اگه اخرین valuas رو دانلود کنیم میتونیم تا مرحله 32 بریم یا باید همه رو دانلود کنیم؟
Printable View
اگه اخرین valuas رو دانلود کنیم میتونیم تا مرحله 32 بریم یا باید همه رو دانلود کنیم؟
بازی دیگه کاملا -- شد؟؟(تمام مراحل؟؟)
ببخشید ی سوال:
تا الان value های زیادی اومده درسته؟؟
من اگه بخوام بازی رو از مرحله اول بازی کنم تا آخر فقط همین آخری رو بریزم حله یا باید همشونو بریزم؟؟
درسته شما یه چک کن میبینی بازیت ورژنش شده1.2.2.نقل قول:
ولی لانچر ورژنش 1.0.015..
هست.
این طور که من شنیدم میگن بازی کامل شده.نقل قول:
فکر کنم اگه بخوای از اول بازی کنی با اخرین ولو بشه.
یکی به یکی از سوال های من جواب نمیده؟؟:41:نقل قول:
یه value جدید همین الان اومد اینطور که تو سایتش نوشته این value تا sequence 11 رو پشتیبانی میکنه حجمش 253 کیلوبایته
این یکی هم همین الان رسید که دیگه اخرین value هست تبریک میگم میتونید با این value تا اخر بازی کنیدکد:http://datemate.in/home/index.php?action=dlattach;topic=7.0;attach=14
کد:http://datemate.in/home/index.php?action=dlattach;topic=7.0;attach=15
خوب من سوالم اینه باید هر دو تاشو بریزم یا فقط آخری؟؟نقل قول:
اسماشون فک کنم یکی باشه چطوری می خواهی 2 تا بریزینقل قول:
فقط آخری فک کنم
:11:
باید اخری رو بریزینقل قول:
نظر شما رو به پست های datemate.in انجمن اصلی value ها جلب میکنم همه یه معنی میده سکانس 12 با این value لود نمیشه و بعد از گرفتن پرچم سوم گیر میکنه
I have a problem at mission: flag theft
When you steal the last flag and bring it to its destination and nothing happens
*
I have the save problem as lukas any solution?
*
I use the latest value and i have the problem
ctf
When you steal the last flag and bring it to its destination and nothing happens
*
i got the same problem too. i get stuck at sequence 9 "capture the flag mission".
*
same here..:-(
*
Yup, Flag Theft is the stopping point. :O
Also the second assassin's tomb in Venice isn't working either.. damn only 2 left, too.. was hoping I would get to try out Altairs armor today.. oh well
I'm out for the night, good luck with the next values, Admin.
Night
*
I tried the latest one, but after the flag race nothing happens (after capturing the third flag)
*
Yep waiting for an flag fix
ps
great work on those before!
بله متاسفانه یه چندگانگی توی value 12 هست که به هر حال 4نوع باگ پیش میاد
1 مرحله ی گرفتن پرچم پیش نمیره
2ماموریت های tumb برای زره ی atair پیش نمیره
viwe point 3بلند ترین برج فلورانس بعد از sync شدن هیچ چیز رو نشون نمیده
4توی ماموریتی که میری خواهر رو ببینی وی یکی میاد یه دونه از دختر ها رو میکشه بعد از کشتن قاتل جلو نمیره
من قاتل رو رد کردم ولی توی پرچم موندم 2 تای دیگه رو هم امتحان نکردم پس باید برای value بی نقص صبر کرد