آره منم این تغییرات رو تو سرویس ها دیدم ، به نظرم خیلی خوبه این تغییرات 1 تا 6 کجا و 6 تا 11 کجا مطمئنا ساعت 6 تا 11 سرعت بیشترهنقل قول:
اما باید تغییرات رو با اعلام قبلی اعمال کنن
Printable View
آره منم این تغییرات رو تو سرویس ها دیدم ، به نظرم خیلی خوبه این تغییرات 1 تا 6 کجا و 6 تا 11 کجا مطمئنا ساعت 6 تا 11 سرعت بیشترهنقل قول:
اما باید تغییرات رو با اعلام قبلی اعمال کنن
نقل قول:
ببین عزیز اگه سرعت تو ساعت 1 تا 6 بد بود میگفتیم به فکر رضایت ما هستند ولی .....
ولی من تو این مدت که 1 تا 6 رایگان بود باورتون میشه که با سرعت 290-210 دانلود میکردم ؟!!!! باورتون نمیشه تا 1 بامداد صبر کنید تست براتون میذارم
در ضمن 6 تا 11 اکثرا سر کار و دانشگاهن و البته قشر عظیمی از دانشجوها هم خوابن/ اگه 1 تا 6 تعداد مشتری ها زیاد نبود نمیومدند این سرویس را 6 تا 11 کنند
تو ساعت 6 تا 11 هم به این سرعته و با سرعت 210 به بالا میگیره ، قبول کن ساعت 1 تا 6 خیلی سخته آدم بخواد بلند شه و دانلود کنه ،من که یه مدت صبانت داشتم صبحها که میرفتم سر کلاس چرتم میگیرفت تازه اون تا 7 بود وای به حال این که تا 6 صبحهنقل قول:
من زیاد بد بین نیستم اینا میخوان سرعت ها رو تقسیم کنن تا همه با کیفیت خوب دانلود داشته باشن ،اما خوب این تغییر ساعت به نفع یکیه و به ضرر یکی
حق با دوست خوبم بهنام جانه....
منم برای ثبت نام رفتم از اینکار (مهندسی ترافیک با پخش ساعات رایگان در بازه بیشتر) به عنوان راهکار شرکت برای کیفیت دادن به ساعات دانلود رایگان یاد کرد اون دوستی که ثبت نام میکرد
بهر حال اینکه همه تویه بازه 5 ساعته باشن خیلی فرق میکنه تا اینکه دو تا بازه 5 ساعته باشه.... هم اون 1 تا 6 ها سرعتشون بیشتر میشه هم 6 تا 11 ....
چون سرویسها همه حجمیه اینکه بگسم سرعت تو صبح افت داره چون دانشجو ها بیدارن اشتباس... اتفاقاً چون ساعات حجمیه و ترفیک کم میشه کسی دانلود سنگین نمیکنه...
چجوری میشه ساعت رایگانشو عوض کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مال من زده 2 تا 8 صبح. آخه دیدم تو سایتش نوشته میشه تغییر داد .
تو که وضعت عالیه قرار دادت چند ماهه بوده؟نقل قول:
الان برای شما 6 ساعت دانلود داره اما بقیه 5 ساعت.
1 ساله آخه مال شرکته شب کسی نیست استفاده کنه ! میخواستم ببینم میشه ساعتشو تغییر دادنقل قول:
دوستان تهرانی
از کیفیت و خدمات این شرکت راضی هستین؟
من مبین نت دارم اما میخوام بیام سراغ adsl
میشه یکم در مورد این شرکت و خدماتش البته منصفانه توضیح بدین؟
ممنون
والا برا من که خیلی سخت تره که 6 بلند بشم تا اینکه تا 4 بیدار بمونمنقل قول:
به نظرم بهتر بود ماهی 3 گیگ و 10 گیگ را 6 تا 11 میذاشتند و ماهی 5 گیگ را همون 1 تا 6 نگه میداشتند
نه دوست عزیز سرویس من 128 تا 512(ترافیک نیم بها) هست که به دلایل فنی سرعتم حداکثر 65 هستنقل قول: