ولی از اون روز به بعد سرعتش همونجوری مونده تا 250 هم دانلود میره......میگم فعلا که خوبهنقل قول:
Printable View
ولی از اون روز به بعد سرعتش همونجوری مونده تا 250 هم دانلود میره......میگم فعلا که خوبهنقل قول:
والا... اق میلاد چی بگم ...نقل قول:
دو روز سرعت خوب کردن همه راضی شدن انگار بدون در نظر گرفتن اینکه ترافیک که مهم هست نه سرعت
سرعت بره بالا ترافیک زودتر تموم می شه.... ترافیک تا زمانی که گرون باشه فایده نداره...
آقا این پارتی های کلفت رو چه جوری پیدا میکنی؟؟؟نقل قول:
نمیشه یکی هم به ما معرفی کنی؟؟؟:20:
ناشکری عزیزم
در ضمن پینگ گوگل و یاهو بخاطر سیاستهای کشوری بالاست ...
پینگی که تو سایت speedtestگرفتی از سرور کدوم کشوره ؟؟؟؟
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:56 PM ----------
نقل قول:
خوب سیاست اونها هم همینه دیگه عزیز
تا اونجایی که بتونن سرعتها رو تو روز میبرن بالا که زود به زود مجبور بشی ترافیک بخری و سود کنن و بجاش از اون طرف سرعتای شبانشون رو افتضاح می کنن !!!:2:
والا علی جون اصلشم همینه اینا 2 تا هدف دارن یکی اینکه دیدن مخابرات شروع به دادن نت پرسرعت کرده اینا سرعت بردن بالا تا مردم بمونن و نرن از مخابرات بگیرن و دوم هم همین که شما فرمودید میخوان فرت فرت مردم دانلود کننن و حجمشون تموم شه بعذد بیان گیگ 5 تومن بخرن ........ اگه بخوای هم نامحدود بگیری 3 ماه نشده ورشکسته میشی :))
نقل قول:
دوست عزیز میشه عکس تست سایت speedtest کامل بزارید بعد تا اونجای من میدونم خانواده برومند از این لطفا ها به کسی نمی کنن من از نزدیک بهاشون اشنا هستم و برخوردی که بهاشون داشتم
دوستان من میخواستم یکم دل شمارو بسوزونم امید وارم ببخشید چون خودم هم اعصابم از دست این isp ها خیلی خورده من خط 512 دارم سرعت دانلودم 256 پینگ از سایت speedtest هم 370 خورده ایه یه ترفندی هم هست که شما میتونید سرعت دانلودتون رو بالا ببرید از من تا 3مگ بیشترنرفت وقتی با idm یه فایلی رو دانلود میکنید سرعت رو محدود کنید مثلا سرعت دانلودتون 100 هست رو 60 محدود کنید بعد بزارید یه 5دقیقه ای همینجوری بمونه بعد محدودیت رو بردارید و به محض اینکه سرعتتون بالای 1مگابایت شد از idm عکس بگیرید و مثل من به بقیه نشون بدبد امید وارم نارا حت نشده باشید.
تورو خدا بایید دست به دست هم بدیم دنبال یه ترفندی یا یه کاری باشیم که سرعت رو ببریم بالا خداییش یک لحضه به تفاوت سرعت ما با اروپا یه نیگاه بندازید.
ببخشید میشه لطف کنید عکس زیر رو نگاه کنید و بگید اون 3 تا کادر قرمز تو مودم چی هستند ؟
اینها سرعتی هستند که isp میده ممنون اگه راهنمایی کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت اینترنت و اینترانت مخابرات استان کرمان به نظر من isp باید قیمتشون کم کنن:31:
کرمان قیمت های adsl خیلی بیشتر از جاهای دیگست و در خواب زمستانی
یک صفر زیاد هست لینک منبعکد:http://kermantel.ir/node/53
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:29 AM ---------- Previous post was at 03:27 AM ----------
این سرعت که isp می تونه رو خط شما بدهنقل قول:
یا علی مدد ! یعنی الان 100 هزار تومان برای راه اندازی میگیرند؟(سر گردنه است؟!)نقل قول:
بعد این 256 که 300 تومان می گیرند مال چند ماهه است
بعد مطمئنی شما اینا ماله مخابرات کرمانه؟!
اینا قیمت هایی هست که به ISP ها میدن اینترنت 128 نامحدود سه ماهه 33 هزار تومان