چی رو بهت یاد بدم؟؟!!! همش بستگی به خودت داره من روزی 4 ساعت بیشتر درس نمیخونمنقل قول:
Printable View
چی رو بهت یاد بدم؟؟!!! همش بستگی به خودت داره من روزی 4 ساعت بیشتر درس نمیخونمنقل قول:
سلام دوستان
من یه سوال مهمی دارم
توی این تاپیک و دیگر سایت ها می بینیم که یک نفر سوال می کنه(مثال) من با این درصد ها منطقه2 حدودا چه رتبه ای میارم؟
بعد یک نفر میگه رتبه شما با این درصدهایی که نوشتی بین400-500 میشه
خب سوال من این هست که مگه معدل نهایی تاثیری توی رتبه نداره؟
مثلا کسی که معدل سال سوم اون18.5 شده با کسی مثل من که حدود14 هست اگر درصد های مشابهی بزنیم رتبه هامون چه تفاوتی می کنه(سال92)
من امسال به پیش دانشگاهی میرم و یک سال وقت دارم تا برای کنکور زبان به طور مفصل! درس بخونم.ولی فکر می کنم پایین بودن معدلم باعث میشه که اگر درصد بالایی هم توی کنکور بزنم باز هم نتونم رتبه ی خوبی بیارم
این چیزی که گفتم چقدر صحیح هست؟!
با معدل14 سال سوم ,توی کنکور92 در بهترین حالت(اگر درصدهای بالایی بزنم) چه رتبه ای میشه آورد؟
دوستانی که در این مورد اطلاع دارند لطفا به من کمک کنند.
اصلا ذهن خودتو درگیر نکن کسایی بودن که معدلشون 12 و 13 بوده و توی کنکور رتبه خوبی آوردننقل قول:
همین امسال هم اینو خواهی دید
به نظرم از الان شروع کن بخون تابستون کل درسا رو یه دور بزن و از مهر هم تو آزمون سنجش ثبت نام کن(قلم چی ٍبت نام نکن که از آزمون زده میشی چون تعداد آزموناش زیاده) ایشالا موفق باشی
منم امسال کنکور دارم ولی دفترچه زبان نگرفتم(عجب اشتباهی کردم) ایشالا با هم کنکور سال دیگه قبول میشیم
ایشالا...:20:کاملا امیدوار شدم:8:
این طور که من فهمیدم معدل در کنکور90 فقط تاثیر مثبت داشت.یعنی اگر معدل سوم بهتر از کنکور بود حساب می شد تا ترازش بره بالا.ولی اگر نتیجه ی کنکور بهتر از امتحانات نهایی می شد فقط کنکور رو حساب می کردن و معدل تاثیر منفی نمی گذاشت
ولی خب کارهای مملکت رو میدونید چجوریه هر روز یه روشی به کار می برند!
فقط خدا کنه کنکور92 هم به همین شکل باشه.برای من که عالی میشه
یه چیز دیگه:سنجش آزمون زبان هم داره؟
درودنقل قول:
اصن در کل تخمین رتبه زدن یا اینکه حتی با این رتبه فلان دانشگاه و شهر میتونی شی کاره اشتباهیه چون هر سال خیلی فاکتورا تغییر میکنه مثلا ظرفیت دانشگاه ها کم و زیاد میشه یا طرح تفکیک جنسیتی که امسال به عنوان مثال اجرا کردن یه کمی قبولی ها رو جا به جا کرد. در مورد معدل خیالت راحت اصلن خودتو درگیر این داستانا نکن معدل فقط و فقط تاثیر مثبت داره اونم واسه 4 تا درس عمومی و اختصاصی رو هیچ تاثیری نداره مثلا شما عربی رو تو کنکور 90 % بزنی حتی اگه عربیت رو برگه نهایی 10 هم باشه هیچ تاثیری نداره واسه سه درس دیگه هم دقیقا به همین صورته....
در ضمن توی کنکور زبان با صرف مدت یک سال آورن رتبه ی تک رقمی کشوری چیز دور از انتظاری نیست خودتو باور داشته باش سعی کن همه درسا رو با هم بکشی بالا هم عمومیا هم اختصاصی... مطمئنم موفق میشی... راستی یادم هی نگو فلان درس آسونه فلان درس چیزی نداره از همین الان بشین قشنگ درسارو بخون تا بعدا فشار بت نیاد! موفق باشی
ممنون از جوابت:12:نقل قول:
دقیقا به سوالاتی که برام مطرح بود جواب دادید :20:
پیش به سوی کنکور 92...
دوستان سلام یک توصیه واسه اونایی که 92 شرکت میکنن هر کاری میکنیدد مثل من نباشید من از تابستان 90 خوب شروع کردم تا آذر بعد بنا به شریطی خاص مجبور شدم دوسه ماهی از درسا فاصله بگیرم همین باعث شد بعد عید کا خونده هام رو فراموش کنم پس مدیریت زمان رو خوب اجرا کنید اگه حتی فقط میتونید سه ماه بعد عید بخونید دیگخه وسطش وقفه نندازید
چقدر اینجا خلوته یعنی هیچ کس کنکور زبان نداره؟
منزبان تخصصی رو لازم نیست بزنم؟ چون زبان ازمون رو انگلیسی انتخاب کردم...درسته؟ فقط عمومیها رو باید بزنم؟
درود کنکور زبان پارسال نزدیک به 107 هزار شرکت کننده داشت امسالم شرکت کننده هاش بیشتر از این تعداد نباشه مطمئن باش کمتر نیست! ولی چون بیشتر رتبه های برتر کنکور زبان، زبان رو به عنوان کنکور دوم شرکت میکنن ینی خودشون تجربی یا ریاضین و تمرکز اصلیشون روی کنکور خودشونه زیاد پیگیر کنکور زبان نیستن مابقی دوستانم که بیشترشون از رشته ی اصلی خودشون ناامید شدن و مطالعه ی کافی نداشتن و فک میکنن که زبان خیلی راحت میتونن قبول شن (چون 5 تا ماده ی امتحانی داره!) و زیاد واسش تلاش نمی کنن این سری افرادم مطمئنا زیاد واسشون مهم نیس که بیان پیگیر شن! واسه همین اینجا یکم خلوته! اما سوالتون؛ زبان تخصصی به عنوان یک ماده ی امتحانی کنکور سراسری ورودی دانشگاه ها فقط توی کنکور زبان وجود داره و شما چون زبان انگلیسی رو انتخاب کردی علاوه بر سوالات زبان عمومی، بایستی به سوالات زبان اختصاصی هم پاسخ بدید.نقل قول:
پارسال تقریبا 15000 نفر پذیرفته شدن امسال از ظرفیت ها خبر ندارین ما شانس نداریم امسال دیدی ظرفیت کمتر شد در ضمن دوستان من که از ادبیات و عربی قطع امید کردم به خاطر مشغله نتونستم بخونم بنظرتون شانس فقبول شدن دارم تو پیام نور و غیر انتفاعی منطقه دو