سلام ...نقل قول:
آخرین آلبوم ایشون ساعت ها خوابن هستش که اواسط بهمن ماه منتشر شد ... شامل 14 قطعه. آخرین آلبوم از سه گانه ی ساعت ها ( ساعت فراموشی ، ساعت بیست و پنج شب و همین ساعت ها خوابن )
Printable View
سلام ...نقل قول:
آخرین آلبوم ایشون ساعت ها خوابن هستش که اواسط بهمن ماه منتشر شد ... شامل 14 قطعه. آخرین آلبوم از سه گانه ی ساعت ها ( ساعت فراموشی ، ساعت بیست و پنج شب و همین ساعت ها خوابن )
خیلی خوبه این آلبوم جدید:n12:
هذیون ، یخبندون های قطبی چشمات و قوی سیاه از بقیه بهترن
هر چی بیشتر گوش میدی این آلبومو، بیشتر محوش میشی
نکات تازه تری توش پیدا می کنی
بارها و بارها گوش دادم آلبومو
واقعاً بی نقص یا حداقل کم نقصه ...
پر از تجربه، پر از ابتکار، پر از ریسک
حتی با کارایی مثل مهتاب تو فانوس و نوستالژی هم که سینگلاش رو دوست نداشتم، در قالب آلبوم حال کردم
عشق پست مدرن هم که اصلاً به یکی از Favorite ها تبدیل شد (با اینکه سینگلش اومد خوشم نیومده بود!)
تنها ترکی که زیاد گوش نمیدم همون ترک اوله که خب جنبه فان داره ولی طولانی شده خیلی ...
بقیه ترک ها عالی ان ... حتی کاری مثل "قبولم نمی کند" که بسیار اکسپریمنتال و خاص هست
شاید الان ترتیب ترک ها برام این جوری باشن:
یخبندونای قطبی چشمات
کسی از ما جهان آرا نمیشه
قوی سیاه
تهران گردی
تحویل سال
عشق پست مدرن
بی منطق
دیوونه
هذیون
هنوز دلم واسه تو تنگ میشه
مهتاب تو فانوس
نوستالژیا
قبولم نمی کند
نقش اول
که خب البته همون طوری که گفتم واقعاً تک تکشون برام عزیزن و دوست داشتنی و این اولویت بندی صرفاً یه رده بندیه، و الا هنوز دلم واسه تو تنگ میشه به اندازه یخبندونا شنیدنیه ...
+
رضا قراره تو کنسرت نه خردادش تو سالن میلاد، قوی سیاه و دیوونه رو برای اولین بار اجرا کنه !!!
چه شود!! فکر کنین تو سالن صدای گیتار برقی تو اوجه و رضا فریاد می زنه: ما دو تا قوی سیاهیم ...
رضا یزدانی به کنسرت خود که 9 خرداد ماه روی صحنه میبرد اشاره کرد و از دو قطعه «دیوونه» و «قوی سیاه» که برای اولین بار قرار است آنها را اجرا کند، سخن گفت.
رضا یزدانی درباره کنسرت خود که 9 خرداد ماه در دو سانس در سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی تهران اجرا خواهد کرد، گفت: قطعاتی در این کنسرت اجرا میکنم که تاکنون اجرا نشده است.
او ادامه داد: در این کنسرت دو قطعه «دیوونه» و «قوی سیاه» را برای اولین بار اجرا میکنم. همچنین قطعات دیگری از آلبوم «ساعتها خوابن» با نامهای «هذیون»، «یخبندونای قطبی چشمات»، «تهرانگردی» و «هنوز دلم واسه تو تنگ میشه» نیز از دیگر قطعاتی هستند که به حاضران در این کنسرت تقدیم میشود.
این خواننده موسیقی پاپ کشور با اشاره به قطعات دیگر خود گفت: قطعاتی هم هستند که همیشه آنها را در کنسرتهای خود اجرا کردهام و این بار هم به صحنه خواهم برد؛ قطعاتی مثل «طهران، تهران»، «نوستالژی» و «خلیج فارس».
