این طبیعی هست!نقل قول:
اگه مانیتورتون ورودیه DVI داره یک فقره کابل HDMI to DVI تهیه کنید تا کیفیت بهتری را تجربه کنید.
این طبیعی هست!نقل قول:
اگه مانیتورتون ورودیه DVI داره یک فقره کابل HDMI to DVI تهیه کنید تا کیفیت بهتری را تجربه کنید.
خسته نباشید خدمت دوستانی که به سوالات ما جواب می دن
این کابل اچ دی به وی جی ای صدا هم داره دیگه آره؟
اگه این رو وصل کنم بعد برای صدا از 3 فیشه ای وی ایکس جواب می گیرم(با در آوردن قابش)؟
دوست عزیز این کابلی که شما الان گفتید را از کجا گیر اوردین!!؟:31:نقل قول:
فک کنم منظور شما کابل HDMI to DVI باشه که در این صورت باید بگم که اگه مانیتورتون ورودی DVI نداشته باشه این کابل به دردتون نمیخوره.
اما برای صدا دو راه فعلا هست یکی جدا کردن قاب و دیگری خرید Optical Audio هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی سایت آمازون نوشتهhdmi to vga که یه سرش اچ دی و یه سرش به مانیتور می خوره
از av می شه صدا گرفت؟(من هم کابل ای وی دارم چون آرکید جاسپر دارم چند هفته پیش هم یه کامپونت خریدم)کد:http://www.amazon.com/HDMI-VGA-HD15-Male-Cable/dp/B001OLCHJ6
این مانیتور خوبه بگیرم چون من شبها ایکس می زنم و با هدفن حال می کنم؟(پشتش هم که خیلی امکانات داره اگه مدل بهتری سراغ دارید بگید)
اینگار فول اچ دی نیست.من که دیگه مخم هنگ کرد یک تقریبا یک ماهه دارم تحقیق می کنم:D
مرسی دوست عزیزنقل قول:
از کجا بفهمم مانیتورم dvi داره؟
اگه از ای کابل استفاده کنم کیفیت تصاویر بازیها هم بهتر میشه؟
پشت مانیتور رو نگاه کنیدنقل قول:
اگه به این صورت بود :
یعنی اون پورت سفید رنگ سمت چپ رو داشت DVI میخوره
میشه بگید قیمت این کابل چند هست؟
کابل hdmi to dvi که 1.5 متری هست 10 توماننقل قول:
گرون ترش هم هست تا 14 که لزومی نداره
چون همین 10 تومانی ها عالی هست
دوست عزیز شما برای چی لقمه رو دوره سرتون میچرخونیین!!؟:31:نقل قول:
شما یک فقره کابل VGA تهیه کنید. دیگه این کارا برای چیه!؟
احتمالا شما تصور کردین که چون دارین از خروجی HDMI کنسول با کابل HDMI to VGA استفاده میکنید کیفیت بهتری نسبت به هنگام استفاده از کابل VGA دارید !
در جواب شما باید بگم که همه چیز در انتقال یک سیگنال بستگی به خروجی نهایی داره و زمانی که شما از کابل HDMI to VGA استفاده میکنید چون خروجی نهایی شما VGA هست پس سیگنال تصویر شما Analog خواهد بود و نه Digital (یعنی زمانی که از کابلهای استفاده HDMI to DVI و HDMI to DVI استفاده میکنید ) یعنی کیفیت تصویری که با کابل HDMI to VGA دقیقا همانند کابل VGA مخصوص کنسول خواهد بود.
پس شما تنها لازمه یک کابل VGA مخصوص X360 که اینجوریه تهیه کنید :