سلامنقل قول:
start /control panel/system
اونجا هست
معمولان کرکها دائمی هستن ( اگر از کرک های پست 1 این تاپیک استفاده کردین.)
Printable View
سلامنقل قول:
start /control panel/system
اونجا هست
معمولان کرکها دائمی هستن ( اگر از کرک های پست 1 این تاپیک استفاده کردین.)
نقل قول:
اگه مطمئنی کرک شده بیخود دوباره کرک نکن!به ریسکش نمی ارزه!
عزیز با وجود کرک های دائمی نیاز به نگرانی نیست . چه اورجینال باشه چه کپی ، وقتی کرک میشه میتونی از همه ی امکانات ویندوز استفاده کنی . شما پست های قبلیو که خودم ارسال کردم دنبال کنی روش کرک دائمیشو توضیح دادم . انجام بده . اگه سوالی بود بپرسنقل قول:
SLUI رو توی نوار استارت سرچ کن . یه فایل میاد . فایل رو که باز کنی وضعیت اکتیو ویندوز رو بهت میگه .نقل قول:
ویندوز مثل نرم افزار های دیگه یا مثل آنتی ویروس نیست که کرکش مدت دار باشه . یا کرک شده یا نشده . مسئله چند روزه بودن اینجا مطرح نمیشه .
دو صفحه قبل برنامه removeWAT رو گذاشتم . شما از این راه که اول گفتم مطمئن شو که ویندوز اکتیوه ، بعد این برنامه رو اجرا کن که دیگه خیالت راحت باشه . :31:
سلام
دوستان من از Windows.7.Loader.v2.0.3 استفاده کردم واسه کرک . ولی هر 3 4 روز 1 بار موقع بالا اومدن ویندوز هنگ میکنه و وقتی ریستارت میکنم میگه که جنیون نیست . حالا چی کار کنم ؟ اصلا همینجوری ولش کنم کرک نکنم اتفاقی میفته ؟ ویندوز عوض کنم 1 ویندوز دیگه بریزم فایده ای داره ؟
ممنون میشم کمک کنید
اگه کرک نکنی رفته رفته امکانات ویندوز غیر فعال میشه تا اینکه بعد تموم شدن مدت تریال از کار میوفته و دیگه بالا نمیاد . شما ویندوز رو عوض کن . بعدش اون مراحلی که دو صفحه قیل گفتم رو مرحله به مرحله انجام بده . با خیال راحت از ویندوز استفاده کن . روی چن تا سیستم امتحان کردم جواب داده که بعد از عوض کردن ویندوز فقط برنامه ی removeWAT و اجرا کنی مشکلی پیش نمیاد . یعنی نیازی نیست مرحله اول انجام شه . این واسه ورژن جدیدش بود که فرار دادم . ورژن های فبلیش این کارو انجام نمیداد . :8:نقل قول:
دوستان دارم یه کرک جدید واسه ویندوز 7 مینویسم . هروقت تموم شد اینجا قرار میدم . :31:
میشه کمک کنین؟نقل قول:
هیچ کودوم از این دو برنامه جواب نمیده
چرا کسی جواب سوال منو نداد؟نقل قول:
اگر این آپدیتو نصب کنید میکروسافت متوجه میشه که ویندوز قلابیه البته اگر ویندوزتون قلابی نباشه و چند ردوز بهتون مهلت میده تا اصلشو بریز که میتونید برای قانونی کردن ویندوزتون از پست اول استفاده کنید. خرابیه ویندوزتون مربوط به خیلی چیزا میباشه از جمله ویروسی بودن یا...اگر geniue ویندوزتون از بین رفت یعنی مال این بوده.نقل قول:
نقل قول:از این برنامه استفاده کن . فقط کافیه اجراش کنی و سیستم ری استارت شه . به همین سادگی . :31:کد:https://sites.google.com/site/qpnucomputer2/RemoveWAT.rar?attredirects=0&d=1
---------- Post added at 09:15 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
شما اول با استفاده از همین برنامه ی Windows.7.Loader.v2.0.3 فایل پچ رو پاک کن . بعد این برنامه رو یک بار اجرا کن و سیستم ری استارت میشه .نقل قول:
کد:https://sites.google.com/site/qpnucomputer2/RemoveWAT.rar?attredirects=0&d=1