اینجا نیرویی که به واحد جرم وارد می شه (=شتاب) مهمه.نقل قول:آها، متوجه شدم. پست آقای mohammad varaste ویرایش شده.نقل قول:
Printable View
اینجا نیرویی که به واحد جرم وارد می شه (=شتاب) مهمه.نقل قول:آها، متوجه شدم. پست آقای mohammad varaste ویرایش شده.نقل قول:
سلام 2تا سوال داشتم:
1- وقتی با یه تلسکوپ خورشید رو ببینم، نور خورشید تو همون لحظه رو نشون میده یا برای یه ربع پیش رو (مدت زمان رسیدن نور خورشید به زمین)؟
2- چند وقت پیش یه چیز ستاره مانند دیده بودم داشت حرکت میکرد بعد حدود 20-30 ثانیه حرکت کردن خاموش شد سرعتش هم زیاد نبود (مثل شهاب سنگ نبود چون اون یه لحظه میاد میره) اون چی بود؟
شما تصویر 8 دقیقه پیش خورشید رو می بینید چون 8 دقیقه طول می کشه نور خورشید به زمین برسه. ستاره ها و کهکشان هایی که شما در آسمان هم می بینید اکثرا نور (و تصویر) چند میلیون سال گذشته اون هاست چون چند میلیون سال نوری فاصله است بین زمین و اکثر اون ها.نقل قول:
مرسی پس من اشتبا نکرده بودم سر فیلم بحث شد اینا چرا با هم دارن تو یک سطح سقوط میکنن پس فیلم مشکلی نداشته اطلاعاتت خیلی خوبه خیلی خیلی ممنون .من که متاسفانه از رشته مهندسی تغییر رشته دادم دیگه فرمول هارو یادم رفته الان که گفتین یاد اوری شد .بازم ممنون :n16:نقل قول:
با سلام و خسته نباشید، فاصله ای که میان ما و ستارگان برآورد میشه از چه طریقیه به عنوان مثال وقتی میگوییم فاصله ما تا آن کهکشان سه میلیون سال نوریه با چه معادله ای این فاصله گفته میشه و از چه ابزاری برای اینکار بهره گیری میشه با تشکر.
از یه روش استفاده نمی شه. بسته به نوع و فاصله اجرام آسمانی از روش های مختلفی استفاده می شه که به مجموع این روش ها می گن نردبان فاصله کیهانی.
این مقاله روش های مختلف استفاده شده رو توضیح داده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا سیاره ها همگی دایره هستند؟ چرا مربع نیستند؟ آیا علم می تواند این را توضیح دهد که چگونه سیاره ها با دقت بی نظیر دایره هستند؟ چرا خورشید و ماه از چرخیدن به دور زمین خسته نمی شوند؟ چرا آتش خورشید به این کوچکی تمام نمی شود ولی آتش های بسیار بزرگ تر همانند جنگل های عظیم که آتش می گیرند بالاخره بعد از مدتی خاموش می شوند؟
سلام در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح داده شده.نقل قول:
لطفا اگر بلدید به سایر پرسش های بنده نیز پاسخ دهید.
با تشکر
چرا جاذبه وجود دارد؟ چرا به جای نیروی جاذبه نیروی دافعه وجود ندارد؟
سلامنقل قول:
سوال شما بیشتر ایدئولوژیک هست آقای دکتر...علوم سخت چون فیزیک و اخترفیزیک از جواب به چنین سوالاتی عاجز است و چراها در فلسفه و ادیان و چگونه ها در علمهای سخت جواب می یابند یا نمی یابند...
تعقل در مسائل ژرف کار انسانهای ژرف اندیش هست ولی شما نیز توجه داشته باشید که علم شیمی را از ریاضیدان نمیپرسند و برای جوابهای شما، فلاسفه و دین شناسان و الاهیات دانان که در مورد علم اخترفیزیک نیز مطالعه دارند ، اظهار نظر های تخصصی در این مورد ( دافعه یا جاذبه کیهانی ) باید بنمایند.....ممنون از توجه تون.....:»
-----------------
چون سوالتون بی جواب از منظر اخترفیزیک رها نشه:
بدلیل اینه اگر نیروی دافعه وجود داشته باشد،
چون کیهان بر پایه قوانین حرکت و جاذبه نیوتن، رفتار میکند و این چیزی است که ما با نظریات حرکت اجرام سماوی با فیزیک نیوتونی وکشفیات هابل و نظریه نسبیت عام انیشتین میدونیم و نزدیکترین چیز به کلمه دافعه مورد نظر شما همان انبساط کیهانی است که در عین جذب شوندگی، دفع کنندگی نیز پیدا میکنند که خب فعلآ دلیلش (چگونگی) به انرژی تاریک مربوطه که خود این موضوع هم مبهم باقی مونده در علم اخترفیزیک
ولی اینکه چرا اینجوریه ( با در نظر گرفتن و تفکرهای همه جانبه ) جوابش در مغز هر کس شاید باشه و شاید نباشه.....
ممون که در انجمن نجوم ، سوالات نجومی و فیزیکی میکنید و در خلوتگاه قلبتان به سوالات دیگرتان میپردازید.....( فراوان سخن باشد آگنده گوش ... نصیحت نگیرد مگر در خموش )