ببينيد ليفان بر عكس گفته ي دوست عزيزم محمد كيفيت بالايي نداره و من اينو خودم تست كردم.نقل قول:
كيفيت ليفان 620 قطعا از پارس ELX بالاتره اما نه اينكه قيمته 25 ميليوني داشته باشه. اتاق ليفان خيلي كوچيكه و فضاي سرنشينان عقب مانند اتاق 206 هست. امكانات رفاهي اين خودرو بالاه اما ميشه گفت امكاناتش به درد يه ماشين تو اين رنج نمي خوره. مثلا اين ماشين سيستم روشنايي خيلي پيشرفته اي داره كه ميشه به روشن شدن اتوماتيك چراغ ها بسته به ميزان روشايي محيط بيروني (AUTO LIGHT) داره كه نصب و توليدش خرج كمي هم نداره اما متاسفانه سيستم كاربردي تهويه اتوماتيك تعبيه نشده و سيستم معمولي دستي هست. به نسبت رقيباني همچون سورن ELX و ام وي ام 530 فاقد دريچه تهويه سرنشينان عقب و سانروف (MVM 530) هست. پس امكانات اين خودرو در حد بقيه خودرو هاي 15-16 ميليوني چيني هست.
بله موتور مليه و انتخابش به قول دوستمون شانسيه
موتور XU7 در چندين سال توليد خودش امتحان خودشو پس داده و براي هر راننده اي حداقل 8 سال كار ميكنه.
موتور ايكس يو هفت 1800 سي سي 8 سوپاپ هست ولي موتور L4 يا زانتيا 1800 16 سوپاپ كه يعني سوخت و هوا رساني 2 برابر بهتر. عملكرد موتور زانتيا در مقابل ايكس يو هفت قابل قياس نيست.
موتور L4 مي تونه با موتور سوناتا مقايسه بشه و در كل موتور بسيار پر قدرتي هست.
از ديگر لحاظ (رفاهي . نرمي رانندگي . ايمني . ترمز و..) سورن ELX كاملا برتره مخصوصا در قسمت هاي ايمني و رفاهي.
ام وي ام 530 موتور قوي اي داره و من روندمش ماشين خيلي خوبيه. اگه با ظاهرش مشكلي ندارين بخرين. :46:نقل قول:
اتفاقا به نظر من قیافه خیلی باحالی هم داره
دلیل دیگه ای می تونید بیارید که چرا باید بذاریم کنار ؟ (من اطلاعاتم زیاد نیست و می خوام تا هفته دیگه این ماشینو بگیرم اتفاقا از قیافش خوشم اومده که می خوام بگیرم)
می شه بیشتر توضیح بدی شما
ممنون