[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ونگر: در حالی که انتخاب دیگری نداشتیم خیلی خوب کار کردیم.
مصاحبه ونگر بعد از بازی با نوریچ
صحبت های آرسن ونگر بعد از دیدار با نوریچ سیتی.
در مورد 3 امتیاز...
باید در ابتدای بازی آن را بدست می اوردیم زیرا چندین شانس زود هنگام را از دست دادیم. در 20 دقیقه ابتدایی ما حداقل سه فرصت مسلم را از دست دادیم و با این همه 1 - 0 عقب افتادیم. این مساله کار را در مقابل ترکیب بسیار پویای نوریچ سخت کرد.
اما در حالی که انتخاب دیگری نداشتیم، خیلی خوب کار کردیم، همانند کاری که در خانه چلسی انجام دادیم. در نیمه دوم وقتی بازی را 2 - 1 کردیم بازی را به خوبی کنترل کردیم و هرگز واقعا به دردسر نیوفتادیم. در مجموع امروز پیروزی بسیار مثبتی بود. تیم بازی به بازی رشد می کند، قویتر می شود و احساس می کنید توان ذهنی در میان آن وجود دارد.
در مورد اهمیت رابین ونپرسی...
ونپرسی 28 ساله است، فابرگاس و نصری در 24 سالگی اینجا را ترک کردند. رویای من این است که ونپرسی تا پایان دوران حرفه خود در این باشگاه می ماند. نهایت کاری را که بتوانم انجام خواهم داد تا موفق شوم او را متقاعد کنم و امیدوارم از عهده این کار بر خواهم امد.
در مورد اعتبار رابین به عنوان یکی از بهترین های جهان...
او رقبایی در این بین دارد اما واضح است که او یکی از بهترین هاست. سخت است که بگویید او تنها نفر در این بین است. او استنایی است و چیزی دارد که شما نمی توانید به مردم بدهید. او امروز با یک ضربه چیپ پای راست کار را تمام کرد و من هرگز بازیکن چپ پایی بزرگتر از ونپرسی ندیده ام. او همواره وقتی زمان کمی در دسترس باشد، در کسری از ثانبه تصمیمات درستی می گیرد. این موضوع است که او را استثنایی می کند.
در مورد گل نوریچ...
باید بگوید در آن لحظه از دست داور ناراحت شدم اما آن را در تلویزیون چک خواهم کرد. فکر می کنم که موریسون با دست چپ او را به زمین زد.
اما به پر مرته ساکر گفتم که وقتی در انگلستان مقابل دروازه هستید، شاید در بسیاری از کشورها شما در موقعیت امنی قرار داشته باشید اما در اینجا نه. این چیزیست که او امروز یاد گرفت.
در مورد صحبت هایی مبنی بر ترک آرسنال توسط شما...
نه، من در مورد ترک کردن اینجا فکر نمی کنم. اگر مصاحبه با روزنامه اکیپ را بخوانید خواهید دید که من گفتم دو سال تا پایان قراردادم باقی مانده. این بعد از گفتگو با یک روزنامه نگار بود که گفت " راهی نیست که شما هرگز اینجا را ترک کنید؟ " و من در جواب به او گفتم تنها راهی که می توانم برایش در نظر بگیرم این است که در پایان فصل آنچه از من انتظار می رفت را بر آورده نکنم. سپس البته اگر بگویید شما عاشق باشگاه هستید و کمتر از سطحی که مردم از شما انتظار دارند قرار دارید این تنها راهی خواهد بود که من در نظر می گیرم.
برای بقیه مسائل بطور خاص کاملا به این باشگاه متعهد بوده ام و به قراردادم تا پایان احترام می گذارم. در ابتدای فصل وقتی این مصاحبه را انجام دادم البته افراد زیادی بودند که در مورد اینکه چه کار می کنم سوال می کردند. من مصمم بودم. این مصاحبه برای دو یا سه هفته قبل تر بود اما بر این بارم که به این باشگاه متعهد بوده ام و به قراردادم تا آخرین روز پایبندم مگر اینکه احساس کنم به اندازه کافی برای انجام این کار خوب نیستم.
در مورد اینکه چه انتظاراتی وجود دارد...
صادقانه در انتهای فصل به کیفیت کارم رتبه می دهم و فکر می کنم نهایت توان تیم را به کار گرفتم یا نه. شما اکنون می خواهیم که من بگویم اگر در جمع 4 تیم برتر نباشیم من اینجا را ترک خواهم کرد. در طول بیش از 15 سال گذشته برای آنالیز صادقانه تر و هدفمند تر وضعیت سوالات بسیاری از خود پرسیدم. تعهدم به قراردادم را زیر سوال نبردم و فکر می کنم این را در گذشته نشان دادم، در آینده هم تکرار خواهم کرد. این باشگاه تمام زندگی من است و در ادامه هم خواهد بود مگر اینکه احساس کنم به اندازه کافی خوب کار نمی کنم. فکر نمی کنم چیز تعجب آوری باشد.
می توانم این سوال را به شما باز گرانم که چه انتظاری از من دارید؟ ما می خواهیم فوتبالی ارائه دهیم که موجب افتخار آرسنال شود و این برای افرادی که می آیند و بازی را تماشا می کنند لذت بخش باشد.
در مورد تغییر ذهنیت شما در مورد آن مصاحبه...
نه، هیچ تغییری نکرده. حتی وقتی بعد از شکست 8 - 2 با یک روزنامه خارجی مصاحبه کردم، مصمم تر بودم که کارها را درست انجام دهم. من چیز خاصی در ذهن خود ندارم، تنها این حقیقت است که رونامه نگار از من پرسید که آیا هرگز این باشگاه را ترک می کنم یا نه. به او گفتم تنها راهی که می توانست موجب این مساله شود این است که من برای باشگاه زیان آور باشم.
کد:
http://www.gunnerstrust.com/fa/news-4910.html