرمایید و پست ها رو ویرایش کنید ، نه اینکه کل پست رو پاک کنید
من الان 7 ساله تو این انجمن هستم و هیچ مشکلی نداشتم ، ذات عکس های ترولی به همین چیزاست ، وگرنه بقیه اش خز بازی ، البته در کل همین جوریه و فقط یک لبخند بیشتر نمیارزه
در این بین شما اون عکس ها رو هم پاک کنید و بهشون گیر میدید ، دیگه هیچی ازشون نمیمونه
به زودی یک لینک داونلود برای داونلود یک فایل با تعداد 2000 ترولی اینجا میذارم