یزدانی درباره ویژگیهای کنسرت جدید خود گفت: در این کنسرت با دکور جدیدی خواهم آمد که ترجیح میدهم جزئیات آن را لو ندهم و مخاطبان خود آن را ببینند. همچنین تصویرهایی برای بکگراند کار در نظر گرفته شده است که نسبت به کنسرتهای قبلی تفاوتهایی دارد.
این هنرمند موسیقی در پایان با اظهار ناراحتی از درگذشت محمدرضا لطفی نوازنده و آهنگساز موسیقی سنتی ایرانی بیان کرد: فقدان هر هنرمندی برای جامعه هنری ما دردناک است به ویژه بزرگانی چون محمدرضا لطفی که سهم بزرگی در پیشرفت موسیقی ایرانی داشتهاند.
من از همون آلبوم اولش پی گیرش بودم و به نظرم یه سری آهنگ هاش واقعا قشنگه
اما مشکلی که وجود داره و منو اذیت میکنه این نابرابری هست که در ترک ها وجود داره
موزیک خوب - شعر خوب - اجرای بد
موزیک بد - شعر بد - اجرای خوب
موزیک خوب - شعر بد - اجرای خوب
-
درسته که نمیشه توقع خیلی زیاد داشت
متاسفانه قبل از این آلبوم آخری ( ساعتها خوابن) من یکم ازش دور شدم چون آلبوم قبلیش بیشتر موزیک بود تا شعر. تک و توک شعرهای خوب داشت. میشه گفت استعداد رضا یزدانی در خوانندگی باعث شد اونها به شعر تبدیل بشن
مثلا:
ترک آخرین حرف موزیک فوق العاده ای داشت. فکر کنم کار کارن همایونفر باشه.
اما شعر؟؟؟؟ دو بیت!
به نظرم خوب بود یکم شعر رو یکم طولانی تر بود. اما شعر واقعا فوق العاده بود!
+
اما یک سری تراک ها هستند که به نظرم جزو بهترین تراک های رضا یزدانی هستن. البته بهترین ها زیاد هستن اما من اینا رو بیشتر از بقیه گوش میدم حتی هر روز!
راز این خونه - به دادم برس - بدون تو هیچم - آدم یه جاهایی رو مجبوره - کجا گمت کردم
+
این آلبوم جدید ( ساعت ها خوابن ) دوباره منو جذب کرد. تا حالا خیلی خوب بوده . اما بهتره یکم از تهران و کوچه خیابون بیاد بیرون بیاد :n02:
:n16:
رضا یزدانی: برای تیمملی خواندهام، اما نه کوچه بازاری
رضا یزدانی خاص است. مهندسی صنایع چوب و کاغذ خوانده، اما کارهای هنری متفاوت انجام میدهد. قبل از آنکه خواننده شود، تئاتر کار میکرده. صدای تند و تلخ و اعتراض روزگار است، اما خودش برخلاف صدایش، معترض نیست. مهربان است و دوستداشتنی. عاشقانههایش را طور دیگر میخواند، ساده نمیخواند، تا نه درد بکشیم، نه ضجه بزنیم و نه از ته دل آه بکشیم. با گوشدادن به عاشقانههای خاص یزدانی، به یقین میرسی که کیمیایی حق داشته است، تیتراژ فیلمهایش را به او بسپارد. به بهانه رونمایی از سرود تیمملی به سراغ یزدانی رفتیم تا گپ کوتاهی با خواننده محبوب نسل جوان بزنیم، حتی اگر دیگر، دلمان، مثل تجریش، میدان نخواهد!
- از ترانه «دروازههای دنیا» رونمایی شد، شما کار را شنیدید؟
بله کار را شنیدم. بالاخره یک گروه حرفهای برای این کار زحمت کشیدند تا نتیجه کار دلچسبتر شنیده شود.
- به نظر شما کار چطور بود؟
کار خوبی بود. احسان خواننده خوبی است و صدای خوبی هم دارد.
