این ایات که میگین منظورتون همین احادیث سبز وسط درسه دیگه?
یا منظورتون ایات ابتدای هر درسه??:O
Printable View
این ایات که میگین منظورتون همین احادیث سبز وسط درسه دیگه?
یا منظورتون ایات ابتدای هر درسه??:O
OoOo
پی سی چرا این شکلی شده ؟! : دی
دوستان امتحان چطور بود ؟
کلیدش هم اومد : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من فک کنم 19 بشم . البته اگه خوب تصحیح کنن شاید هم 20 ... نمی دونم :-؟
امتحان بسي خوب بود ....يعني حقيقتا زياد مشكل دار نبود ...ولي من 18 ميشم ..
يعني بد شانسي يعني اين ..كلا 10 تا سوال رو نرسيدم بخونم يكيش سوال 27 بود ....ديدمش ميخواستم اشك بريزم :31:
بعضي سوال ها هم واقعا باحال بودن ...مثلا سوال 21 رو با اطلاعات عمومي جواب دادم ولي بعد ديدم درست از اب در اومد ...
سوال 5 تنها سوالي بود كه ادمو يه كم به گمراهي ميكشاند كه گمراه شديم با اجازتون ..
راستي رفتار و گفتار پيامبر رو بنويسي رفتار و عمل نمره نميدن /. ؟:20: اينم 25 صدم مفتي بود كه از دست رفت ...
كلا راضي بودم
خیلی خـراب کـردم :دی
ولی نخونـده بـودم اینطـوری دادم کلـاً درس هـای آخـر رو 5-6 درس تو 10 دقیقـه خونـدم !
راستـی کجـا امتحـان میدیـن شمـا ؟!
ویرایـش : با پاسخنـامه یکی کـردم ! بسـیار بد دادم !
بـه زود به ده میرسـم ! نمـره میدن اینـا ؟!
اینا چرا اینجورین ؟
سوال 1 - الف : باید ترجمه آیه مینوشتیم ؟
سوال 12 کلا 1000 جای کتاب هست که میتونه جوابش باشه ؟!!!
سوال 22 از شرایط برکناری استفاده کردند نیم نمره داره ؟!
سوال 27 ام که دیگه نوبره بارم بندیش
شما خوب دادین ؟
سوال 27 خیلی مسخرست برداشته کل صفحه را برای جواب نوشته
نقل قول:
1.اره ديگه... احمقن ديگه ايه دادن معنيش ميشه پيامش :31:
2.صفحه 111 بالاي صفحه عينا نوشته تا زماني ادامه ميابد كه .... فقط هم من همينجا رو ديدم
3. بي شعوري بيداد ميكنه در بارم بندي :41:منم اين سوال رو يه كم خارج زدم ولي در كل فك كنم درست نوشتم
27 .اين سوال اصلا نوبر بوده چه برسه اين شكل بارم بنديش :41:
يه چيز ديگه كه بود اصلا اين فكرو نكردن كه خيلي سخته جواب سوال 10 و 12 رو توي يك سوم خط جا داد ...توي كليد فعل و فاعل جمله همه رو زدن شده 2 كلمه ولي من يه خط نوشتم اون پشتا واسش
___
دمتون گرم بردارين يه اعتراض بدين واس 27 اگه قبول شه و به همه بدن نمرشو (كه هيچوقت نميدن ) من 19/5 ميشم ...:27:
خوش به حالتنقل قول:
من افتضاح دادم
چرا ممد ؟نقل قول:
زیاد به اون کلید دقت نکن اگه قرار باشه دقیقا شبیه کلید تصحیح کنن هیچ کس 20 نمیشه . تازه اون پایین کلید هم ک نوشته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه قدر امسال سوت و کور تر از پارساله!!!