خيلي خفيفه و فقط اگه با فاصله خيلي كم قسمتهاي المينيومي رو لمس كني متوجه يه جريان خفيف مي شي وگرنه اصلا متوجه نمي شي:5:نقل قول:
Printable View
خيلي خفيفه و فقط اگه با فاصله خيلي كم قسمتهاي المينيومي رو لمس كني متوجه يه جريان خفيف مي شي وگرنه اصلا متوجه نمي شي:5:نقل قول:
وخداوند HP DV6 6090 را افرید!!:31::31:نقل قول:
نظرتون در باره HP چیه!! lمن هم گیر کردم!!!!؟؟؟:13::13::13:
خوبه ولی Y570 بهتره! ولی من تو فکر HP DV6 6080 یا 6090 هستم!! نظر شما چیه!؟نقل قول:
جدی میگین!!! خوب پس با این حساب HP واقعا مشکل حرارتشو حل کرده چون سری جدید هم تقریبا با همین دما و شاید کمتر کار میکنه!:20::20::20:نقل قول:
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من یه ذره که با افتر افکت کار می کنم ... هنگ می کنه و می بندتش و اون پایین سمت راست این پیغام می یاد :
Display driver stopped responding and has recovered
display driver NVIDIA windows kernel mode driver, version 266.1 stopped responding and successfully recovered
گرافیک رو آپدیت کردم ... بازم مشکل داشت .... افتر رو پاک کردم از اول نصب کردم ...
اولش به نظر اومد درست شده ... ولی اینطور نبود ... درسته که خیلی دیر تر از دفعات قبل این اتفاق افتاد ولی بالاخره شد !!
ولی با یه تفاوت ... تمام اتفاقات قبلی افتاد + اینکه یه ارور هم روی صفحه اومد که نوشته :
The NVIDIA OpenGL driver lost connection with the display driver and is unable to continue. The application must close.
pleas visit [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for help
error code: 8
لطفا کمک کنید ....
شما ها این مشکل رو ندارزید؟
چرا اینطوری شده ؟
+ یه سوال دیگه هم دارم ... من نمی دونم با چی ور رفتم که به نظرم دکمه fn ام کار نمی کنه !!! یعنی وقتی fn و f11 رو می گیرم صدا کم نمی شه !! در حالی که قبلا می شد ... اینو چی کار کنم؟
ممنون
چه مشكلي ؟ مگه چه شه؟نقل قول:
+ یه سوال دیگه هم دارم ... من نمی دونم با چی ور رفتم که به نظرم دکمه fn ام کار نمی کنه !!! یعنی وقتی fn و f11 رو می گیرم صدا کم نمی شه !! در حالی که قبلا می شد ... اینو چی کار کنم؟
سلامنقل قول:
احتمالا اگر ویندوز جدید نصب کردی درایور کیبورد رو باید نصب کنی ولی اگه یه دفعه ای اینجوری شده درایور قبلی رو پاک کن و دوباره نصب کن
بین این و y570 کدوم بهتره؟
دوستان sv دار لطف كنن ratin win 7 نمره اي كه ويندوز سون به لپ تاپشون داده بزارن:
مال من:
cpu 7.3
ram 5.9
hdd 5.9
vga game 6.7
vga desktop 5.9
نمي دونم چرا به رم انقدر كم داده هارد اكثرا5.9 مي ده اما رم كمه.