- اطلاع دارید که انتقادهای زیادی به کار وارد شده است؟
ببنید، احسان علاوه بر اینکه خواننده خوبی هست، دوست صمیمی من هست. ما هفتهای یکبار با هم تنیس بازی میکنیم و دوست ندارم که حرفحاشیهای در این مورد بزنم.
- به نظرت بهتر نبود که هر خواننده یک اثر را بسازد و ارائه دهد، بعد بهترین کارها انتخاب میشد؟
الان دیگر زمانش نیست. این فکر برای قبل از انتشار این آهنگ است. در مورد بحثی که برای گذشته است نظری ندارم.
- آقای ملامحمد گفتهاند: منتقدان این آهنگ میخواستند ترانه کوچهبازاری بخوانند. شما نظری دارید؟
ایشان کیهستند؟!
- آقای ملامحمد مسئول امور فرهنگی فدراسیون فوتبال هستند.
خب، پس ما هم یک آهنگ میخوانیم تا از حالت کوچهبازاری در بیاییم. (خنده)
- شما هم کاری در این رابطه خواندید؟
بله یک کار هست که برای یار دوازدهم آماده کردهام. زحمت بسیاری هم برای این کار کشیده شده. ضمنا فرزاد فرزین هم آهنگی برای یار دوازدهم خوانده است.
- کمی در مورد این کار توضیح میدهید؟
بله، ترانه این کار را مهدی ایوبی سرودهاند،ملودی را خودم آماده کردم و زحمت تنظیم آهنگ را میلاد عدل کشیده است.
- چند مصرع از ترانه را در اختیار ما میگذارید؟
من از اون سمت دنیا پرکشیدم ، به رویایی که لبریز از پرنده است. برای مردم این خونه هر کس، که این پرچم رو پوشیده برنده است.
- کار جدیدی برای استقلال نخواندید؟
نخیر.
- استقلال امسال را چطور دیدید؟
استقلال امسال مدیریت خوبی نداشت و عملکرد فتحالهزاده ضعیف بود.
- چرا؟
چند تا از بازیکنان خوبش را از دست داد تا استقلال نتایجش را از دست بدهد.
- تیمملی در جامجهانی چه نتایجی میگیرد؟ امیدی به صعود از گروه خودش دارد؟
ایران اگر بتواند یک تساوی از نیجریه بگیرد و بوسنی را شکست بدهد، میتواند از گروه خود صعود کند.
- فکر میکنید بوسنی را شکست میدهیم؟
بله چرا که نه. خب کره را هم در دور مقدماتی فکر نمیکردیم شکست بدهیم.
- آقای یزدانی شما فعالیتهای مختلفی انجام میدهید. خواننده هستید، بازیگری میکنید، شاعر و آهنگسار هم هستید، در ۴۰ سالگی شما را با کدام حرفهتان به جا بیاوریم؟
قطعا خواننده.
- آلبوم جدیدی در دست تولید ندارید؟
چرا یک آلبوم هست که انشاءاله پاییز منتشر خواهد شد.
- با یغما گلرویی کاری انجام ندادهاید؟
الان دو تا کار تیتراژ هست که روی پرده هم هست. یغما شعر کار را سروده و بنده هم خواندهام.
- کدام فیلمها؟
خط ویژه و متروپل آقای کیمیایی.
- مسلما هر هنرمندی یکی از کارهایش را بیشتر از همه و طور دیگر دوست دارد برای شما کدام یکی از کارها خاص است؟
خب نمیشود گفت. همه کارها شیرینی خودشان را دارند، اما خودم شخصا، مترو تهران، طهران، خلیجفارس و کوچه ملی را کمی بیشتر از بقیه کارها دوست دارم.
