سلام دوست عزیز edomanoo
اگه میتونی 42LW65100 بگیری از لحاظ قیمت حدودای 47LW57000 در میاد خواستی به این گزینه هم فکر کن
یا علی
Printable View
سلام دوست عزیز edomanoo
اگه میتونی 42LW65100 بگیری از لحاظ قیمت حدودای 47LW57000 در میاد خواستی به این گزینه هم فکر کن
یا علی
سلام به POROMA2008 عزیز
اگه خواستین به این سایتها هم یه سری بزنین بد نیست قیمت هم داره
tehranhdsat.blogsky.com
persia3at.info
البته فراموش نشود که معمولا قیمت اینترنتی کمی گرونتر هستش
با تشکر
یا علی
سلام Neoonline عزیز
منم یه 42LW57000 گرفتم. مجیک موشن با 4 تا عینک تو کارتن بود.نصاب هم همون روز اومد نصب کرد.
موقع خرید کارت هدیه هم از 500 تا شده بود 400 تومن. اونم یکی دو روز بعد بردم فروشگاه برام همون 400 تومن رو نقد کرد و کارت هدیه رو هم دادم بهش.
بقیه چیزا هنوز دستم نرسیده.
چون خانومم عینکی هس یه عینک گیره ای هم گرفتم 10000 تومن که رو فریم عینک سوار میشه مثل عینک آفتابی که هر وقت نخواستی میتونی بزنی بالا:8:. از نمایندگی گلد ایران خواستم گفتن حدودای 25000 تومن بریز به حساب پست برات بیاره.:13:
به نظر نمی رسه پیچوندنی تو کار باشه الان فقط 5 تا عینک با مودم و اشتراک رایگان مونده.:5:
در مورد دانگل وای فای هم گفتن 70 80 تومن قیمتش هست که همون فروشگاه گفتش چرت گفتن 30 تومن:18:. یکی دو هفته دیگه تماس بگیر آوردیم بیا ببر.منم هنوز فرصت نکردم باهاشون تماس بگیرم:19:. در ضمن من از خ جمهوری قبل از کارگر گرفتم.
سلام ashkan.t عزیزنقل قول:
به نظر میاد سایزش مناسب باشه. ولی اگه ریال براتون زیاد مهم نیس 47 هم خوبه.
به این سایت هم مراجعه کنید بد نیس.
با توجه به مطلب اگه تصاویر شما 720p و 576P هستش 42 اینچ خوبه که عموما این کیفیت رو شما بیشتر دسترسی دارینکد:http://www.zoomit.ir/articles/video-audio/television/item/850-screen-size-vs-seating-dist
ولی اگه 1080p زیاد میبینین سایز تلویزیون رو بالا ببرین بهتر هستش
با تشکر
یا علی
با سلام خدمت تمامی دوستان
یه سوال داشتم
اینکه میگند lw57000 توی تصاویری 2 بعدی full HD نیست درسته؟؟؟
لطفا یکی با سند و مدرک جواب بده خیلی برام مهمه
ممنونم.
:5:تو رو خدا اینقدر نظرات چرت و پرت ندید با شما هستم= jabarsink2000 من خودم از تلویزیون lw 65100 استفاده میکنم و راضی هستم:5:
دوستان من یه 42lw57000 دارم ، اینا قابلیت ظبط دارن ؟ مثلا برنامه تلوزیون رو رو USB
سلام
اواسط مهرماه یه 42LW65100 خریدم . البته بعد از کلی تحقیق راجع به تمام 3D های موجود تو بازار به همین مدل رسیدم . همون شب خرید نصاب اومد نصب کرد . یه Cinema هم خریدم . البته ارزونترینش رو خریدم فقط به خاطره 500 هزار هدیه و بعد فروختمش . خلاصه از نصاب فلش مموریشو گرفتمو فیلمای تبلیغاتیشو ریختم تو هارد و کلی حال کردم ;-)
قبل از این C6960 سامسونگ داشتم . وقتی اینو جایگزین اون کردم اولش کیفیت تصویر دو بعدیش زد تو ذوقم چون به تصاویر سامسونگه عادت کرده بودم . ولی با گذشته چند روز انقدر باهاش ور رفتم و تنظیمش کردم که به بهترین کیفیت رسیدم و الان کلی باهاش حال میکنم . نصاب دانگل وای فای پیشش بود گفت 65000 تومان ولی پول پیشم نبود نگرفتم .
نصاب بچه محلمونه . پرسیدم مغازه ها دانگل میارن یا نه گفت نه صداشو در نیار خود نمایندگی هم تعداد نمیاره چه برسه بده به فروشنده ها . گفت فروش نداره زیاد . کلا راضیه راضیم از این تی وی .
2تا ایراد داره که یکیش همین نداشتن گیرنده وای فای داخلی هیت و دومیش هم گیرنده کنترل جادوییش هست که حسگرش داخل تی وی نیست و اونم باید جدا وصل بشه . که این دوتا با هم 2تا ورودی USB رو اشغال میکنه و جایی واسه فلش سوم که مثلا فایل مدیا توش باشه نمیمونه . البته این سلیقه منه ها مگر نه به قول نصاب کشیدن و زدن اینا کاری نداره .
اما قراراه رو همه تی وی های بعدیه ال جی این دوتا جفتشون داخل تی وی قرار بگیرن و جزء امکانات داخلی باشن .
45 روزه هنوز هدیه هام که شامل : 5 تا عینک + فیلم بلو ری + مودم هست نیومده .(جشنوارم پائیزه بود)
کارت هدیه 500 تومنی بعد 32-33 روز شارژ شد .
چیز خاصی به ذهنم نمیرسه . سوالی بود در خدمتم
دوست عزیر! ایا ایندو تی وی رو در کنار هم و با تصویر SD دوبعدی در کنار هم تست کرده اید؟ به نظرتان در تصاویر sd از سامسونگ مورد اشاره تان عقب تر است؟ این تنها شبهه ایست که باعث شده در خرید 47lw57000 مردد باشم.چون بیشتر تصاویری که تماشا می کنیم عملا sd هستند. ممنون...نقل قول:
با سلام دوست عزیز می خواستم بدونم بری پیگیری از اینکه هدایا بعد 45 روز هنوز برام نرسیده کجا باید تماس بگیرم مغازه ای که خریدم یا خود نمایندگی در تهران معمولا از کجا و یا تهراه هدایا رو برام میفرسن و چند روزه تحویل میدن ممنون چون من ساکن اصفهانم