من هم می خواهم ولی اگه پیدا بشه من هم خواستار این ترینذ هستم:8:نقل قول:
Printable View
من هم می خواهم ولی اگه پیدا بشه من هم خواستار این ترینذ هستم:8:نقل قول:
اين بازي كد تقلب نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::5::19:
اقا ما یه سوال کردیم مثل اینکه کسی جواب نداد میگم بازی من وقتی به نت وصل هستی بالا میاد ولی اگه به نت وصل نباشی بالا نیاد
اقا این که فقط اپدیت میخواد کنسل هم میکنی نمیره تو بازی
سلام. تو بازی crysis 2 بعد از تموم شدن مرحله 15 قبل از شروع مرحله 16 یک دفعه از بازی میاد بیرون این پیغامو می ده:
crysis 2 has stop working . تا قبل از این نقطه همه چی عالی بود خیلی روون و خوب بازی اجرا می شد ولی به این جا که می رسه این طوری میشه. اپدیت 1.8 بازی نصبه به همراه کرک 1.8. کسی میتونه کمک کنه؟
سلام من این مشکل را تو مرحله ای که از پل پرت میشد داشتم. متاسفانه تمام نسخه های ارائه شده در ایران بتاست و final وجود نداره. ولی تایپک پست اول کرک و پچ را داره. راهنمائی هم کرده. فکر کنم باید کرک و پچ را عوض کنی.نقل قول:
دوستان مسیر سیو کرایسیس 2 روز ویندوز7 کجاست ؟
باید سریع ویندوز عوض کنم
ممکنه بهم بگید
مرسی
اوي سيو گيم خود ويندوز هستش.نقل قول:
بريد منوي استارت و از بالا سمت راست نام يوزر خودتون رو كه نوشته اگه بزنيد ، پنجره اي كه باز ميشه داخلش يه پوشه است به اسم Save Game.داخل اونه
کسی نبود جواب بده ؟نقل قول:
حرفه ای ها هم نمیدونن؟؟؟؟؟:31:
بعد از اون کنفرانسی که Nvidia در مورد DX11 کرایسیس 2 گذاشت، حالا اولین تصاویر از نسخه ی DX11 بازی منتشر شده.
از سایت زیر می تونید 68 تا عکس رو ببینید، واقعا فوق العادس!!!
تسلیشن ووووو O: !!!!کد:http://www.pcgameshardware.de/aid,827132/Nvidia-demonstriert-DirectX-11-Techniken-fuer-Crysis-2-im-PCGH-Video-Video-Update/Action-Spiel/News/bildergalerie/?iid=1506783