نقل قول:
منظور اون دوستمون اينه که خود ويندوز هشت هم بتا هست و هنوز نهايي نشده که نصبش کنيد.
البته گويا نهايي شده ولي هنوز نسخه اولتيميت نيومده. بهتره تا اون موقع صبر کنيد چه عجله ايه؟ مگه ويندوز هشت چي داره؟!
Printable View
نقل قول:
منظور اون دوستمون اينه که خود ويندوز هشت هم بتا هست و هنوز نهايي نشده که نصبش کنيد.
البته گويا نهايي شده ولي هنوز نسخه اولتيميت نيومده. بهتره تا اون موقع صبر کنيد چه عجله ايه؟ مگه ويندوز هشت چي داره؟!
از این آدرس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونید ویندوز 8 رو دانلود کنید ولی نوشته:
Note before you download: Windows 8 Release Preview is prerelease software that may be substantially modified before it’s commercially released. Microsoft makes no warranties, express or implied, with respect to the information provided here. Some product features and functionality may require additional hardware or software.
یعنی مسئولیت همه چی با خودتونه و این نسخه تجاری برنامه نیست! ناراحت نشید ولی این کار به نوعی موش آزمایشگاهی شدنه! صبر کنید نسخه بازار بیاد، برادران بسیجی چینی کرکش رو بسازند، بعد!
البته همواره شما می تونید از نسخه های ترایال استفاده کنید!
اریجینال و اصلی و کاملا قانونی!
خیلی نگرانید، لینوکس در خدمت شماست! تنها مشکلش هم نصب مودم هست که اگر اکسترنال دارید، اون هم حله! حتی نیازی به نصب هم نداره!
انتخاب ها فروانه.
سلامنقل قول:
دوست عزیز استفاده از نسخه های بتا اصلا توصیه نمیشود چون هنوز اشکالات فراوانی وجود دارد که رفع نشده است و استفاده از نسخه بتای محصولات امنیتی که دیگر بدتر است.اگر همچنان به استفاده از نسخههای بتا اصرار دارید بهتر است پس از نصب محصولات بتای کاسپرسکی کارهای زیر را انجام دهید تا هم سرعت نرمافزار افزایش یابد و هم مشکلی مشابه مشکل شما پیش نیاید:
A.در نسخههای بتای کاسپرسکی Application Verifier معمولا فعال است که باعث کند شدن سیستم و استفاده بیش از حد از امکانات سیستم میشود برای غیر فعال کردن آن کارهای زیر را انجام بدهید:
1.در تنظیمات کاسپرسکی Self Defense را غیر فعال کنید یعنی تیک گزینه Enable Self Defense را بردارید.
2.روی آیکن برنامه در کنار ساعت ویندوز راست کلیک کرده و گزینه Exit را بزنید تا برنامه به صورت کامل غیر فعال گردد.
3.کلیدهای زیر را در رجیستری وینوز Delete کنید:
32Bitنقل قول:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avp.exe
64Bit4.حالا دوباره در تنظیمات کاسپرسکی Self Defense را فعال کنید.نقل قول:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Wow6432Node\Microsoft\ Windows NT\CurrentVersion\Image File Execution Options\avp.exe
B.در بعضی نسخه های بتای کاسپرسکی برای ثبت فعالیت نرمافزار و سیستم , کاسپرسکی فایلهایی را به نام Trace Logs ذخیره میکند که به مرور حجم زیادی را اشغال میکنند برای غیر فعال کردن این خاصیت پس از نصب برنامه در قسمت گوشه سمت راست و پایین صفحه اصلی روی گزینه Support کلیک کنید و در صفحه باز شده در قسمت پایین صفحه روی Support Tools کلیک کنید در صفحه باز شده اگر گزینه Use Trace Level فعال است بر روی گزینه Disable کلیک کنید.
ارادتمند
درود
من یک Internet Security 2012 خریدم و همه جوره ازش راضی هستم و خیالم از هر جهت راحته. حالا یه سوال درباره Safe Run دارم. چطور می تونم قبل از اتصال به اینترنت چند تا برنامه رو به طور سفارشی با Safe Run محافظت کنم؟ منظورم اینه که نمی خوام تک تک برم و روی آیکون شروع برنامه راست کلیک کنم و گزینه Safe Run رو بزنم چون وقت گیر و اعصاب خرد کنه. من تو تنظیمات کسپرم ندیدم قسمتی رو برای تنظیمات سفارشی برنامه ها که با Safe Run فعال بشن رو داشته باشه. گزینه Safe Run Applications انگار کل سیستم رو تو این وضعیت می بره؟ درسته؟
سپاس
دوستان کسی پاسخی نداشت؟نقل قول:
دوست عزیز در این آدرسنقل قول:
که همین صفحه است و دقیقا چند پست بالاتر از همین نوشته شما، جواب داده شده. لطفا مطالب رو دقیق بخونید و سوالات جواب داده شده رو مطرح نکنید. باتشکر
با سلام
دوستان از وقتی کسپر اسکی 2013 رو نصب کردم در زمان وارد کردن پسورد در سایتها و یا ایمیل این گزینه نشون داده میشه منظور از این پیام چیه یعنی من دارم با کیبورد کسپر پسورد می زنم و یا اشاره داره که فعال هست و من می تونم ازش استفاده کنم ؟
با تشکر
من 2013 ندارم ولی احتمالا داره میگه از کیبورد مخصوص کاسپر استفاده کنی که کاملا امنه چون داری رمز وارد می کنی. من بودم ممکن بود با شرایطی عمل نمی کردم!
در اینترنت سکیوریتی 2012 چجوری میشه فایروال رو کلا یا برای یک برنامه یا کانکشن خاص غیرفعال کرد؟
میخوام اینترنت لپتاپ رو بوسیله وایرلس واسه دستگاهه ای دیگه به اشتراک بزارم.واسه اینکار از برنامه Connectify استفاده میکنم.قبلا که نود32 داشتم فایروالش رو خاموش میکردم و این برنامه بدون مشکل کار میکرد ولی از وقتی کسپر ریختم هنوز موفق نشدم اینکار رو بکنم
بالا سمت راست نوشته settings ، بعدش اولین تب در سمت چپ که سپر سبز رنگ هست، و هشتمین گزینه، فایروال هست که کلیک می کنی روش و در صفحه سمت راستش تیک Enable Firewall رو برمیداری و اگر زیرش روی دکمه settings کلیک کنی، وارد جزئیاتش میشی که من نمی تونم کمکی بکنم! و بهتر دوستان با جزئیات بیشتر اشاره کنند. البته زیر اینها هم network هایی که هستند رو نشون میده و میشه ادیت کرد.