نقل قول:
شما شركت داري كه 1 مگ دادند
256 هم به اين راحتي ها نميدند
Printable View
نقل قول:
شما شركت داري كه 1 مگ دادند
256 هم به اين راحتي ها نميدند
دوستان من چه جوری میتونم از مرکز مخابراتمون 256 بگیرم
رفته بودم مرکز مخابرات کارمندشون میگفت اصلاً 256 نداریم بعد کلی سوال و این حرفا گفت میدیم ولی فقط به شرکتها گفتم با کارت دانشجویی و .. چی؟! گفت اصلاً
حالا شما چه راه در رویی رو پیشنهاد میکنید؟ پیش رئیس هم نمیزارن برم :دی
یکی از دوستان برای گرفتن 256 چند صفحه قبل این کار رو گفته بودننقل قول:
نقل قول:
نه شرکت ندارم :31:نقل قول:
توی شهر ما کلا مخابرات آسون می گیره اگر نامه نداشته باشی تا 256 میده و با نامه از دانشگاه یا ادارات 2 مگ هم میده
من نامه بردم و رئیس مرکز مخابراتی هم نامه رو دید و امضاش کرد و سرویس رو راحت دادند
اسپید تست رو فقط گذاشتم تا کیفیت سرویس 1 مگ مخابرات رو بررسی کنید چون گفتند کیفیت سرویس های مخابرات تقریبا در همه شهرها یکیه
هزینه سرویس چقدر میدی؟نقل قول:
خوب کاش لینک اون پست رو میدادی اگه میدونیستی جماتش چی بودنقل قول:
چون من الان 5-6 صفحه زیر رو کردم هیچی گیرم نیومد
اینجانب هم عاجزانه درخواست میکنم ایشان تشریف بیارن بگن کدوم مرکز و چه جوری گرفتننقل قول:
از طرفی با وجود اینکه هنوز چند روزی از این خبرهای رویایی و خوش نگذشته گویا این رویا به واقعیت پیوسته. چند مرکز مخابرات در تهران اقدام به ارائه سرویس های بالاتر از 128 بدون ارائه مدرک خاص و سختگیرانه کردن که نمونه هایی از اونها هم توی فروم P30world مشاهده می شه.
بنابر این از تمام دوستانی که جدیدا سرویس های ADSL مخابرات رو ثبت نام کردن خواهش می کنم با ذکر نام مرکز مخابرات خودشون بگن که چه سرویسی رو ثبت نام کردن.
والا من که خودم امید نداغرم اصلاً بتونم از مخابرات خودمون حتی 128 هم بگیرم
چون حت اینا پورت خالی ندارن
الان 1ماهه اسم من رفته تو لیستشون ولی هنوز خبری نیست
راستی واسه اون راهیی سراغ ندارین؟منظورم اینه که چه جوری میتون به بالاتریا بگم که یه جوری با هم راه بیان که حداقل 128 رو بگیرم
چون فکر میکنم اگه این 128 رو بگیرم بقیه چیزا حل میشه (به خاطر قضیه مجلس واسه سرعت بیشتر از 128 واسه خانگی)
ماهیانه 39 هزار تومننقل قول:
خوبیش اینه که مثل بقیه شرکتها شبانه شیری نیست . برای مثال من دیشب ساعت 23:45 فایلها رو گذاشتم توی دانلود صبح ساعت 9 بلند شدم دیدم بیشتر از 4 گیگ دانلود کرده
39 بازم براي 1 مگ قيمت خوبيهنقل قول:
ان شا الله مجلس محدوديت سرعت رو توي اين هفته يا هفته بعدي برداره ، منم از مخابرات ميگيرم. البته 512
الان محدودیت بالای 256 توی سایر شهرها هم هست ولی من نمی دونم چرا توی تهران و کرج اینقدر گیر هستند!نقل قول:
توی سایر شهرها اینطوری نیستند و راحت با یه نامه از دانشگاه و یا شرکت اینترنت سرعت بالا رو مخابرات میده.
من برای ثبت نام رفته بودم خیلی ها می اومدند 512نامحدود ثبت نام می کردند هزینه اش هم ماهی 20 تومن بود
آقا من شنیدم ای دی اس ال مخابرات مثل تلفن میمونه که هر چی بیشتر استفاده کنی بیشتر قبض برات میاد. من خودم الان صبانت دارم و میخوام به خاطر مشکلاتی که سه روز هست در ساعت مجانی پیش اومده ISP خودم عوض کنم. آیا همچین چیزی در مورد مخابرات صحت داره ؟ یعنی با توجه به ترافیک مصرفی برات قبض میاد ؟