نقل قول:
به جمع کمودو دارها خوش اومدی :10:
نه نمیشه حامد جان, البته بهتر بود این گزینه هم وجود شاید, شاید در نسخه های آینده که بزودی ازشون خبری میشه این گزینه هم اضافه بشه چون درخواست کننده زیاد داشته.
Printable View
نقل قول:
به جمع کمودو دارها خوش اومدی :10:
نه نمیشه حامد جان, البته بهتر بود این گزینه هم وجود شاید, شاید در نسخه های آینده که بزودی ازشون خبری میشه این گزینه هم اضافه بشه چون درخواست کننده زیاد داشته.
برای پروسۀ Svchost خیر عادی نیست. من CIS را تا حالا روی چندین سیستم مختلف برای دوستان و آشنایان نصب کردم و svchost یکی از اون پروسه هاییه که از طرف کمودو با مشخصت اصلی که داره در لیست سفید قرار گرفته و اگر درخواست بیشتری از طرف svchost انجام بشه باید دقیق بررسی کنید. :46:نقل قول:
در مورد Wirelss هم, فایروال کمودو براش فرقی نمیکنه که شما از چه طریقی به اینترنت وصل شدید و کار خودش رو میکنه. چه بی سیم باشه و چه کابلی, بالاخره ترافیک باید از داخل فایروال کمودو با تنظیماتی که شما براش تعیین کردید رد بشه. :46:
مثلا وقتی شما در این قسمت ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما تعیین میکنید که تمام درخواست های ورودی بلاک بشند دیگه فرقی نمیکنه کانکشن شما از طریق Wireless باشه یا نباشه چون در هر صورت این درخواست ها بلاک خواهند شد.
در ضمن من خودم هم از Wireless استفاده میکنم اما استفاده کردن از Wireless دلیل بر کمتر بودن امنیت نیست. شما قبل از اینکه بخواهید فایروالتون رو با Wireless تطبیق بدید اول باید راوتر و یا مودمتون رو درست تنظیم کنید چون در مرحلۀ اول اونه که تصمیم میگیره امنیت شما چقدر باشه و بعد میتونید توسط فایروال نرم افزاری ترافیک رو کنترل کنید. در موردم یا راوترتون بهتره که از WPA2-PSK بجای WEP برای پسورد گذاری استفاده کنید.
اگر هم به یک Wireless بدون پسورد وصل شدید, مثلا هتل, داخل قطار, هواپیما و غیره... در ایصورت شما چه فایروال داشته باشید و چه نداشته باشید امنیت شما تامین نخواهد شد چون تمام اطلاعات فرستاده شده از سیستم شما قبل از رسیدن به مقصد میتونه توسط صاحب کانکشن کنترل بشه و ربطی به داشتن فایروال نداره.
موفق باشید. :10:
خوب من چجوری میتونم اون پروسه ی svchost را غیر فعال کنم
نه منظورم اون نبود منظورم اینه که من از طریق موبایل به وایرلس خودم وصل میشم حالا کومودو برنامه ای داره که چک کنم کی الان به وایرلس من وصله
svchost را اگر شما غیر فعال کنید نمیتونید به اینترنت وصل بشید. شما باید درخواست های مشکوک را کنترل کنتید و به هر درخواستی Allow از روی عادت را نزنید. :46: منظور این بود.نقل قول:
در ضمن در عکس هایی که گذاشتی من مشکلی نمیبینم و همه چی طبیعیه.
نقل قول:
نه منظورم اون نبود منظورم اینه که من از طریق موبایل به وایرلس خودم وصل میشم حالا کومودو برنامه ای داره که چک کنم کی الان به وایرلس من وصله
دوست عزیز شما وقتی در مودمتون WPA2-PSK را فعال کنید کسی نمیتونه بدون داشتن پسورد به Wireless شما وصل بشه و اگر کسی تونست WPA2-PSK را رد کنه و وصل بشه دیگه نه از کمودو کاری ساخته است و نه از فایروال های دیگه. در این صورت به این شخص باید تبریک گفت :11:
در ضمن خیر از داخل کامپیوترتون شما نمیتونید چک کنید که چه دیوایسی به مودمتون وصله مگر اینکه کامپیوتر را از طریق کابل به مودم وصل کنید و این آدرس را در مروگر IE باز کنید تا در تنظیمات مودم و قسمت log بتونید آی پی آدرس هایی را که به مودم وصل هستند و یا شدند را ببینید و در صورت لزوم دسترسی آنها را قطع کنید.
این کار باید داخل مودم یا راوتر انجام بشه و ربطی به کامپیوتر شما و فایروال کمودو نداره.کد:http://192.188.0.1
این آدرسی را هم که بالا نوشتم بستگی به برند و نوع مودم یا راوتر ممکنه فرق داشته باشه. اگر خواستید دقیق متوجه بشید زیر مودم را بخونید آدرس اصلی نوشته شده .
موفق باشید.
به خاطره این میگم که پسورد را چند نفر دارند میخواستم ببینم میشه کنترل کرد چه کسی و کی وصل میشه چون من قبلا توی یک شبکه از kerio firewall استفاده کرده بودم و توی اون میشد کنترل کرد
پس COMODO نداره ؟؟!! شما هم برنامه ای را نمیشناسی که اینکا را بکنه
ممنون مهران جاننقل قول:
تفاوت On access و stateful تو آنتی ویروس چیه؟
رو کدوم باشه بهتره؟
ممنون
دوست عزیز من بهترین راه رو به شما معرفی کردم. اینو مطمئن باش.نقل قول:
دنبال برنامه نباش... برو داخل مودمت و پسورد رو عوض کن. پسورد ور که عوض کردی و نوعش هم WPA2-PSK گذاشتی دیگه خیالت راحته که اون پسورد رو فقط خودت داری. اگر هم خواستی برای اینکه حتی CIA هم نتونه پسورد مودمت رو هــک کنه میتونی پسورد رو از نوع 128bit و یا 256bit انتخاب کنی.
برنامه هم نمیوته به داخل مودم دسترسی داشته باشه. برنامه ها فقط میتونند داخل سیستم شما و کانکشن داخل کامپیوتر شما را حداکثر کنترل کنند و نه کانکشنی که مودم به دیوایس های دیگه میفرسته. این مسئله با هم زمین تا آسمون فرق داره.
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
روی On-Access بزار بهتره. :46:نقل قول:
با اجازه داش مهراننقل قول:
من مودمم Linksys By sisco WAG120N هست و این برنامه همراهش بود که برنامه بسیار عالی هست و البته روی همه مودم های وایرلس جواب میده
عکس زیر رو ببین:
موبایلم رو هم که به مودم وصل کردم با این برنامه نشون داد
خلاصه هر کی وصل بشه این برنامه نشون میده و کلا برنامه خفنیه برای مدیریت وایرلس
نسخه نهاییش با کرکش هست تو نت بگردی پیدا میکنی
اینم About برنامه که البته هنوز کرکش نکردم
پیدا نکردی بگو لینک بدم بهت
برای این که امنیت شبکه وایرلستون رو چک کنید به سایت زیر برید و این راهکارارو انجام بدید....
کد:http://narenji.ir/--wifi-gadget-descriptions-80
نقل قول:
santamove جان دستت درد نکنه, همۀ این روشها بر روی WEP قابل اجرا هستند و هــک و بدست آوردن WPA2-PSK کار هر کسی نیست. در پست های قبلی هم بهش اشاره کردم. :46:
بهتره به موضوع اصلی تاپیک Comodo Internet Security برگردیم. :10: