دوستان میشه لطف کنید ببینید ورژن مارکتی که رو گوشیتون نصبه چنده؟ البته اگه ورژن جدیدشو نصب نکردید
دوستان میشه لطف کنید ببینید ورژن مارکتی که رو گوشیتون نصبه چنده؟ البته اگه ورژن جدیدشو نصب نکردید
اول از دوستایی که راهنمایی میکنن ممنون بعد از دوستایی که واقعا محترم هستننقل قول:
من ناراحت نشدم و از نظرات دوستان استفاده می کنم
بالاخره هر کس نظری داره و برای خودش محترمه
از سنس 3 خوشم اومده و مشکل زیادی باهاش ندارم ، قصدم از این سوال این بود که چیزی یاد بگیرم
بچه ها میشه یه نگاه بندازید؟
Settings -> Applications -> Manage applications -> Market
رو مارکت کلیک کنید، بالا ورژن رو نوشته
ممنون میشم ورژنش رو بگید (اگه مارکت جدید نصب نکردید البته)
version 2.3.6نقل قول:
بچه ها شما با مارکت مشکلی ندارید؟
انگار سرچش از کار افتاده، هرچی سرچ می کنم چیزی پیدا نمیکنه، برای شما هم اینطوریه؟
هم با ورژن جدید مارکت تست کردم هم همون ورژن خود گوشی
قبلا میزدم به عنوان مثال Browser ، تمام بروزر ها رو میاورد اما الان میزنه که چیزی پیدا نشد!
یعنی هرچی تست می کنم همینه
خیلی سخته اینطوری، باید کل مارکت رو گشت برای یه برنامه
salamنقل قول:
بله منم دقیقا همین مشکلو دارم.هر چی میزنم میگه not found .رو اعصابه .
الان مجبوری از slide me استفاده میکنم که اونم سرعتش خیلی کمه ولی سرچ که میکنم برام میاره
آها مرسی،پس مشکل پیدا کرده مارکت حالا که یکم وقت آزاد پیدا شده مارکت خراب شده،عجبا البته سرچ وبش درست کار میکنه،میشه ازش استفاده کرد فعلا واسه سرچ 1Mobile Market هم بد نیست،سرعتش خوبه به نظرم
سلام به همگی:20:
من گوشیم Wildfire S هست ببخشید که سوالمو اینجا مطرح میکنم آخه تاپیک Wildfire S کسی جواب نمیده.
گوشیم گارانتی نداره باید از کجا بفهمم که S-OFF هست یا نه؟
ممنون میشم جواب بدین!:40:
سلامنقل قول:
دوستمون قبلا جواب دادن:
فرقی نمیکنه، برای Wildfire هم همین برنامه اگه تو لیست برنامه ها باشه یعنی گوشی روت شدهنقل قول:
نوشته شده توسط Pedram_mrn
ممنون ولی میگن برای روت کردن باید گوشی S-OFF باشه یعنی چی؟نقل قول: