-
نقل قول:
دمت گرم برادر
والا توقع که چیز خیلی خاصی ندارم ولی مثلا در این حد هست که بشه باهاشون اتوبان هم رفت (راه میره یعنی یا همش مجبوره آدم از کوچه و خیابون بندازه؟) نه راهه زیاد ها در حده مثلا کم و شهری دیگه ( مثلا توحید تا پارک وی - اتوبان چمران) و اینکه خیلی بچه بازی که نیستن ( به سن و سال اینا میخوره دیگه؟ :دی)
بعد تا چند کیلو اینا راه میرن
یه انجمن دیگه البته پستش زیر خاکی بود نوشته بود اینا چون خیلی هاشون قاچاق وارد میشه و ... کارت و سند درست حسابی ندارن و پلیس بگیره دیگه برای همیشه رفته و ...؟ این حرفا چقدر صحت داره برادر؟
شرمنده سوال پیچ کردم ولی در مورد مقدار مصرفش که این 5 لیتر رو چقدر میسوزونه اینا هم یه توضیحه حدودی بدی دیگه خیلی میترکونی
والا کارکرده گیر بیارم که خیلی بهتره ولی نمیدونم هست اصلا یا نه نوشم سالی یه بار دیدم اینور اونور چه برسه کار کردش اینا
مدله دیگه ای هم ندیدم همچین
مخلصیم
از لحاظ راه رفتن مشکلی ندارن به شرطی که فشار زیادی روشون نیارید ، چون ظرفیت بیشتر از یک نفر رو سخت جواب میده این موتور :دی
در حد رفت و آمد شما کاملا کار راه اندازه به نظرم و مشکلی پیش نمیاره ، بحث قاچاق و ... هم خیلی مبنای دقیقی نداره ، مثلا همین پیشرو پرواز داخل ایران تولید میشه ! : دی
مصرفشون با میانگین وزن 60 تا 70 کیلوگرمی سرنشین ( البته جرم واژه ی علمی تریه به نسبت وزن :دی ) ، فکر میکنم در هر 100 کیلومتر کمتر از 2 لیتر باشه ، یعنی با یک باک حداقل 250 کیلومتر رو میتونید طی کنید /
کارکرده اش رو هم من شخصا توصیه نمیکنم /
-
ممنون سروش جان
پس اینا الان هم قانونی هستن هم همه چی دارن دیگه نه؟ کارت و ...
خودت بهم پیشنهاد میکنی اگه خواستم بگیرم کجا برم؟ از کجا بگیرم؟
فقط یه موضوعه کوچیکی رو شک دارم اینه که نمیدونم کوچمون رو بالا میان یا نه :دی
شیب کوچمون یه نمه خرکیه که مثلا تاکسی گازسوز ها با گاز نمیان بالا حتما باید بزارن رو بنزین و ...
نمیشه بگیرم بگم برم کوچمون رو بره بالا خریدارم؟:n08:
----------------------------------------------
وزن (جرم) سرنشین ها هم بینه 85 تا 160 اینا حساب کن :دی
-
ای بابا
الان زنگ زدم میگه چون همشون پلاک شدن گواهینامه لازم دارن:n22:
چه کنیم حالا؟
-
نقل قول:
:دیاز لحاظ موتوری که فرقی ندارن ، شاید عمده ترین تفاوتشون مربوط به سیستم ترمزهاشون باشه ( البته شاید ) که خیلی فاکتور متفاوتی از همدیگه نیست ؛ در مورد افت قیمت هم به نظرم همین تولیدات کویر به خصوص رادیسون افت قیمت کمتری دارن به علت اینکه موتورهای خوبی از کار دراومدن از لحاظ کیفیت و به هیچ وجه قابل مقایسه با باقی طرح ویو ها نیستن /
بنظرت دسته دو تمیز بردارم بهتره یا نو؟
از نظر افت کمتر قیمت میگم
-
نقل قول:
ای بابا
الان زنگ زدم میگه چون همشون پلاک شدن گواهینامه لازم دارن:n22:
چه کنیم حالا؟
اخوی من که گفتم که ، هر نوع وسیله ی نقلیه ی موتوری گواهینامه میخواد حتی موتور براوو ! اما از لحاظ عرفی گفتم که معمولا سخت گیری ای نمیشه روی موتورهای گازی /
نقل قول:
ممنون سروش جان
پس اینا الان هم قانونی هستن هم همه چی دارن دیگه نه؟ کارت و ...
خودت بهم پیشنهاد میکنی اگه خواستم بگیرم کجا برم؟ از کجا بگیرم؟
فقط یه موضوعه کوچیکی رو شک دارم اینه که نمیدونم کوچمون رو بالا میان یا نه :دی
شیب کوچمون یه نمه خرکیه که مثلا تاکسی گازسوز ها با گاز نمیان بالا حتما باید بزارن رو بنزین و ...
نمیشه بگیرم بگم برم کوچمون رو بره بالا خریدارم؟:n08:
----------------------------------------------
وزن (جرم) سرنشین ها هم بینه 85 تا 160 اینا حساب کن :دی
پیشنهاد من اینه که مستقیما از نمایندگی پیشرو بخرید :دی
بله هم قانونی هستن و هم پلاک دارن و کارت و بیمه و کارت سوخت و سند .
ایشالا که سربالایی کوچه رو هم بالا میاد :دی
نقل قول:
بنظرت دسته دو تمیز بردارم بهتره یا نو؟
از نظر افت کمتر قیمت میگم
به نظرم کارکرده ی تمیز بردارید افت قیمتشو هم داشته و مشکلی از این بابت برای شما پیش نمیاد اما خب موتور صفر یه چیز دیگه هست در کل /
-
ممنون
والا با این تفاصیل همون اول باید برم دنباله گواهینامه اش پس
دلمون خوش شد ها :دی
حالا ببینم کی رو باید خفت کنم بهم یاد بده
-
از نطر سربالایی خیالت راحت باشه ، طرح ویو ایران دوچرخ رو دیروز باهاش سه ترکه سربالایی -اوین کچویی- رو تو ترافیک با دنده 2 رفتم . هیچی 125 نمیشه ، مرد راه های دشوار و ناهمواره ، اصلا واسه خرکاری ساختنش لامصبو ، مرگ نداره همه کاری میکنه فقط آپشن ضد اتم روش تعبیه نشده . یه مدت 5 ترکـه ( به جز خودم 4 نفر دیگه ) سوار می کردم از پارک دانشجو میرفتیم تجریش و بر می گشتیم . باکش با کارت 4 تومن پر میشه با 5 تومن روغن عوض میکنی و تمامی قطعاتش از نانومتریش تا گلگیر و زین و ..... به وفور با مناسبترین قیمت یافت میشه ( حالا پالس 220 رو رفتیم با بدبختی یه نمایندگیش رو تو گمرک پیدا کردیم کله گـیش رو بخریم شد 400 تومن + اگزوز 430 تومن + 4تا راهنما 88 تومن ) اگه گواهینامه میتونی بگیری 125 فسنجون کن ، یــکـه ، هیچ موشکلی هم نداره . البته باید یه مارک معتبر مثل انرژی ، کویر یا تکـتاز بگیری .
-
Fars Motor Discover 125 cc
-
سلام
میخوام یه موتور تا 2 تومان بگیرم
بهترین گزینه چیه
ممنون
-
برای ان دسته از دوستان پی سی ورد که موتور سیکلت دارن بیمه موتور سیکلت با کمترین نرخ براشون میزنیم :n19:
برای اطلاع بیشتر پی ام کنید