منبع: روزنامه ۹۰
در آستانه کنسرت نهم خرداد و در گفتگو با سایت «موسیقی ما» عنوان شد؛
رضا یزدانی:«قوی سیاه»، «دیوونه» و «ساعت صفر» را اجرا میکنیم
موسیقی ما – کنسرت «رضا یزدانی» روز جمعه نهم خردادماه در سالن میلاد نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می شود. این کنسرت اولین برنامه او در سال 93 است و وی سپس برای همراهی تیم ملی و اجرا به برزیل سفر خواهد کرد. او در کنسرت نهم گلچینی از آثار خاطره انگیز خود به همراه قطعات آلبوم «ساعتا خوابن» را اجرا خواهد کرد. آلبومی که زمستان سال گذشته منتشر شد و پایانی بر سه گانه ساعت های این خواننده بود. وی این روزها مراحل تولید آلبوم جدید را هم آغاز کرده است. برای اطلاع از جزئیات کنسرت نهم خرداد چند دقیقه ای را با رضا یزدانی گپ زدیم و از او درباره ترانه تیم ملی در جام جهانی با صدای «احسان خواجه امیری» هم سوال کردیم:
او درباره جزئیات این کنسرت به خبرنگار سایت «موسیقی ما» گفت:«کنداکتور بسیار متفاوتی را برای این برنامه در نظر گرفته ایم. دو مِدلی درست کرده ایم که شامل یک سری از قطعات خاطره انگیز است که حدود دوازده قطعه خواهد بود. به غیر از این حدود 25 ترانه اجرا خواهد شد. همچنین قطعاتی نظیر «قوی سیاه»، «دیوونه» و «ساعت صفر» که تا کنون در کنسرت ها اجرا نشده است هم در کنداکتور داریم. دکور متفاوت و جدیدی داریم و تصویرسازی های خوب و جذابی هم برای بک انجام شده است. سعی کردیم که همه بخش های کنسرت ما در سال جدید به روز شود.»
وی در ادامه افزود:«برای اجرا برنامه در شهرهای اهواز، رشت، بندرعباس، کرمان و اراک صحبت هایی شده است ولی همه این برنامه ها به پس از ماه رمضان موکول می شود. کنسرت نهم خرداد هم آخرین اجرای من پیش از ماه رمضان خواهد بود. همراه با پروژه «یار دوازدهم» به برزیل می روم که یک تیتراژ هم برای آنها خوانده ام و یک تیتراژ برای آنها خوانده ام که اثری حماسی برای تیم ملی فوتبال ایران است.»
رضا یزدانی پیرامون قطعه جدید خود گفت:«ترانه این اثر از سروده های «مهدی ایوبی» است و تنظیم توسط «میلاد عدل» انجام شده است و خودم کار آهنگسازی آن را انجام داده ام. در بخشی از ترانه این قطعه می گوید:«من از اون سمت دنیا پرکشیدم به رویایی که لبریز از پرنده است...برای مردم این خونه هرکس که این پرچم رو پوشیده برنده است. ملودی و تنظیم این قطعه هم در فضای آثار گذشته من است و خیلی حماسی تر و کوبنده تر از گذشته است.»
او نظر خود درباره قطعه احسان خواجه امیری برای تیم ملی فوتبال هم خاطرنشان کرد:«من قطعه «احسان خواجه امیری» که برای تیم ملی بود را شنیدم و خیلی خوب و اکتیو است. هر کسی که با هر سبکی اگر برای تیم ملی قطعه ای را می ساخت با عقاید مختلفی رو به رو می شد. کلا موسیقی سلیقه ای است و ممکن است که خیلی ها هم این اثر جدید من برای تیم ملی را دوست نداشته باشد و برای خیلی ها هم جذاب باشد. شرایط احسان هم همینطور است که باز هم به همان مقوله سلیقه ای بودن موسیقی باز می گردد.»
کنسرت خرداد :
واسه کاور فیسبوک عکس خوبیه :)
تا کی میخوای امید بدی بگی قشنگه انتظار یه حرف تازه تر بزن برا دلای بیقرار...
Reza Yazdani - Erse Ajdadi
آهنگ جديد و فوق العاده زيباي رضا یزدانی به نام ارث اجدادی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]