:18:
............................
Printable View
:18:
............................
sسلام دوستان خوبم من دچار یه مشکل شدم الان فصل سوم هستم اما وقتی میخوام قسمت تقویم رو باز کنم هنگ میکنه گفتنی هستش که اول فصل سوم هستم در ضمن وقتی بازی رو شروع کردم آپدیت یک رو ریختم و اکثر patch های سایت managerfifa.com و en-fifam.com که به دردم میخورد رو ریختم ممنون میشم کمکم کنید
کرکتو عوض کن..ولی احتمالش هست سیوات بپره..یه بکاپ بگیر قبلش..
کدوم کرک رو بریزم اگه میشه لینکشو بدید
ممکنه سیوات بپره..بکاپ یادت نرهکد:http://www.4shared.com/file/8XnIqwYC/Crack.html
سلام،
از اینجا می تونین اسکرین شات های FIFA Manager 12 رو ببینید:
کد:http://www.fifa-manager.com/fifa-manager/fifa-manager-12/screenshots.html
lممنونم دوست من سپاس
سلام دوستان.
بچه ها جوري ميشه بازيو ارجينال خريد؟ فيفا منيجر 12 رو ميگم. تا از شر كركو خيلي چيزاي مصخره كه اعصاب آدمو خورد ميكنه راحت شيم. من حاضرم 50 هزار تومن اول بدم ام ديگه خيالم راحت باشه. ممنون
امروز من میخوام بازیو بخرم بریزم.یه سوال شما در طول فصل بازیکنات هی قوی میشن؟
قدیما که نسخه های قبلیو میزدم یه مشکل داشتم:من لیورپول بر میدارم معمولا.هیچ بازیکنی نبود که بخرم.یعنی خوباش نمیومدن و اونایی که حاضر بودن بیان از بازیکنا خودم ضعیف تر بودن!هافبک خوب میخواستم.
1.بله در طول فصل بازیکنا قویتر میشن البته به استعداد بازیکن هم مربوطه یعنی هرچی استعداد بیشتر باشه سرعت رشد و پیشرفت بازیکن بالاترهنقل قول:
2.منم این مشکل رو با چند تیم داشتم. راه حل:
فصل اول لیورپول رو به شکل معمولی ببند و نمیخواد یه تیم کهکشانی داشته باشی بعد اون تیم معمولی رو به جام برسون تا اعتباره تیمت بالا بره و بازیکنا جذب بشن
واسه فصل اول این بازیکنا جوان و خیلی مستعد هستن به لیورپول هم میان و حتما بخرشون
pastore_eden hazard_ ganso_conterao_alexis sanchez_Breno_Mamadou Sakho_Domenico Criscito
با خرید این بازیکنا هم تیمه جوان و با انگیزه ای داری هم اینکه تا 5 سال بعد آینده ی تیمت تضمین شده س
فصل بعدش هم بازیکنانی مثله toni kroos و jack wilshare و manuel nuer و thomas muller فوق العاده کارآمد هستن ولی فکر نکنم بتونی فصل اول جذبشون کنی
ببخشید اگه توی اسمه بازیکنا غلط املایی وجود داره ممکنه حافظه یاری نکرده باشه:11:
موفق باشی