آخر کسی تونست مطالب سه بعدی رو از pc پخش کنه و سه بعدی درست حسابی ببینه ؟! در حد bd player ?
آخر کسی تونست مطالب سه بعدی رو از pc پخش کنه و سه بعدی درست حسابی ببینه ؟! در حد bd player ?
سمت هاتب--رد میتونی کانال la 3d رو هم بگیری البته فعلا پخش آزمایش داره sky sport 3d رو هم که گرفتی که بنظر من برای دیدن ورزشی ها خیلی جالب هست .نقل قول:
سلام من این تلویزیون رو از سام پرسیدم گفت دیجیتال داره!آیا فرقی هست بین بانه ای یا اینکه از سام بگیریم؟جنسای سام ساخت کره س یا مالزی؟نقل قول:
یه سوال دیگه از کجا میشه فهمید دستگاهتون اصله یا نه؟فکر کنم از سایت سامسونگ بشه ولی هر چی گشتم پیدا نکردم اگه کسی میدونه لطف کنه بگه
با تشکر
سلام دوست مننقل قول:
در مورد عملیات محیرالعقول تلویزیونت بگم: این حالت رو من تو EX500 که منزل خواهرمه و روی یه مدل از هیتاچی که دقیقا یادم نیست چه مدلی بود دیدم بنظر میاد یه چیز عادی بین ال سی دی ها باشه انگارکه یه نفر بسرعت شارپنس تصویر رو میبره رو 10 بعد بسرعت برمیگردونه رو صفر
تا نظر اساتید و مجرب ها چی باشه
ارادت :
ناصر
آقا پس جواب ما چی شدنقل قول:
سلامنقل قول:
نفرمودین مارک ر س ی و ر تون چیه و چند گرفتینش
در ضمن مبارک باشه:11::11::11:
اردت :
ناصر
تمامی مدلهایی که قابلیت دریافت سیگنال ----s2 رودارند میتونند کانالهای سه بعدی رو هم پخش کنند از جمله رسی---ور ارزان قیمت xcruiser 400HDنقل قول:
خب دوستان مثل اینکه من شانس آوردم و دستگاهم(46c6900) گیرنده دیجیتال دارد و بصورت پیش فرض روشن هم هست و الان تمام کانالهای تلوزیونی و رادیویی دیجیتال رو گرفتم !
:13:نقل قول:
من تاحالا تلوزیون صفحه بزرگ ال سی دی و ال ای دی نداشتم و آخرین تلوزیونم هم یک سی آر تی 21 اینچ سونی بود! ولی این موردی که شرح دادم خیلی ضایع هستش! هر چند با کم کردن نور دستگاه , بهتر میشه و هر چقدر فاصله شخص بیننده از تلوزیون بیشتر باشه کمتر محسوس میشه ..ولی اگر از فاصله نزدیکتر مثل 2 -3 متری به تلوزیون نگاه کنی تو ذوق میزنه! خلاصه اینکه باید سوخت و ساخت; چون اینها میدونن چه جوری باید مورچه ای تکنولوژی های جدید رو به خورد مصرف کننده بدن که مجبور باشه هر چند وقت یکبار دست به تعویض بزنه من خودم چند سالی بودکه دنبال خرید ال سی دی یا پلاسمای بزرگ بودم که بخرم ولی هی بخودم میگفتم صبر کن چون هنوز تثبیت نشده...و الان هم هنوز ایده ال نشده...این روندیه که توش هستیم و باید باهاش ساخت
.
دوستانی که تلوزیون 3D دارن نظرشون رو در مورد سوال 3 من تو صفحه قبل نمیگن؟؟
-بله ديجيتال داره منتها در مدل هاي بانه اي كه اكثرا مالزيايي هستند وتعداد كمي made by samsung خورده كه در واقع كار كره هستند غير فعال هست تا جايي كه من اطلاع دارمنقل قول:
-در مورد اصل بودن منظورتون چيه متوجه نميشم؟يعني شماره باركد رو چك كنيد با سايت رسمي ؟
---------- Post added at 09:08 PM ---------- Previous post was at 09:03 PM ----------
-چه خوب اميدوارم زودتر راهي پيدا بشه تا بقيه دوستان هم بتونند از اين قابليت استفاده كنندنقل قول:
خب دوستان مثل اینکه من شانس آوردم و دستگاهم(46c6900) گیرنده دیجیتال دارد و بصورت پیش فرض روشن هم هست و الان تمام کانالهای تلوزیونی و رادیویی دیجیتال رو گرفتم !
سلام .
مبارکا باشه ! راضی هستی ؟ :دی گولت که نزدم ؟ :دینقل قول:
من هم اين tv رو دارم وبا چنين مشكلي بر نخوردم
این مشکل بلور که من متوجه نشدم ولی شاید چون این سری LED ها نور رو متناسب به تصویر در حال پخش تنظیم میکنه اینطوری متوجه میشین .
حالت رو بذارین رو Dynamic ببینید باز هم اینطوری میشه !
مخلصیم .