من کار اصلیم برنامه نویسی هست . توی این مدتی که کار میکنم تونستم 4 میلیون جمع کنم . از دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنند چه کار میتونم انجام بدم با این پول ؟
Printable View
من کار اصلیم برنامه نویسی هست . توی این مدتی که کار میکنم تونستم 4 میلیون جمع کنم . از دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنند چه کار میتونم انجام بدم با این پول ؟
به نظر من كه تخصص ياد بگير باهاش
مثلا تعمير سي پي يو تو ايران 4نفر هم نداريم
اگر مغازه ميتوني از بابات بگيري مفتي مثل من خوب برو يه سيستم و پرينتر و اسكنر بگيرباقيشم انواع بازي و نرم افزار و كارتون و يكسري لوازم كامپيوتر اينچيزا بريز توشنقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگرم كه نه كه هيچ
البته اگه شجاعتش رو داري مي توني وام اجاره هم بگيري.روشهاي زيادي هم هست كه خون دلها بايد بخوري و سمج باشي
يا صندوق مهر رضا
يا رياست جمهوري
يا امام جمعه شهر
آخريش هم كميته امداد كه حداكثر 20 ميليون به مددجويان وام اشتغال ميده كه احتمالا بهت ميگن سقفش 10تومن بيشتر نيست
0000000000000000000000
البته يه پارتي هميشه بعد از فتوكپي كارت ملي و شناسنامه الزاميست:46:
من شنيدم پرورش بوقلمون از هر 60 متر زمين 2 تا 3 ميليون آورده دارهنقل قول:
كبك هم خوشمزه ترين گوشت دنيا رو داره كه توليدش خيلي كم هست و كسي تو فكرش ني
توليد قارچ هم از ترف فني حرفه اي تو محل هاي مناسب تضمين شدست
حتي ميتوني درخت هايي كه چوبشون با ارزشن رو بكاري با 5 تومن هزينه و بعد از 5 سال حداقل حداقل 10 يا 15 برابر بازده تضميني داره البته بايد نگهبان بالا سرش باشه و با اخذ مجوز از مزاجع ذي سلاح
ديگه اينكه حفره بكني و ماهي بريزي توش
يا اينكه باشگاه فوتبال و ...
بهترين كاري كه من بهت پيشنهاد ميدم اينه كه بري اداره ثبت و بخش ثبت شركتها يك ((شركت با مسئوليت محدود)) ثبت كني كه توش موضوع فعاليتت رو شرح ميدي هر چي دلت ميخواد هم ميتوني بنويسي.نقل قول:
نوشته شده توسط aria_electric_fars [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مزايا:
سر و تهش رو بزني 59هزار تومن هم خرجش نمي شه
دست و بالت واسه هر جور كاري باز خواهد بود
كارت قانوني ميشه
كلاس كاريت حفظ ميشه
معايب:
كارش كمي طول ميكشه تا مراحل پايان برسه.حداقل 1 تا 3 ماه
سالانه بايد مالياتش رو اداره ماليات تصفيه كني كه البته اين هم مشكل چنداني نداره:31:
همين
اگر سوال داشتي در خدمتم
خودم البته ثبت كردم شركت رايانه اي
1)بري يكي از شهرستانهاي مركز استان غير تهران زمين بخري خونه بسازي پولت رو دوبل كنينقل قول:
2)بري دنبال كار واسطه گري صادرات واردات كه كل پولت هم نياز ني فقط واسه كلاس كاري بايد خرج كني
3)بذار بانك 1ساله وام كلون بگير تو همون تهران بساز يه ساختموني چيزي
3)با همون وام يه كار گنده تر راه بنداز
4)همون وام رو بذار يه بانك ديگه سودت رو بگير بخور حالشو ببر
5)وام بگيرفرار كن
:31:
باند بازي و پارتي و رشوه 3 ضلع مثلث اقتصاد بيمار هستن كه از آمريكا و اسراعيل بگير بيا تا چين و هند و حتي ايران رو دچار هزار مرض كرده و ميكنه و نبايد ازش ترسيدنقل قول:
آنچه كه مهم هست پشتكار و تلاشه كه هر كاري رو با اين توان آغاز كني نتيجه خواهي گرفت البته خلاقيت هم لازم هست.
يه سر به اداره ثبت شركتها بزني تكليفت روشن ميشه
1)دنبال وام اشتغال باش و در اين راه پيگير واقعي باشنقل قول:
2)با يه قيمت قابل قبول و جذاب براي مردم ميتوني تو خونت كلاسهاي مختلف بذاري و خيل عاليه.فكرشم نميتوني بكني كه چيزايي كه واسه تو خيلي سادست واسه عوام مثل آپولو هوا كردنه پس يادت باشه كلاس بذار بيشتر تا مشتريت بيشتر بشه ام واسه شروع كار از همسايه ها شروع كن اما نه مستقيم بلكه با واسطه مثل بابا و مامان و داش و آبجي.از كلاسهاي درسي مدرسه ها بگير تا آموزش نرو و ويندوز و اكسل و برنامه نويسي و زبان و ترجمه و ...
3)برو شهرستان يا شهركهاي صنعتي و جاهايي مثل عسلويه كه ميشه معمولا با مراجعه به شركتها به نتايجي رسيد گاها
نقل قول:[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من خودم این کاره هستم و سه تا شرکت ثبتی دارم از 3 سال قبل یا شایدم 4 سال قبل
منتها تو موضوع شرکت نمی تونی هر چیزی بنویسی
مثلا موضوع برنامه های کامپیوتری یا نرم افزار کامپیوتر مجوز می خواد
حالا اگر پزشکی باشه که دیگه بدتر باید بدو بدو کنی واسه مجوز
حالا یه فکر دیگه تو سرم اومده که خیلی توپ تر هست و با کلاس تر
با تشکر