مونیکا جون اون تکراری بود ولی خب این شکلک خیلی خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
Printable View
مونیکا جون اون تکراری بود ولی خب این شکلک خیلی خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
نظرتون راجع به این جمله چیه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسل این دایناسور های قرن بیست و یکم هم کم کم منقرض می شه
منظورتون کدوم دایناسورها است . من که متوجه نمیشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
سلام عزیز دلنقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
1- سعید رونالدو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی پسر با حالی هستش مخصوصا تاپیک هایی که می زنه خیلی پر طرفدار می شن آدم وقتی میره تو تاپیکاش اینجوری میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی تیز هوشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- اون تاپیکی که زده بودم با عنوان سئوال های بی جواب خدا بیامرزدش اون پست اولی که سعید رونالدو داده بود یه سئوال راجع به خدا کرده بودی یاد اون می افتم البته پسته درست یادم نیست که چی بود ولی سئوال عجیبی بود. و قشنگ هم بود .
3- مدیرا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلا خوبن فقط یه خورده تنبل هستن ( بنم نکنن خوبه )
4- خوب شد جای تو نیستم و گرنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته فکر کنم واسه مافیا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جون مشکل پیش اومده که نمی تونه بیاد فروم رو درست کنه
5- کلا پسر با حالیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط خیلی زود عصبانی میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و عاشق بن کردن آدمه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6- بهروز جون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خیلی خوب و با حاله و به عقایدش خیلی پایبنده و رو حرفش می مونه و حرفش رو عوض نمی کنه از این خصوصیتش خوشم میاد.
7- من دو سه نفر رو معرفی میکنم ببین کدوم خوبه
مونیکا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _ کوروش بزرگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _ اگه مستر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم بیاد خیلی خوب میشه ( اگه برگرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
8_ ترجیح میدم همه اونایی رو به زمین بفرستم که تو دو تا بازی تو ذخیره ها بودن . فکر کنم بهتر نتیجه بگیریم .
9_ فکر کنم خودم بیشتر از همه حق خودم رو خوردم و به خودم ضرر زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10_ به جون خودم خیلی سخته جوابش رو بدم چون کسی رو یادم نمیاد ولی فکر کنم بیشتر از همه باید از مامانم به خاطر اشتباهاتم معذرت بخوام . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11_ ااگه مشکلات مافیا حل بشه فکر کنم زیاد عمر کنه ( به امید خدا ) چون طرفدار داره همین الان خیلی ها آرزو دارن اینجا بشینن و کباب بشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12_ وقتی دیگه غذا رو خوردم چه فرقی میکنه شاید اولش یه کم حالم خراب شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی بعدش درست میشم .
13_ اگه کلیه های خودم سالم باشه حتما اینکار رو می کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14_من زیاد فوتبال داخلی رو دنبال نمی کنم ( بیشتر دوست دارم تیم های ضعیف تیم قوی رو ببرن )
15_ سرنوشت خودمون رو خودمون میسازیم و اگه بد بسازیم بدبختیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و هیچ ربطی به اسم هم نداره
ولی در کل من آدم خوشبختی هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون هر وقت سئوالی داشتم جوابش رو پیدا کردم
16_ مخفیانه اینجا سرک میکشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا از قفس آزادم کنن ( البته شاید یه یوزر جدید بسازم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
17_خدا نکنه _ فکر نکنم کسی راضی شه سعید رونالدو رو بن کنه _ اگه خدایی نکرده اینجور شد خودم می رم پیش مافیا و ازش میخوام صرف نظر کنه .
18- تو پست قبلی جواب دادم
19_این سبزه قشنگ تره
20_ از 15 کمتر نمیدم
قربونت که سئوال پرسیدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخرش نفهمیدم دایناسورهای قرن بیست و یکم چی هستن.
فکر کنم منظورش این پسران که مزاحم خانوم ها میشن . اگه منظور این باشه فکر نکنم حالا حالا ها منقرض بشن .
سلام {شوخی} بی بی گل بانو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم یه سوال دارم:
چرا اسمت رو تو پیسی گذاشتی بی بی ؟
چرا نذاشتی سی سی؟
بچه ها منم تو بازی راه بدید.منم بازی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه نگاهی به این پروفابل بنداز سعید جان و نظرتو راجه به نام کاربریش بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از آشنایان هستن آقا سعید؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط amin mozy
چون انگشتم نزدیک دکمه b بود به خاطر همین
راستش اولش سعید میگذاشتم ولی یه نفر سعید گذاشته بود منو قبول نکرد
به خاطر همین همین جور دوبار B رو فشار دادم .
فکر کنم اینا از من تقلید کردند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
چون هر دوتا شون عضو جدیدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه قرار من به درجه اجتهاد برسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شایدم اینا هم مثل من بدبخت بیچاره بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونستن چی بنویسن اینجوری کردن
ولی مال خودم قشنگتره و راحتر میشه بیانش کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی